inzercia, predaj, predám, bazár

Predám lyžinu na prevoz motorky

Kategória: Ostatné

Predám lyžinu na prevoz motocykla.

Dá sa namontovať na každý vozík, poprípade do dodávky.

Cena: 60,-€

Je nová, nepoužívaná, ešte v originálnom balení z výroby.

Najlepšie osobný odber.
Kuriér bude asi drahý nakoľko to má cca 2m dľžku.

Viac info mailom, telefonicky alebo SMS.
Predám lyžinu na prevoz motorky
Podobné inzeráty
Predam najazdovu lyzinu na moto
Predam najazdovu lyzinu na motocykel. Dlzka 250cm, sirka cca 22cm. Cena 50€ Lyzina, rampa, rampu, najazd, vozik, preprava, prepravu
Motostojany / Hydraulický zvedák motorek - 680 kg
Zcela nová nepoužitá sada univerzálních stojanů na všechny běžné druhy motorek. Jedná se o přední a zadní motostojan - dva kusy. Originálně zabaleno, nikdy nepoužito a nepoškozeno. Ocelová stabilní konstrukce, hmotnost 4,7 kg, zadní stojan s adaptéry buď klasická eLka kde jsou pogumované dosedací plochy nebo druhá varianta s vidličkama na rolničky, šířka úchytů lze plynule nastavit dle rozměrů motorky, 4 silná kolečka pro bezpečné zvedání a spouštění, maximální celková hmotnost motocyklu až 400 kg, špičková kvalita. Žádná domácí výroba v garáži na koleni. Ideální pomocník při stání motocyklu, mazání řetězu, opravách a servisu. Možný prodej i jednotlivě stejně tak i jakýkoliv jiný stojan např. do krku řízení, na letmo uchycené kolo, zvedáky na motokrosové motorky, atd. Cena 2200 Kč. Hydraulický zvedák na motorky a čtyřkolky. Vhodný do motoservisů, ale i pro jednotlivce do dílen. Velmi praktický pomocník při opravách a servisů motorek. Vysoce robustní ocelová konstrukce, plynule nastavitelná výška zdvihu, hydraulické zvedání a vypouštění, možné zajištění motorky pomocí popruhů, bezpečnostní pojistka, maximální nosnost 680 kg, hmotnost zvedáku – 30 kg. Rampa je zcela nová, nepoužitá a ještě originálně zabalená. minimální výška: 115 mm maximální výška: 380 mm rozměr nosných konzolí: 310×55 mm rozměr zvedáku: 800mm x 365mm x 300mm Cena 3400 Kč.
Prepravný stojan na motorky
Pre prevoz ako krosky tak cestnej motorky, vhodné pre kolesá 17",19",21" Stojan na prevoz moto, vhodný na vozík-príves, alebo do dodávky. Stabilná a veľmi pevná konštrukcia, červerný dvojvrstvový komaxit, pripevnenie tromi skrutkami, úchyty pre gurtne. Na rozdiel od klasických stojanov neničí prednú mäkkú pneu a hlavne tlmice. Naloženie aj vyloženie bez problému bezpečne zvládne jedna osoba.Nový, nepoužitý.
Stojan na prevoz motorky
Predám stojan na prevoz motocyklov , je domácej výroby. Ideálny na prívesky vozík alebo do dodávky .
Zemné výkopové práce 2 t minibagrom, prevoz materiálu
Ponúkam zemné a výkopové práce minibagrom 2t. Prace aj do troch hodin. Šírka výkopových lyžíc: 27cm zubata 30cm hladka 40cm zubata 50cm zubata 100cm svahovacka ripper pre trhanie korenov, kamenov,zakladov betonov, Pridrziavaci palec,.... Šírka bagra je 1m hĺbka výkopu 2,5m. Moznosť odvozu výkopu....podľa dohody. Prevoz sypkých materiálov do 2,5 t. Trojstranným sklápacim privesom.(kamene, štrk, zemina, atď.) Ložná plocha 180*350 cm. Platne do zmazania ... Cena 22€ hod ... Minibager, zemne prace, prevoz, svahovanie, buracie prace, preprava,vykop,vykop bazenov, terenne upravy, trhanie korenov, pňov stromov
Odvoz, prevoz materiálu na prívesnom vozíku.
Ponúkam odvoz, prevoz materiálu malým prívesným vozíkom za osobným autom. Napr.: Lístie, zelený odpad, konáre, triedený odpad v rámci mesta Trebišov, ...dovoz, prevoz zakúpeného materiálu, tovaru, t.j. nábytok, chladnička, práčka, stroje, prístroje, náradie a ľahký stavebný materiál v lokalite Trebišov a blízkom okolí.