inzercia, predaj, predám, bazár

Predám liaheň automatická

Kategória: Chovateľské potreby

Predám túto liaheň na 56 alebo 112 vajec, liaheň slúži na slepačie, morčacie, kačacie, husie, prepeličie a iné vajíčka. Liaheň bola použitá max dva krát, liahol som v nej prepelice, keďže ruším chov tak my je zbytočná.


#liahen, liahne, automat, automaticka liahen, 112,56.
Predám liaheň automatická
Podobné inzeráty
Predám liaheň 112 vajec
Predám túto liaheň na 56 alebo 112 vajec, liaheň slúži na slepačie, morčacie, kačacie, husie, prepeličie a iné vajíčka. Liaheň bola použitá max dva krát úspešne. Je my už zbytočná. #liahen, liahne, automat, automaticka liahen, 112,56.
Liahen
Predavam nepouzitu automaticku liaheň na slepačie, kačacie, husacie vajíčka, v počte 72 kusov,alebo prepeličie a tých sa tam zmestí 288. Liaheň obsahuje teplomer, termostat, merač vlhkosti a pocitadlo dni inkubacie. V prípade menšieho počtu vajec sa dá horné poschodie oddeliť a máte liaheň na 36 vajec alebo 144 prepeličích. Jednoduchá obsluha, vodu treba dolievať asi každý tretí deň. Liaheň má automatické otáčanie vajec a interval si môžete nastaviť podľa potreby.po vybrati liesok sa da liahen pouzit aj ako doliahen. K liahni dodávam návod v slovenskom jazyku aj tipy ako liahnut Polystiren ktory je sucastou balenia mozte pouzit ako izolant K liahni je aj presvecovačka
Liaheň Janoel 12
Janoel 12 je liaheň a inkubátor. Pomocou tlačidiel je možné jednoducho nastaviť teplotu, ktorú Vám bude liaheň držať. Na display možno sledovať teplotu v liahni. Kapacita liahne je až 12 vajec (9-12 slepačích, 6-9 kačacích, 3 husacej, 8 morčacích, 21 prepeličích a 12 bažantích. Liaheň má plastové liesky, pomocou ktorý sa vajíčka vnútri kotúľajú. Vajcia tým pádom ležia na boku. Veľká variabilita. Jedná sa o plne automatickú liaheň a inkubátor. Vajcia v liahni sa každé cca. 4 hodiny otočia. Pomocou tlačidiel je možné jednoducho nastaviť teplotu, ktorú Vám bude liaheň držať. Na display možno sledovať teplotu. Cena 80eur.
Automaticka liahen
Predavam nepouzivanu automaticku liaheň na slepačie, kačacie vajicka v počte 112kusov Liaheň obsahuje teplomer, termostat, merač vlhkosti.2ventilatory a motorceky ktore otacaju vajicka.V prípade menšieho počtu vajec sa dá horné poschodie oddeliť a máte liaheň na 56 vajicok Jednoduchá obsluha, vodu treba dolievať asi každý tretí deň. Liaheň má automatické otáčanie vajec a interval otacania si môžete nastaviť podľa potreby.tak isto aj teplotu v liahni sucastou balenia je aj polystyrén ktory mozte pouzit ako izolant liahne, K liahni davam návod v slovenskom jazyku,pribadne poradim aj po telefone
LIAHEŇ pre hydinu ★★★
Predám doma vyrobenú drevenú liaheň na cca 50 slepačích vajičok,( 70 vajíčok od hodvabnicky). Liaheň je zateplená styroduron 2 cm, ma vetráky zo spodnej aj vrchnej strany, ktorými je možne regulovať požadovanú vlhkosť v liahni. Termostat značky Elitech STC 1000 X je čisto nový a taktiež trafo na napájanie ventilátora je čisto nové. Obracanie vajíčok je zabezpečené z boku ručným potiahnutím. Pod plastovým roštom je miska na vodu. Liaheň má aj samostatný, digitálny vlhkomer. Nie je to" obyčajná " plastová liaheň. Stačí len zapnúť do siete a môžete liahnuť. Osobne vyskúšaná, už má za sebou jedno liahnutie, funguje na 100 percent.
Plneautomatická liaheň s kapacitou 12,24,36,48,56,96 vajec
Predám plneautomatickú liaheň na 48 alebo 56 vajec. Pneautomatické liahne su nové, majú zabudovaný teplomer, vlhkomer, alarm - ktorý sa spustí pri príliš vysokej alebo nízkej teplote resp. vlhkosti. Otáčanie vajec je automatické každé 2 hodiny. Liaheň zobrazuje počítadlo dní. Liahareň vhodná pre násadové vajcia - sliepky, morky, prepelice,kacky husi bazanty plazy ... Ku liahniam je darcek zdarma (presvecovačka vajec). U liahni na 48 vajec komplet darčeky ako krmitko, napajatko, nádobka na dolievanie vody. Kapacita liahne závisí od roštu. ktorý si zvolíte. Možnosť výmeny klasického roštu za univerzály rošt. Červený - univerzálny rošt ma síce menšiu kapacitu a to 36 vajec ale vojde doň aj husacie a kačacie vajce alebo až 144 prepeličích alebo papagajich vajec) - sú vhodné teda aj pre papagaje ale aj plazy. Liaheň slúži zároveň aj ako doliaheň na rozdiel od ostatných typov. Možnosť poslať na dobierku alebo osobne. K liahni je slovensky návod, k nemu tipy a triky ako liahnúť. Liahen sa pred odoslanim kalibruje presne na desatinu stupňa °C.