inzercia, predaj, predám, bazár

Predam lampu Blau na male akvarium

Kategória: Akvarijné rybičky

Predam lampu na male akvarium. Dlzka lampy je 25 cm. Ziarovka sa pouzivala, ale je plne funkcna.
Predam lampu Blau na male akvarium
Podobné inzeráty
Akvarium set 13 l Blau Cubic s prislusenstvom
Predam akvarium zn. BLAU CUBIC, rozmery 31x18x24 cm. Objem 13l.svetlo Lumina 9, filter Dennerle Nano s ochranou proti nasavaniu krevetiek, dve krycie skla a aj original vonkajsi filter k setu zn. blau(ten je uplne novy, nepouzity). Zakupene v mesiaci jul 2022, cize uplne nove. Vyhladavacie nastroje: akvarium, nano akvarium, krevetarium, bojovnica. Tel. je neplatny, prvy kontakt emailom.
Akvarium set 13 l
Predam akvarium zn. BLAU CUBIC, rozmery 31x18x24 cm. Objem 13l.svetlo Lumina 9, filter Dennerle Nano s ochranou proti nasavaniu krevetiek, dve krycie skla a aj original vonkajsi filter k setu zn. blau(ten je uplne novy, nepouzity). Obstaraviacia cena bola 129 e. Vyhladavacie nastroje: akvarium, nano akvarium, krevetarium, bojovnica. Tel. je neplatny, prvy kontakt emailom.
Akvarium set
Predam akvarium zn. BLAU CUBIC, rozmery 31x18x24 cm. Objem 13l.svetlo Lumina 9, filter Dennerle Nano s ochranou proti nasavaniu krevetiek, dve krycie skla a aj original vonkajsi filter k setu zn. blau(ten je uplne novy, nepouzity) plus uplne novy substrat JBL Manado Dark 3 l. Obstaraviacia cena bola 140 e. Vyhladavacie nastroje: akvarium, nano akvarium, krevetarium, bojovnica. Tel. je neplatny, prvy kontakt emailom.
Predám morské akvárium Blau Gran Cubic 366l
Predám morské akvárium Blau Gran Cubic 366l s komplet vybavením a životom. Rozmery: 122x60x130cm Akvárium je zabehnuté viac ako pol roka a celé technické vybavenie je nové. Techniku zahrňuje: ventilátor, prúdové čerpadlá, osvetlenie, dopĺňač odparu, výtlačné čerpadlo, roll filter, odpeňovač + dávkovač. Predávam LEN ako KOMPLET a život NEROZPREDÁVAM. V prípade vážneho záujmu pošlem viac fotiek.
Japonské Akvárium 200l. ADA
Predávame napodobeninu konceptu Japonského akvária ADA! Akvárium je v top stave bez škrabanca avka : clear opti vision 90x45x45 - 10mm ada skrinka 90x45x70 farba matná platina osvetlenie blau lumina : t5ho 4x39w 6500k (navyše 1x10.000k modrá + c.extrem červená), 4ventilátory s chladením(+3náhradné), orig. závesné lanká blau, uchytenie na hranu akvária dizajn plexisklo zásuvka gembird silver shiled usb Ratajov co2 system : 1,5kg chrome deluxe set (hlavný, redukčný, ihlový, elektromagnetický ventil) + controller + co2 reaktor nanojet 2 s náplňou + lily pipes + dennerle spätný ventil ph sonda je zakonzervovaná v roztoku všetko je prepojené s dvojitými eheim rozoberateľnými ventilmi filter eheim profesional 3 2171 02 thermo (krycie sklo optiwhite, podložka pod akvárium sera, držiaky na osvetlenie + ph sondu dizajnové plexisklo, aqualab zahnutý sklenený teplomer a veľa iného príslušenstva dohodou - viď. ostatné inzeráty...) Všetko je vyčistené, vysušené a pripravené pre nového majiteľa :) Cena pevná : 630€ Osobný odber v Hronskom Beňadiku, 96653 Na sms nereagujem. Ak nezdvíham telefón, píšte mail.
Akvárium Juwel
Predám akvárium Juwel 180litrov Akvárium bolo kupované 3-4roky do zadu, všetko je v pôvodnom stave- filter, ohrievač. Sklo neni nejako poškodené ani poškriabané. K akvárium predám aj ryby cca 45-55kusov. V akvárium sú živé aj umelé rastliny, drobné kamene, veľký koreň. Cena akvária s filtrom je 190€ Cena za ryby 15€ Cena za koreň 5€ 2ks prisavniky 8-10cm 10€ Akvárium predám ako celok alebo je možnosť kúpiť iba ryby a iba akvárium. V prípade záujmu mi napíšte SMS alebo volajte.