inzercia, predaj, predám, bazár

Predám lavicu na terasu

Kategória: Ostatné

Predám lavicu na terasu
Predám lavicu na terasu
Podobné inzeráty
predam lavicu zahradnu
Záhradná zostava z prírodného dreva v odtieni dubového dreva sa vyznačuje nadčasovým dizajnom v rustikálnom štýle, komfortom a kvalitnou povrchovou úpravou. Vhodná do záhrady alebo na terasu. Celá zostava pojme až 6 osôb. Je vyrobená výhradne z výberového masívneho smrekového dreva. Hrúbka dosiek je 40 mm. Výrobný proces začína niekoľkoročným sezónovaním dreva pod holým nebom, čo dáva výrobku väčšiu odolnosť voči poveternostným vplyvom. V záverečnej fáze výroby sa drevo suší v sušičke na požadovanú úroveň vlhkosti. Sada obsahuje: 1 x záhradný stôl 2 x záhradná lavička Stôl: 160 x 72 x 68 cm Lavica: 160 x 63 x 85 cm, výška sedadla: 40 cm, nosnosť 250 kg Záhradný stôl BK115 je celý vyrobený z masívneho výberového smrekového dreva. Veľká, široká stolová doska až pre maximálne 6 osôb. Záhradné lavičky BK115 sú tiež vyrobené výhradne z masívneho výberového smrekového dreva. Sedadlá sú pevné. Vďaka tomu sú veľmi pohodlné. Povrch je impregnovaný a 2x lakovaný. Vďaka tejto ochrane si drevo zachováva ušľachtilý vzhľad, charakter a dlhú životnosť. K zostave si môžete dokúpiť aj samostatnú lavicu. Prírodné, masívne smrekové drevo zaujme svojou eleganciou. Záhradný set BK115 je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí oceňujú jednoduchý štýl, eleganciu a pohodlie v kombinácii s najvyššou kvalitou a odolnosťou produktu. Ozdobí vašu záhradu alebo terasu na dlhé roky. V PRIPADE POTREBY VIEM AJ PRINIEST.
Stol na terasu + lavica MASIV
Ponukam na predaj 2 roky pouzivany stol + lavicu vhodne na terasu pripadne do zahrady. Obidva su vyhotovene z masivu a su vo velmi peknom neposkodenom stave. Cena: osobitne stol 70 eur, lavica 70 eur. Pri odbere obidvoch kusov cena spolu 130 eur. Rozmery: stol 150 x 90 cm lavica sirka 155 cm
Predám železné konštrukcie na stôl a lavicu
Predám železné konštrukcie na stôl a lavicu ako na obrázkoch. Každá konštrukcia sa dá aj rozoberať. Rozmery stola sú 1mx1mx2m a cena 80€, rozmery lavice sú vysoká 0,5m, dĺžka 2m a cena 20€. Dohoda možná.
Predam rohovu lavicu
Predam rohovu lavicu, k tomu aj 3 stolicky, zachovala
Predám drevenú lavicu
Predám drevenú lavicu, dĺžka 250cm. Ako nová. Cena 120 eur.
Poťah na lavicu
Predám obojstranné poťahy na lavicu-4 ks á 18,-EUR za 1ks. Rozmery:140x49+41x8cm.Na líci i rube má iný dizajn, ktorý možno striedať. Uchytáva sa za operadlo lavice pomocou pásu a šnúrok. Odporúča sa mechanické čistenie.Poťahy neboli na priamom slnku,ale na laviciach pod altánkom, preto nie sú vyblednuté. Dohoda je možná.