inzercia, predaj, predám, bazár

Predám lyziarsku súpravu Blizzard

Kategória: Lyžovanie

Predám lyže Blizzard,Firebird XO,dĺžka 160 cm aj s viazaním Blizzard,palice Blizzard a čiernu prilbu Blizzard
Predám lyziarsku súpravu Blizzard
Podobné inzeráty
Predám lyže Blizzard Quattro 7.4 168cm
Predám športové lyže on piste BLIZZARD Quattro 7.4 Ca 168cm + viazanie Marker TP10 DEMO(rental system). Lyže boli používané jednu sezónu(cca. 5x) iba na upravenej zjazdovke. Sú ako nové. Cena je aj s viazaním. Dôvod predaja: kupujem nové širšie lyže, pretože chcem chodiť aj do neupraveného snehu, inak som bol s lyžami maximálne spokojný. Tech. info: rádius: 15 m pri dĺžke 160 cm odporúčaná dĺžka: - 15 až - 5 cm terén: 70% upravený, 30% neupravený terén rýchlosť: stredná až vysoká camber: 4 mm rocker QUATTRO technológia kombinuje 4 vlastnosti lyže: konštrukciu, Rocker, Shape a IQ systém. Všetky lyže QUATTRO sú založené na technológii Sandwich Sidewall IQ značky Blizzard, v ktorej sú kľúčové materiály odborne zmiešane, aby lyže získali požadované vlastnosti kontroly a stability. Veľkosť rockeru je základným parametrom, ktorý ovplyvňuje agilitu, ovládanie a chovanie modernej carving lyže. Patentovaná technológia Blizzard IQ je skutočným spojením medzi lyžou a viazaním. To zaisťuje nadštandardný pocit, presnosť a stabilitu lyžiara. Koncept tvaru Blizzard Quattro je k dispozícii v rôznych vykrojeniach, šírkach lyží a veľkosti modelov. Lyžiari môžu prispôsobiť výber lyží k svojej vlastnej technike.
Lyžiarska súprava Blizzard
Predám lyže Blizzard,Firebird XO,dĺžka 160 cm aj s viazaním Blizzard,palice Blizzard a čiernu prilbu Blizzard
167 cm dámske BLIZZARD VIVA CX 310 IQ TOP stav
Použité dámske lyže BLIZZARD VIVA CX 310 IQ, BLACK/violet + Marker TP 10 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190142 Rádius a dĺžka: 15 (167cm); Parametre: 116-70-100 (167cm); Pôvodná cena: 359€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Blizzard Viva CX 310 + IQ TP10 VIVA Rekreačné zjazdové lyže Blizzard Viva CX 310, ktoré sú vhodné prevažne na upravenú zjazdovku. Lyže sú vybavené IQ systémom viazania, ktorý tvorí homogénny celok medzi lyžou a viazaním. - IQ systém - kompozitová konštrukcia - X-frame - dvojité sklolaminátové zosilnenie - cap side wall bočná hrana - full camber IQ systém viazania IQ je prvý systém viazania, ktorý tvorí homogénny celok medzi lyžou a viazaním. Viazanie, lepšie povedané koľajnica viazania, je súčasťou konštrukcie lyže. Výhodou pre lyžiara je nižšia hmotnosť setu, priamy a precízny prenos síl na hranu a plynulý priehyb lyže. Dámske modely Viva majú 2 montážne body, ktoré umožňujú montáž podľa zdatnosti lyžiarky. IQ systém sa používa v celej kolekcii BLIZZARD. Full Camber Tradičná camber konštrukcia bez rockeru určená prevažne na upravený terén. Dôraz je kladený na rýchlu reakciu pri začatí oblúku a perfektné vedenie lyží na hranách. Odporúčame pre zdatných lyžiarov s technikou jazdy po hranách bez šmýkania. Side Wall SIDE WALL - bočné hrany konštrukcie: V spojení s IQ systémom viazania dosiahnete maximálneho precízneho prenosu síl na hrany lyže.
Prilba Blizzard, okuliare Blizzard, rukavice Polednik
Predám lyžiarske vybavenie. Predám lyžiarsku prilbu Blizzard Demon helmet. Používaná počas jednej sezóny. Veľkosť XL - XXL. Lyžiarske okuliare Blizzard. Používané jednu sezónu. Lyžiarske rukavice Polednik. Veľkosť L. Rukavice sú neprefúkavé a nepremokavé. Použité 1x. Dohoda možná.
Predám lyžiarsku prilbu Blizzard
Predám lyžiarsku prilbu Blizzard Model prilby:BLIZZARD DRAGON Veľkosť prilby: L (max 62 CM) Stav používaná nepoškodené Možnosť nastaviť na veľkosť hlavy viac info telefonicky
Predám lyže Blizzard 80x dĺžka 167cm + palice Blizzard
Predám lyže Blizzard 80X - 167 cm, lyže aj viazanie vo výbornom stave. K lyžiam sú palice Blizzard 110cm. V prípade záujmu volajte na tel. číslo .