inzercia, predaj, predám, bazár

Predam lis

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predam lis na male hranate baliky. Dlhsie nevyuzity. Predtym pracoval v poriadku. Plus nove uzlovace este nezalozene. Dohoda na mieste ista.
Predam lis
Podobné inzeráty
Lis balikovac
Zdravím traktoristov. Predám nizkotlakovy lis / balikovac na malé hranaté balíky značky kola. Má viazanie welger. Je ľahký a ideálny aj za slabší traktor a dobre sa s ním robí aj v strmom teréne. Lis bali vedľa traktora , zapína sa do ramien do listy. Viaže do konopnych špagátov ktoré neprekážajú pri kŕmení. Ložiska v zberači boli nedávno menené. Zberac je možné dvíhať spagatom z kabíny traktora no ja som len pridvihoval ramenami traktora. Za balikovacom je aj malé tiahlo a je za ním možné ťahať ľahší vozik a ukladať rovno doň balíky padajúce z rampy. Cena by tam bola 1500€. Nejakej rozumnej dohode na cene sa nebránim. K balikovacu pridám aj pár cievok baliacich špagátov. Kardan ani lišta nieje k nemu. Na kardane som znásobil prevod 1/1,5 koli menšej spotrebe nakoľko lis nepotreboval taký výkon ale stačilo ísť potom na pól plynu. Lis je celoročne zakrytý celtou. Ja som s ním listoval cca 5 ha ročne. Kontakt . Snažte sa volať po 15 hod. Pripadne píšte SMS.
Lis za mláťačku
Dobrý deň, ak máte starý lis/samovaz na slamu za mláťačku a máte ho v stodole a sadá na neho prach a radi by ste ho predali alebo neviete, čo s ním. Ozvite sa nám. Renovujeme a pracujeme so starými strojmi, ako je napr. mlátačka Horák Lomnice C24 ku, ktorej nám chýba samovaz/lis na slamu. Preto radi odkúpime plne funkční lis/samovaz na slamu (nemusí byť konkrétne za uvedenú mláťačku), ktorý musí spĺňať nasledovné požiadavky: - plne funkčný na lisovanie a viazanie slamy - ak by bolo, radi by sme uvítali aj remene a ostatné príslušenstvo k lisu/samovazu za mláťačku. Radi ponúkneme sumu 500€ v prípade, že stroj spĺňa nami uvedené požiadavky. Ak by chýbali remene, vieme si ich zohnať ale ak by bol samovaz/lis nefunkčný a hodný do železa, nekúpime. V prípade záujmu predaja sa s nami môžete skontaktovať telefonicky alebo zaslaním sms správy.
Lis na balíky
Lis na okrúhle balíky Pelikan - Predvádzací cca. 250 balíkov Lis na okrúhle balíky PELIKAN 1200 je konštrukčne riešený tak, aby zbieral seno, slamu ako aj senáž s vysokým obsahom vlhkosti, zo zeme, následne hmotu zlisoval do okrúhlych balíkov a zviazal ich špagátom. Kombinácia reťazového dopravníka s lisovacími valcami vytvára optimálnu kvalitu stlačenia. Reťazová časť vytvára pevné jadro, kým lisovacie valce vytvárajú balíky a zhutňujú povrch balíkov pozdĺž ich okrajov. Pre vyššie stlačenie slamy môže byť lis vybavený plochým normalizátorom. Displej panela ovládania nám signalizuje úrovne plnenia komory, automaticky aktivuje a kontroluje proces lisovania, počíta balíky a sleduje prevádzkovú dobu. PELIKAN 1200 je ideálny pre balenie senáže z riadkov. Takto zlisovaná senáž je vysoko kvalitná, uchováva v sebe cukor, bielkoviny, vysokú výživnú hodnotu a zabezpečuje zvyšovanie produkčnej schopnosti zvierat v poľnohospodárstve. Jedna kŕmna dávka takejto hmoty zaručuje až 1 kg prírastku hmotnosti dobytka. Pre balenie balíkov do sieťoviny sa odporúča použitie sieťoviny typu ORS-1200. PROFESIONÁL V LISOVANÍ OKRÚHLYCH BALÍKOV PELIKAN 1. Najvyššia stlačenosť okrúhlych balíkov Lisovacie valce sa nachádzajú v prednej časti lisovacej komory a reťazový dopravník umiestnený v zadnej časti vytvárajú balíky najvyššej hustoty. Aj extrémne suchá hmota, alebo vlhká siláž je rovnomerne tvarovaná a zlisovaná do pevných balíkov vďaka kombinácii týchto dvoch systémov. 2. Rýchle vykladanie balíkov Vďaka vyhladzovaciemu mechanizmu na balíky opatreného silnými pružinami, sa balíky ľahko dostávajú von z lisovacej komory čím obsluha traktora nemusí cúvať pri vykladaní. V dôsledku toho je doba potrebná na vyprázdňovanie len 8 sekúnd. 3. Rýchle zdvíhanie komory Priemer hydraulických valcov pre otváranie komory je 50 mm. To umožňuje znížiť dobu zdvihu na 4 sekundy, čo je o 60% rýchlejšie, než je doba zdvihu hydraulických valcov s priemerom 80 mm. 4. Rýchly baliaci mechanizmus Dvojitý motúz baliaceho mechanizmu pracuje o 67% rýchlejšie ako jedno motúzové analógové mechanizmy. Vďaka tejto možnosti je účinnosť stroja PELIKAN 1200 zvýšená o 30%. 5. Ochrana komory proti poškodeniu Zberacie ústrojenstvo veľkého priemeru chráni lisovaciu komoru tak, že zabraňujú vstupu kameňov a cudzích predmetov do lisovacej komory. 6. Spoľahlivá prevádzka a bezpečnosť Použité U kĺbové hriadele a bezpečnostné spojky chránia náhon lisu pred poškodením. - Výkonnosť: až 3 t/h - Priemer okrúhlych balíkov: 1,2 m - Fixná komora - Dvojité viazanie - Ovládací panel - Počítadlo balíkov Lis je skladom v Marcelovej. Cena uvedená bez DPH. Cena nezahŕňa prepravné náklady. V prípade záujmu volajte! V ponuke množstvo iných strojov, kombajnov.
Predám lisy na malé balíky
Predám nové lisy na malé balíky ARGA MB s viazaním do špagátu. Lis MB 70/60: šírka zberača 80 cm, balíky 60x70cm, viazanie nastaviteľné do špagátu, hmotnosť 400 kg, potrebný výkon 20 HP Lis MB 100/60: šírka zberača 100cm, balíky 100x70cm, , viazania nastaviteľné do špagátu, hmotnosť 500kg, potrebný výkon 30 HP. Výkon lisov je 80-100 balíkov/hod. Možnosť dokúpiť prihrňovacie slniečka, alebo záves na ťahanie lisu (príplatok) Záruka 12 mesiacov. Servis a náhradné diely sú zabezpečené. Cena je s DPH, vrátane kardana, možný odpočet DPH. Dopravu viem zabezpečiť po dohovore. Cena: Lis ARGA MB 70/60: 4999 EUR LIS ARGA MB 100/60: 6348 EUR
Lis Krone Fortima V1500MC
Predám Lis Krone Fortima V1500MC Lis má variabilnú komoru 90 až 150cm priemer balíkov. Odrobených má cca 35 000 ks rok výroby 2016. Lis má rezanie, vyhadzovaciu rampu, ovládaci počítač Beta 2, Záves K80 a aj oko . Cena 15000 + DPH a + dohoda bližšie informácie po telefóne.
FORSCHRITT – K 442 – lis – Návod na obsluhu, Katalóg ND
FORSCHRITT – K 442/1 – lis – Návod na obsluhu – 43 strán – 4 Eur FORSCHRITT – K 442 – lis na balíky – Návod k obsluze – CZ – 37 strán – 4 Eur FORSCHRIT – K 442 – Lis na balíky – Katalóg ND – nemecky – 103 strán – 11 Eur