inzercia, predaj, predám, bazár

Predam LED panel V -TAC VT-645

Kategória: Ostatné - biela

Predam pri rychlom jednani tento led panel.. novy nepouzivany. cena dohodou viac info na tel.cisle poprosim pisat najprv sms.
Predam LED panel V -TAC VT-645
Podobné inzeráty
Solárny panel Dokio 160w
Predám solárny panel DOKIO (foldable). Kúpila som si ho kvôli cestovaniu, ale nakoniec som ho vôbec nevyužívala. Najideálnejšie je používať tento DOKIO panel spolu s power station.
Infrapanel Klarstein 700 W
Predám infrapanel značky Klarstein Označenie výrobcu: Klarstein Wonderwall Air Art Smart, infračervený ohrievač, mapa so zvieratami 700 W čierny rám rozmer 120x60 cm Kvalitný výhrevný panel nemeckého výrobcu. K vyhrevnemu panelu je aj ovládač ale dá sa pohodlne ovládať pomocou aplikácie (Android, iOS) Výhrevný panel je nový nepouzity a tiež nerozbalený platí naň záruka ešte 13 mesiacov. Panel bol plánovaný do detskej izby ale nakoniec ako jediný zostal a nepoužil sa.
KONVEKČNÁ PEC-UNOX Arianna LED XEFT-04HS-ELDV
Predám konvekčnú pec UNOX Arianna LED XEFT-04HS-ELDV. Nepoužívanú. rozmery: 600x669x500 mm (šxhxv) LED panel príkon: 3,45 kW /230 V kapacita: 4 zásuvy 460x330 mm vzdialenesť zásuvov: 75 mm Funkcie: - programovatelné 3 kroky pečenia - nastaviteľná doba pečenia - nastaviteľná teplota od 50 do 260 °C - možnosť uložiť 99 programov, z toho 12 pre rýchlu voľbu - nastaviteľná vhkos´t 0-20-40-60-80-100% - nastaviteľné 2 úrovne rýchlosti ventilácie - možnosť pripojenia a ovladania kysiarne - otváranie dverí zhora dolu. V CENE NEPOUŽÍVANÉ ZABALENÉ!!!!: -Plechy TG305, 460x330, materiál HLINÍK 8ks -Servírovací vozík s tromi zásuvkami, materiál HLINÍK. Len OSOBNÝ ODBER. Záujímcovia píšte na mail timea.bonova5@
Čistička vzduchu DeLonghi AC 150
Delonghi AC 150 je špičková a výkonná čistička vzduchu vhodná do miestností s rozlohou do 40 m2. Šikovný prístroj je vybavený AQS systémom, ktorý priebežne kontroluje kvalitu vzduchu. Výsledok možno ľahko zistiť podľa sfarbenia integrovaných LED diód. Pre ešte efektívnejšie čistenie disponuje plynovým a pachovým senzorom. Ak senzory zachytia vo vzduchu čiastočky dymu alebo prachu, čistička automaticky zvýši výkon odvetrávania. Dômyselne navrhnutá technológia TiO2 filtra spoľahlivo zničí všetky nečistoty pomocou UV svetla a špeciálneho foto-katalyzátorového filtra. Proti škodlivým plynom zasahuje inovatívny uhlíkový filter. Mikročiastočky prachu s veľkosťou až 0,3 mikrometrov zachytí HEPA filter. O neutralizáciu prachových častíc, peľov, výfukových plynov a dymu sa stará zabudovaný Ionizátor. Nastaviť si môžete celkom 4 úrovne filtrácie a 3 rôzne rýchlosti. Čistička sa komfortne ovláda pomocou dotykového panela. Úsporné riešenie predstavuje nastaviteľný časovač automatického vypnutia. Či už si zapnete modernú čističku doma alebo v kancelárii, nikdy vás nebude rušiť pri iných činnostiach. Ide o veľmi tichý spotrebič. Oceníte tiež elegantný dizajn a optimálne rozmery, vďaka ktorým čistička ľahko zapadne do každého interiéru. Kľúčové vlastnosti: Systém filtrácie vzduchu Dotykový kontrolný panel Ionizátor Parametre a špecifikácia: Typ: Čistička vzduchu Určené pre: Vhodné pre miestnosti do 40 m2 Úrovne filtrácie: 4 Počet rýchlostí: 3 Časovač vypnutia: 1-2-4-8 hodín Ovládanie: Dotykový kontrolný panel Ďalšie vlastnosti a funkcie: AQS systém Plynový a pachový senzor TiO2 filter + UV svetlo HEPA filter Uhlíkový filter Ionizátor Umývateľný a znovu použiteľný prachový filter Indikátor znečistenia filtra Indikátor použitie filtrov pre včasnú výmenu Hladina hluku: 33 - 48 db (A) Prúd vzduchu: 75 - 110 - 160 m3/h Rozmery: 39 x 45 x 21 cm Stroj je takmer nepoužitý.
Predám infra panel
Predám infra panel 100,5 x 60,5cm 600w, super úsporná vec,kto to pozná vie o čom píšem. Už ho nepotrebujem,má 1,1/2 roka.Napajaci kábel 2m.
Predam vykurovaci panel Rohnson ECO
Predam vykurovaci panel Rohnson R-078 cierny, este rok v zaruke. +doklad o kupe