inzercia, predaj, predám, bazár

Predám lištu na obrázky RIBBA

Kategória: Ostatný nábytok

predám Ikeácku lištu na obrázky - RIBBA, v čiernom prevedení, je ešte v pôvodnom balení, nevyužitá, dĺžka 115cm, šírka - 9,5cm, PC v Ikea - cca 13€, osobný odber v Nitre
Predám lištu na obrázky RIBBA
Podobné inzeráty
Ikea polička/ lišta na obrázky Mosslanda
Predám novú, nepoužitú poličku /lištu na obrázky (nerozbalená z originál fólie) bielej farby, dĺžka 115cm. Nakoniec ju nevyužijeme, tak posúvame ďalej. Cena 10€, osobný odber v Nitre.
Obrázky 30x40 akryl plátno
Obrázky plátno akryl rozmery 30x40 Cena Spolu 15€ Cena za jeden 10€
Predám staré nočné stolíky a skrine.
Predám staré nočné stolíky a po dohode aj skrine. Pozri obrázky a navrhni cenu, volaj
Nábytok - pracovňa, obývačka - 2 obrazky
Predám nábytok v dobrom zachovalom stave, takmer nepoužívaný, boli v ňom šanóny a knihy. Dekor laminovaný. Viaceré dvierka s hliníkovým rámom a matným presklením, všade sú poličky. niekomu ešte dobre poslúži. Rozmery sú v obrázku, hĺbka 35 cm a dá sa rozdeliť na časti. Pozrite aj druhé foto, ide o skriňovú kombináciu a kvázi komodu.
Rámy, obrázky
Predám čisté rámy. Hnedy rám je jeden so sklom a druhy bez skla. hnedý/biely rám +sklo 2€/ks nové Rozmery: Hnedy je 37 × 29,5cm a Biely 28,5 × 28,5cm HNEDE PREDANÉ
Recepcia predajný pult
Predám recepčný/ predajný pult vo farbe biela perleť. Prislúchajú k nemu aj dve skrinky na kolieskach jedna zásuvková a druhá otvorená s policou. Rozmery skriniek šírka 50 cm výška 70 cm hĺbka 60 cm Rozmery pultu viď. obrázky. Pult je v demonte.