inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Legendární automobily a Kultovní auta

Kategória: Ostatné

Predám Legendární automobily milulé éry č:
38 Zaz 968
54 Trabant 601
55 Wartburg 353 Trans
60 GAZ Poběda M-20
70 Fiat Uno
71 UAZ 452 PREDANÉ
72 Moskvič 408
76 Lada Niva
78 Fiat Panda PREDANÉ
79 UAZ 469
82 VAZ Lada 2101
a Kultovní auta ČSSR č:
31 Syrena 104
34 Warszawa 203
Všetky modely sú bez poškodenia.
Cena za kus 10€ + poštovné, alebo osobný odber v Lučenci. Pri odbere všetkých kusov spolu poštovné zdarma.
Predám Legendární automobily a Kultovní auta
Podobné inzeráty
1:43 Abrex Škoda Favorit
Inzerát aktuálny do jeho zmazania Ponúkam na predaj toto krásne autíčko, model auta, angličak, detailný kovový model, miniatúru auta Skoda Favorit 136L (Kultovne Auta 2011 Špeciálne číslo) Farba: Hnedá Mierka: 1:43 Výrobca: Abrex Stav: Autíčko je ako nové, nepoškodené s originál obalom Cena: 20€ (V prípade dobierky je nutná platba na účet kvôli NEPREBERAČOM) Možný osobný odber v Humennom, po dohode možnosť doviesť po trase SV HE VT PO RK ZA Telefónne číslo je vymyslené z dôvodu ochrany súkromia. V prípade záujmu prosím kontaktovať na e-mail. (Audi BMW Mercedes Benz Skoda VW Fiat Peugeot Renaut Dacia Volkswagen Lada Kultovky Kultovni auta cssr norev maisto welly deagostini abrex iscale kyosho hachette siku 1:24 1:43 1:32 1:60 1:64 1:72 1:84 )
Predám knihy automobily
Predám knihy: Automobily a ostatné cestné vozidlá od A. Šimík a kolektív /1968/ Automobily škoda 105/120 od Jaroslav Andrt /1982/, aj jednotlivo, cenu ponúknite, dohoda. Pozri aj ostatné inzeráty.
Kúpim knihu: Legendární opolidé
Kúpim knihu: Legendární opolidé od autora Jaroslav Mareš
1:43 Dodávka Renault Estafette Vedette
Inzerát aktuálny do jeho zmazania Ponúkam na predaj toto krásne autíčko, model auta, kovový model, miniatúru auta Dodávka Renault Eestafedete Vedette Farba: Modro Biela Mierka: 1:43 Stav: Autíčko je ako nové, nepoškodené Cena: 15€ Výrobca: Na podvozku nepíše nič ale podobný ako kultovní auta Deagostini, Solido prip. Norev V prípade dobierky je nutná platba na účet kvôli NEPREBERAČOM Možný osobný odber v Humennom, po dohode možnosť doviesť po trase (Snina - Humenné - Vranov nad Topľou - Prešov - Ružomberok - Žilina) Telefónne číslo je vymyslené z dôvodu ochrany súkromia. V prípade záujmu prosím kontaktovať na e-mail.
1:43 Dodávka Renault Master Estafette Vedette
Inzerát aktuálny do jeho zmazania Ponúkam na predaj toto krásne autíčko, model auta, kovový model, miniatúru auta Dodávka Renault Eestafedete Vedette Farba: Modro Biela Mierka: 1:43 Stav: Autíčko je ako nové, nepoškodené Cena: 14€ Kontaktný e-mail: s400dw222@ Výrobca: Na podvozku nepíše nič ale podobný ako kultovní auta Deagostini, Solido prip. Norev V prípade dobierky je nutná platba na účet kvôli NEPREBERAČOM Možný osobný odber v Humennom, po dohode možnosť doviesť po trase (Snina - Humenné - Vranov nad Topľou - Prešov - Ružomberok - Žilina) Telefónne číslo je vymyslené z dôvodu ochrany súkromia. V prípade záujmu prosím kontaktovať na e-mail.
1:43 Dodávka Renault Master Estafette Vedette
Inzerát aktuálny do jeho zmazania Ponúkam na predaj toto krásne autíčko, model auta, kovový model, miniatúru auta Dodávka Renault Eestafedete Vedette Farba: Modro Biela Mierka: 1:43 Stav: Autíčko je ako nové, nepoškodené Cena: 14€ Kontaktný e-mail: s400dw222@ Výrobca: Na podvozku nepíše nič ale podobný ako kultovní auta Deagostini, Solido prip. Norev Dodávka je podobná ako starý Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper či Renault Trafic V prípade dobierky je nutná platba na účet kvôli NEPREBERAČOM Možný osobný odber v Humennom, po dohode možnosť doviesť po trase (Snina - Humenné - Vranov nad Topľou - Prešov - Ružomberok - Žilina) Telefónne číslo je vymyslené z dôvodu ochrany súkromia. V prípade záujmu prosím kontaktovať na e-mail.