inzercia, predaj, predám, bazár

Predám laserovú hernú myš HP OMEN Vector Essential Mouse

Kategória: Ostatné

Predám laserovú hernú myš HP OMEN Vector Essential Mouse

Herná myš drôtová, USB, laserová, 6 tlačidiel, zmena DPI, RGB podsvietenie, 7200DPI, dĺžka kábla 2 m, čierna

Herná drôtová myš HP OMEN Vector Essential Gaming s rozlíšením až 7 200 DPI (200 - 7200)
Každý nadšený hráč ocení, keď má v ruke kvalitnú drôtovú myš s veľmi presným senzorom. Presne toto je doména myši HP OMEN Vector Essential Gaming, ktorá vsádza na mimoriadne presný laserový snímač OMEN Radar 1, ktorý bol vyvinutý v spolupráci so spoločnosťou Pixart. Výrobca tiež myš osadil hneď 6 tlačidlami a pridal atraktívne RGB podsvietenie.
Myš disponuje presným laserovým snímačom s rozlíšením 7 200 DPI. Vďaka kvalitnému senzoru OMEN Radar 1 dosiahnete nevídanú citlivosť na akomkoľvek povrchu. V praxi vás poteší hneď 6 funkčných tlačidiel.

HP OMEN Vector Essential Gaming

- presný laserový snímačo s rozlíšením 7 200 DPI
- senzor OMEN Radar 1 - nevídaná citlivosť na akomkoľvek povrchu !
- 6 funkčných tlačidiel
- nízka hmotnosť (88 gramov) a skvelá ergonómia
- životnosť spínačov na úrovni 20 mil. kliknutí !
- protišmyková úprava na bočných stranách
- efektné nastaviteľné RGB podsvietenie - môže žiariť prakticky ľubovoľnou farbou


Obsah balenia:

1× myš HP OMEN Vector Essential Gaming
1× úvodný leták
1× záručný list
1× nálepka OMEN

Nová nepoužitá !
Preferujem osobné prevzatie v Bratislave alebo Malackách (po dohode možná aj dobierka)
Cena 14,90 €
Predám laserovú hernú myš HP OMEN Vector Essential Mouse
Podobné inzeráty
Genius Pen Mouse USB 2.0
Predám úplne novu/nepoužívanú Genius Pen Mouse USB 2.0 v originálnom obale. Ide o špeciálnu karbónovú edíciu. Info: Bezdrôtová pohodlná myš v tvare pera Spoločnosť Genius predstavuje svoj najnovší objav myš v tvare pera (Pen Mouse), ktorá vám ponúka nový zážitok k pohybu kurzoru s lepšou kontrolou a pohodlím ako normálne myš. Myš Pen Mouse používa technológiu 1200 dpi a možno ju prepnúť medzi 400 a 800 dpi. Môžete ju nakloniť až 85 stupňov k získaniu lepšieho povrchu. S technológiou 2,4GHz myš Pen Mouse poskytuje lepší výkon so stálou spoľahlivejšie pracovné hladkosťou. K úspore energie napomáha funkcie automatickej detekcie, ktorá myš Pen Mouse prepne do zálohovacieho režimu, keď nie je detekovaný pohyb, na ďalšie použitie jednoducho stlačte ktorékoľvek tlačidlo. Funkcia rýchleho posunu je najjednoduchším spôsobom rýchleho prehliadania webu a dokumentov. Ďalšie pokročilé funkcie zahŕňajú prijímač Pico s jednoduchým pripojením k prevencii poškodenia pri použití s ​​notebookom či počítačom. Na ochranu je dodávané aj prepravné púzdro. Na poskytnutie ďalších informácií o myši Pen Mouse kontaktujte predajného zástupcu. Nový štýl perá pre ovládanie kurzora 2,4GHz technológia eliminuje interferenciu a sporí energiu Optické čidlo 1200 dpi pre hladký pohyb Prijímač Pico pripojte a môžete na neho zabudnúť Prepravné puzdro pre ochranu a ukladanie Padne do pravej aj ľavej ruky
Predam hernu mys s podlozkou
Predam hernu mys Trust Celox GXT 165 spolu s hernou podlozkou A4Tech Bloody B-072. Mys bola vyuzivana par mesiacov na hranie hier. Je v 100% stave, taktiež aj podložka. Myš Trust Celox GXT 165: Optická technológia ručí za presnú odozvu RGB podsvietenie myši zaujme všetkých Variant nastavenia hmotnosti myši prostredníctvom závažia Herná myška TRUST je vhodná pre pravákov S počítačom sa spája pomocou USB Citlivosť hernej myši Trust GXT 165 Celox Gaming Mouse je nastavená na 10000 DPI Ponúkne vám 8 lačidiel s mnohými využitiami Kábel na spojenie s PC má dĺžku 1,8 m Samozrejmosťou je zmena DPI jedným tlačidlom Podložka A4Tech Bloody B-072: Podložka pre hernú myš. Táto podložka má vysoko kvalitný textilný povrch, ponúka komfort a ovládateľnosť zároveň. Rozmery (V x Š x H) 4 x 275 x 225 mm Dovod predaja je ze som prestal hravat a uz dlhsie mi mys a podlozka stoja v skrini nevyuzite. Idealne osobne vyzdvihnutie v okoli Galanty alebo po dohode viem doniest niekde na ceste GA-TT-BA, alebo poslať Packetou.
HP OMEN by HP Mouse 600
Predám úplne novú, nepoužitú myš - OMEN by HP Mouse 600, cena novej 35€. Hracia myš vhodná napr. k notebooku... 6 tlačidiel, Optické rozlíšenie 12000 dpi Keď váš počítač neplní úlohu pracanta, ale skôr bojovej základne, zadovážte si herné príslušenstvo, s ktorého pomocou porazíte súpera. Táto myš bola vyvinutá v spolupráci s najlepšími hernými tímami sveta a ponúka mimoriadnu funkčnosť a precízne vyladené detaily, ktoré znamenajú rozdiel medzi víťazstvom a srdcervúcou porážkou.
Bluetooth myš TECKNET, bezdrôtová myš v troch režimoch
Bluetooth myš TECKNET, bezdrôtová myš v troch režimoch (BT 5.0/3.0+2.4 GHz) s nano prijímačom, počítačová myš so 6 nastaviteľnými úrovňami DPI a 6 tlačidlami pre PC, notebook, počítač so systémom Windows, MacBook Bluetooth bezdrôtová myš s tromi režimami Myš Bluetooth TECKNET je možné k vašim zariadeniam pripojiť pomocou prijímača Bluetooth 5.0/3.0 alebo 2,4 GHz USB. Na jeho spodnej strane môžete nájsť vypínač. Posuňte ho do režimu Bluetooth a stlačte tlačidlo párovania, potom ho môžete spárovať so svojím zariadením. Alebo posuňte prepínač do režimu 2,4 GHz USB a vložte prijímač do USB portu vášho zariadenia. Je to ľahké. Zapoj a hraj! Myš má dizajn so 6 tlačidlami s rolovacím kolieskom, tlačidlom vpred a vzad. Kliknutím na dve bočné tlačidlá prejdite dopredu alebo dozadu. Indikátor pod rolovacím kolieskom bude blikať, keď sa počas používania batérie vybije. 6 nastaviteľných úrovní DPI S úrovňami 800/1200/1600/2000/2400/3200 DPI môžete ľahko zmeniť citlivosť kurzora (stlačte horné tlačidlo za rolovacím kolieskom) podľa vašich potrieb surfovania, práce alebo hrania hier . Myš sa vyznačuje zakriveným tvarom a opierkou pre palec, ktoré pomáhajú znížiť namáhanie ruky, zatiaľ čo bočné otvory pomáhajú znížiť preklzávanie a do značnej miery zlepšujú váš zážitok. Myš Bluetooth TECKNET je kompatibilný s Windows 2000/2003/7/8/10/XP/Vista, macOS (nedostupné bočné tlačidlá) a Linuxom atď. Funguje so stolným počítačom, notebookom, PC, MacBookom, iPadom Pro a ďalšie zariadenia.
HP OMEN Vector Wireless Mouse bezdrôtová herná myš
Minimálne používaná, ako nová. Nesadla mi veľkosť, avšak myš je štandardnej veľkosti. Mám proste malé ruky :D Pôvodná cena 55€. RGB podsvietenie loga nastaviteľné cez sprievodný softvér OMEN Gaming Hub Rozhranie - USB - bezdrôtový prijímač Snímač pohybu - PixArt PAW3335 Rozlíšenie senzoru - 100 až 16 000 dpi Rozmery - 12,81 × 7,45 × 4,17 cm Hmotnosť - 100 g Nabíjateľná batéria s výdržou až 180 hodín Možnosť pripojenia 180 cm káblom
Nabíjacia stanica Ascrono pre myš Apple Magic Mouse 2
KLASICKÁ PRODEJNÍ CENA : 45EUR Kompatibilní s Apple Magic Mouse 2: Perfektní příslušenství pro Magic Mouse 2. Funguje se všemi modely Magic Mouse 2 od roku 2015 do roku 2022 Jednoduché nabíjení a stojan: Jednoduše umístěte Magic Mouse 2 na stanici a začne se nabíjet. Začněte každý den s plným nabitím, už nikdy nedojde baterie Dlouhý kabel: Nabíjecí dok obsahuje 5 stop vysoce kvalitní opletený kabel USB-A. Pro odolnost a snadné připojení Odpovídající barvy – Tato nabíječka je k dispozici v tmavě šedé a bílé barvě a odpovídá designu Apple Magic Mouse.