inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Line 6 POD Studio GX

Kategória: Strunové nástroje

Predám túto externú zvukovú kartu vhodnú na hranie, rovnako aj na nahrávanie, bezchybný stav, detailnejšie info :

Predám Line 6 POD Studio GX
Podobné inzeráty
Presonus Studio 24c - zvuková karta
Kupena Februar 2023 , nainštalovaná v PC a raz vyskúšaná , odvtedy na ňu nemám čas , tak predávam - UPLNE NOVA , s nahrávacím software Studio One Artist pre MacOS a Windows. Prenosný audio prevodník predstavuje vynikajúcu voľbu pre nahrávacie štúdiá, cestujúcich hudobníkov, gitaristov, podcasterov a live vysielanie. Zariadenie je napájané prostredníctvom USB a ponúka 2 vstupy s XMAX-L solid-state mikrofónovým predzosilňovačom (6,3 mm jack/XLR combo), 2 linkové výstupy na zadnom panely, MIDI I/O a slúchadlový výstup. Studio 24c je dodávaný spolu s nahrávacím software Studio One Artist pre MacOS a Windows.
LINE 6 POD STUDIO UX1
predam dlho nevyuzitu externu zvukovu kartu LINE 6 POD STUDIO UX1 vhodnu pre domace nahravanie idealne osobny odber PN-NM-TN, pripadne posielam postou/packetou za 5e. Vzorkovacia frekvencia : 16, 24bit/44.1 kHz, 48 kHz Kompatibilita : Windows 10 ->; Mac OS X 10.4.6 -> Typ: USB Počet analógových výstupov: 2 Počet mikrofónnych vstupov: 1 Počet vstupov: 2 Počet výstupov: 2 MIDI: Nie SPDIF: Nie ADAT: Nie Slúchadlový výstup: Áno Fantómové napájanie : Nie Montáž 19": Nie Obsah balenia: USB kábel Počet analógových vstupov: 2 externa zvukova karta, Line6, UX1
Predam pedal - Nux Solid Studio
Predam pedal - Nux Solid Studio. Gitarovy efekt prinaša simulaciu gitarovych reproduktorov, zosilňovačov, mikrofonov s nastavenim pozicie a 3 elektronkami. Stav je ako novy, hral som doma max 5 krat. Viacej informacie mozte si precitat na stranke: Cena je 99 euro + postove naklady. Preferujem osobny odber v Ziline, ale mozem poslat na dobierku.
gibson les paul studio 2017
predam gibson les paul studio 2017 made in usa, leskly nitro lak, krk 60s, vsetko povodne, snimace 490/498 rozopinanatelne cez push-pull, minimalne hrana len doma, stav noveho nastroja, origo kufor, zarucak, foto z tovarne, nastavena na struny 10-46, osobne BA 1070eur
Line 6 AMPLIFi FX 100
Na predaj top procesor LINE 6 Amplify, vsetky zvuky Line 6 plus komunikácia a nastavenie cez iOS, Android. Celosvetová databáza zvukov atď. Výborný na live aj štúdio.
Laney zosil. celolampa + reprobox 2x12" Celestion V30
Predám celolampovú hlavu Laney IronHeart Studio 3 kanál má aj ďalší prídavný boost čiže v podstate 4 kanál. K tomu mám orig.footswitch + kábel na ktorom sa dajú prepínať tieto 4 možnosti + reverb. Možnosť osadiť aj do Racku mám k tomu aj uchá na uchytenie. Má to 15W, ale je to lampa čiže hrá to fakt nahlas a nie je problém ani v skúšobni s hlasným bubeníkom. Okrem iného sa dá pripojiť pomocou USB k PC a máte s toho zvukovku a môžete nahrávať priamo do akéhokoľvek nahrávacieho softwaru (audacity, cubase, studio one...). Mám k tomu aj gitarový reprobox HB osadený 2x12" Celestion V30 a spolu s týmto zosilom Laney je to paráda. V prípade záujmu predám aj jednotlivo.