inzercia, predaj, predám, bazár

Predám lezeckú stenu

Kategória: Nábytok pre deti

Predám lezeckú stenu. Cena 50€, rozmer 120x250 cm. Vhodná do exteriéru.
Predám lezeckú stenu
Podobné inzeráty
Lezecka stena Domestav
Predam lezecku stenu Domestav, PC 460 EUR . Variabilne rozmiestnene uchyty. Katalógové číslo D824
Lezecka stena Step2
Predám lezeckú stenu. Pôvodna cena cca 1000€
Mobli Ully učiaca veža
Predám novu Ully učiacu vežu. Pomôcka na lezenie blumfeldt Ully je navrhnutá ako drevené schody a pomáha tvojmu dieťaťu dosiahnuť bezpečnú vyvýšenú polohu. Bez pomoci iných môže dieťa dočiahnuť na pracovné dosky, stoly alebo umývadlo v kúpeľni, čím je povzbudzované k samostatnosti. Bezpečnosť a pevné postavenie zabezpečujú rukoväte a zábradlie. Učiace veže sú vyrobené kompletne celé z extrémne stabilného, ​​13-vrstvového brezového multiplexu. Rohy a hrany sú starostlivo zaoblené. Plochu na státie je možné zasunúť v troch úrovniach – vo výške 28, 34 a 40 cm – a nechať tak lezeckú vežu rásť spolu s tvojím dieťaťom.
Biela polica na stenu v tvare medvedíka
Biela polica na stenu v tvare medvedíka – malá praktická polica na malé detské poklady alebo hračky. Dá sa zavesiť na stenu, ale môže aj voľne stáť na zemi alebo na komode. Rozmer zloženej police : výška 48cm, šírka 38 cm, a hĺbka 17cm Nová, nepoužitá. Cena 10,00 eur pri osobnom prevzatí v Ivanke pri Dunaji Cena 12,90 eur – kuriér s dobierku na adresu na telefóne som k dispozícií len cez pracovné dni do 14:30
Predám detský meter na stenu
Predám ružový meter na stenu s možnosťou vloženia fotiek. Nepoškodený, nerozbalený, úplne nový. Okolie VK. Cena: 15€ + poštovné a balné. Volať po 17:00!
Predám detský meter na stenu
Predám ružový meter na stenu s možnosťou vloženia fotiek. Nepoškodený, nerozbalený, úplne nový. Na vrchu je trocha odlupnutý obal ale produkt je nepoškodený (Viditelné na 3. obrázku). Okolie VK. Cena: 15€ + poštovné a balné. Volať po 17:00!