inzercia, predaj, predám, bazár

Predam lyziarsku vetrovku

Kategória: Športové oblečenie

Predam lyziarsku vetrovku velkost L zachovala
Predam lyziarsku vetrovku
Podobné inzeráty
Oblečenie na lyžovačku
Predám pánsku lyžiarsku vetrovku zn. Authority, veľkosť XL, detskú lyžiarsku prilbu, veľkosť XS(48-52), dámsku lyžiarsku vetrovku zn. Willard, veľkosť XL, pánske lyžiarske nohavice zn. Authority, veľkosť XXL 2kusy.
Predam dámsku lyžiarsku vetrovku
Predám dámsku lyžiarsku vetrovku "Authority" Veľkosť XL
Predám lyžiarsku vetrovku + nohavice značky COLMAR
Predám zachovalú lyžiarsku vetrovku (veľkosť 42) a lyžiarske nohavice (veľkosť 40)značky COLMAR za 30 Eur. Aj samostatne (vetrovka 20 Eur, nohavice 20 Eur).
Predám lyžiarsku vetrovku SPYDER
Predám juniorsku lyžiarsku vetrovku SPYDER, vodný stlpec 10.000. Veľkosť 176 (20).Ako nová.
Predám dámsku lyžiarsku vetrovku NDSKIN
Predám dámsku lyžiarsku vetrovku NDSKIN, veľkosť XXL
Phenix detská lyžiarska súprava Suku-Suku veľkosť 8-12
Ponúkam na predaj túto krásnu juniorskú detskú lyžiarsku súpravu značky Phenix Suku-Suku - kto to pozná,tak vie,že modely suku-suku znamenajú rozťahovacie skrytými šnúrkami, vydržia teda dieťaťu viac sezón a táto pasuje cca na vek cca 8-12 rokov. Art. NO ES4G22P80. súprava je po jednom dieťati, používaná kvôli Covidu namiesto štyroch iba dve sezóny! Na žltých nohaviciach sú nejaké malé čierne šmuhy od vlekov, ktoré nešlo vyprať a nechceli sme na to kvôli funkčným vlastnostiam a vodnému stĺpcu dávať nejaké agresívne chemikálie. Na modrej bunde - úplne bez chýb a poškodení (je fakt ako nová,) je vizuálne veľmi zaujímavý pravidelne sa opakujúci skrytý vzor - niečo ako kohútia stopa, na fotkách to nie je veľmi dobre vidieť. Lyžiara v tejto žlto-modrej súprave veľmi dobre vidieť z diaľky na svahu. Kto pozná japonskú lyžiarsku značku Phenix, tak vie oceniť funkčné a termoizolačné vlastnosti bundy a nohavíc. Phenix dlhé roky oblieka nórsku lyžiarsku reprezentáciu. Je to skôr chlapčenský model, ale neutrálnu farebnú kombináciu vie určite využiť aj dievča.