inzercia, predaj, predám, bazár

Predam málo používaný kávovar ZEPREZZO by Zepter

Kategória: Ostatné - biela

Predam málo používaný kávovar ZEPREZZO CAFE by Zepter, 19€
Predam málo používaný kávovar ZEPREZZO by Zepter
Podobné inzeráty
Predam málo používaný kávovar ZEPREZZO by Zepter
Predam málo používaný kávovar ZEPREZZO CAFE by Zepter
Zepter Tlaková poklice Syncro-Click 24 cm.
ZEPTER SYNCRO-CLIK, TLAKOVÁ POKLICE, PRŮMĚR 24 CM. Předchozí obrázekNásledující obrázek 3 fotografie Cena: 5 500 Kč ZEPTER SYNCRO-CLIK, TLAKOVÁ POKLICE, PRŮMĚR 24 CM Z-420-24 Prodám novou Syncro Click poklici v krabici. Poklice Syncro-Click má více bezpečnostních funkcí a dokáže změnit vaše nádoby na vaření Zepter Masterpiece na funkční a zdravý systém tlakového vaření. Snižuje čas vaření až o 80 %, a současně ochrání výživné, biologické a organoleptické vlastnosti potravin. Rychlejší a zdravější Vaření bez vody, olejů a tuků 2 možnosti vaření: mírné (soft) nebo turbo Futuristický design Patentovaný na celém světě Dostupný ve 2 rozměrech
Zepter Therapy air
Predám čističku vzduchu Zepter Therapy Air, biely, s ionizátorom a novou sadou všetkých 5 filtrov (+1 nerozbalený do zálohy). Zariadenie Zepter Therapy Air® iOn je vybavené piatimi rôznymi filtrami na čistenie vzduchu: antistatický filter (predný elektrostatický filter); antibakteriálny filter (stredný filter); filter HEPA (filter HEPA); antialergický filter (strieborný antialergénny filter); filter s aktívnym uhlím (uhlíkový filter odstraňujúci pachy). Len osobný odber, treba písať mail na Plne funkčný, len nevyužívaný.
SUPER PONUKA  INDUKČNÝ VARIĆ ZEPTER KOŠICE
Predám ŠTYLOVÝ INDUKĆNÝ VARIĆ SVETOZNAMEJ FIRMY ZEPTER- UPLNÉ NOVÝ V ORIGINÁLNOM BÁLENÍ. V TÝCHTO NÁROČNÝCH ČASOCH INDUKCIA ŠETRÍ ELEKTRICKÚ ENERGIU AJ VÁŠU PEŇAŽINKU! JE VHODNÝ DO BYTU, HLAVNIE garzóniek, na chatu, chalupu... Vychutnajte si najrýchlejšie a najpohodlnejšie varenie, pečenie a vyprážanie s najnovšou generáciou indukčného variča Zepter. CENA IBA 199 EUR! Kontaktovať IBA TEL: Alica.
Zepter Therapy
Predám čističku vzduchu Zepter Therapy Air, biely, s ionizátorom a novou sadou všetkých 5 filtrov (+1 nerozbalený do zálohy). Zariadenie Zepter Therapy Air® iOn je vybavené piatimi rôznymi filtrami na čistenie vzduchu: antistatický filter (predný elektrostatický filter); antibakteriálny filter (stredný filter); filter HEPA (filter HEPA); antialergický filter (strieborný antialergénny filter); filter s aktívnym uhlím (uhlíkový filter odstraňujúci pachy). Len osobný odber, treba písať mail na Plne funkčný, len nevyužívaný. Cena dohodou, poprosím navrhnúť len seriózne ponuky :). ď
SUPER PONUKA  INDUKČNÝ VARIĆ ZEPTER KOŠICE
Predám ŠTYLOVÝ INDUKĆNÝ VARIĆ SVETOZNAMEJ FIRMY ZEPTER- UPLNÉ NOVÝ V ORIGINÁLNOM BÁLENÍ. V TÝCHTO NÁROČNÝCH ČASOCH INDUKCIA ŠETRÍ ELEKTRICKÚ ENERGIU AJ VÁŠU PEŇAŽINKU! JE VHODNÝ DO BYTU, HLAVNIE garzóniek, na chatu, chalupu aj do kancelárii... Vychutnajte si najrýchlejšie a najpohodlnejšie varenie, pečenie a vyprážanie s najnovšou generáciou indukčného variča Zepter. CENA IBA 199 EUR! Kontaktovať IBA TEL: Alica.