inzercia, predaj, predám, bazár

Predám legendárnu zostavu Marantz 8005. Zosilňovač + SACD/CD

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám legendárnu zostavu Marantz 8005. Zosilňovač + SACD/CD. Zosilovač 2y75W/8 ohm-140/4ohm/ + SACD/CD prehrávač. V roku 2015 bola táto zostava ohodnotená ako najlepšia Hi-Fi kombinácia roka v Európe. Zosilovač má aj špičkový gramo vstup. Zostava má cca 3 roky. Som prvý majiteľ. Kupovaná v Luxusní elektronika Zlín.
Predám legendárnu zostavu Marantz 8005. Zosilňovač + SACD/CD
Podobné inzeráty
predám SACD/CD prehrávač Marantz Reference SA-KI-Pearl
predám SACD/CD prehrávač Marantz Reference SA-KI-Pearl limitovaná edícia ako nový prechádzam na McIntosh Ďalšia perla od Kena? Marantz Europe minulý rok oslávil svoje 30-ročné spojenie so zvukovým inžinierom Kenom Ishiwatom. vydaním SACD prehrávača Reference SA-KI-Pearl, ktorého produkcia je obmedzená len na 500 kusov Rovnako ako integrovaný zosilňovač SA-KI-Pearl, SACD prehrávač SA-KI-Pearl od Marantz (2 999,99 USD) začína so starostlivo skonštruovaným, dobre tlmeným šasi vyrobeným pomocou veľkého, špeciálne skonštruovaného medeného kúpeľa, aby sa vytvorila konštantná hrúbka pokovovania. údajne vedie k zníženiu impedancie zeme a vírivých prúdov - čo teoreticky znamená menej hluku. Šasi je vystužené ďalšou ťažkou spodnou doskou a na vrchu je hliníkový kryt s hrúbkou 5 mm. Meď obaluje a chráni novo navrhnutý toroidný transformátor a 32-lb Pearl sedí na špeciálne opracovaných hliníkových nohách. "Boli by ste šokovaní, ako veľmi môžu tieto mechanické rozdiely prispieť k lepšiemu zvuku!" Povedal mi to Ken Ishiwata. Vlastne nie. Ručne vybrané komponenty vylepšujú moduly zosilňovačov HDAM-SA2 a HDAM-SA od Marantz. Napájanie využíva vysokorýchlostné Schottkyho diódy a rovnaký úložný kondenzátor ako vo vlajkovom SACD prehrávači Marantz. DAC je CS4398 od Cirrus Logic, 24-bit/192 kHz zariadenie, ktoré tiež obsahuje DSD procesor, ktorý nedecimuje dátový tok, pričom zachováva natívnu vzorkovaciu frekvenciu DSD 2,8224 MHz. Nový transport diskov Marantz SACDM-10 je vybavený nakladacím zásobníkom vyrobeným z Xyronu, ultrapevného polyméru izolujúceho mikrovibrácie.
Zostava Marantz - 6003
Predám hifi zostavu Marantz vo vynikajúcom vizuálnom aj technickom stave, všetko funguje ako nové, zostava obsahuje zosilňovač Marantz PM6003, CD prehrávač Marantz CD6003, tuner Marantz ST6003 Cena spolu 580€ Možnosť odkúpiť aj jednotlivo: Marantz PM6003 - 250€ Marantz CD6003 - 250€ Marantz ST6003 - 100€
MARANTZ Hi-Fi zostava
Predám Hi-Fi zostavu MARANTZ zloženú z nasledujúcich komponentov : integrovaný stereo zosilňovač MARANTZ PM-52, stereo tuner MARANTZ ST-50, CD prehrávač MARANTZ CD-62, kazetový dvojdeck MARANTZ SD315. Plus signálové a reproduktorové káble. Uvedená cena je za celú zostavu. Predávam iba spolu, nie jednotlivo.
MARANTZ zostava PM-64 II / CD-74 / ST-54
Predám HIFI zostavu japonského výrobcu Marantz: 1. zosilňovač PM-64 II (verzia Mk II) - klasický integrovaný zosilňovač vo výbornom stave, plne funkčný. Reproduktorové terminály boli vymenené za "zapichovacie", diera na priame priskrutkovanie vodiča má tiež väčší priemer, ja som hral na kábloch s prierezom 2x2mm2). Výborný MM/MC IEC/RIAA gramofónový predzosilňovač, výkon 100W/kanál pri 8 Ohmoch, bližšia špecifikácia 2. CD prehrávač CD-74 - jeden z najvyšších modelov tejto rady, vynikajúci prehrávač CD, bez DO, cca pred rokom robený servis, plne funkčný, prehrá originálne aj napálené CD. Bližšia špecifikácia 3. Tuner ST-54 - spoľahlivý AM/FM tuner, plne funkčný, spoľahlivý. Vizuálne bledšie šmuhy na hornej strane, pravdepodobne od nožičiek na ňom položeného komponentu. Jeden zatretý škrabanec nad displejom. Ceny Marantz PM-64 II - 280€ Marantz CD-74 - 250€ Marantz ST-54. - 55€ Vizuálny stav na fotkách. Uprednostním odber celej zostavy, vtedy k PM a CD pridám tuner zdarma, teda zostava spolu 530€. Odskúšanie (s Dynaudio Compound 4 alebo Quadral Titan MK I) a osobný odber samozrejmosť, posielal by som to iba v krajnom prípade vzhľadom na hmotnosť a citlivosť strojov. Ceny viacmenej pevné, nejedná sa o predaj z núdze, zostavu som mal ako záložnú a bolo o ňu príkladne postarané (prevádzka, servis). Nie som predajca elektroniky, ponúkané komponenty sú už pre mňa nadbytočné. Odber možný v Kolárove, po dohode priveziem/priblížim.
PIONEER. MARANTZ
...PREDAM ZOSILNOVAČ PIONEER VSA- E07 ,DVD PIONEER DV 737,DVD PIONEER DV 717 ,ZOSILNOVAČ MARANTZ PM 53,TUNER MARANTZ ST 65,CD MARANTZ CD 53 CENA ZA VŠETKO 750 eur, alebo PIONEER 500 eur, MARANTZ 300eur, (cd marantz potrebuje opravu) VŠETKY KOMPONENTY VO FARBE GOLD CHAMPAGNE.
Marantz SA KI Pearl lite SACD player, ako nový
Predám SACD prehrávač Marantz SA KI Pearl lite. Stav nového kusu s kompletným príslušenstvom, krabica, ovládač (ako nový, nakoľko nebol používaný, používal som univerzal. od logitech harmony). Prehrávač má výborný zvuk, je porovnateľný s najvyššou triedou prehrávačov zn. Marantz, ktoré sa na nete ako používané pohybujú na cenovej úrovni ca. 1000€ (medené šasi, identický prevodník). Viac na: Pridám stabilizátor z uhlíkových vlákien od firmy audio reference zakúpený v štúdiu Hanzel audio. Osobne v ZA a okolí, dobierka nie je problém.