inzercia, predaj, predám, bazár

Predám mapu Uhorska 1798 - Karacs Ferencz .

Kategória: Zberateľstvo

Predám mapu Uhorska 1798 - Karacs Ferencz . V rokoch 1796–1799 vydal András Vályi svoje hlavné geografické dielo, trojzväzkovú encyklopédiu Uhorska s názvom Magyar országnak leírása. Toto jeho najväčšie dielo je cenným prameňom pre bádateľov ešte aj dnes. Mapa je z prvého vydanie tohto diela . Stav vid foto . Cena 220 eur - len vážny záujem najlepšie zberateľ , historik . Mapa je v ráme za sklom , najlepšie osobný odber , v prípade zaslanie poštou + poštovné - krehké sklo + poistenie + platba vopred na účet . Rozmer 47x57cm viditeľna časť. Pozrite si aj iné moje inzeráty kde ponukám aj ine publikácie a knihy.
Predám mapu Uhorska 1798 - Karacs Ferencz .
Podobné inzeráty
Predám mapu Rakúsko Uhorsko 1798 - Karacs Ferencz
Predám mapu Rakúsko Uhorsko 1798 - Karacs Ferencz . Stav vid foto . Cena dohodou - len vážny záujem najlepšie zberateľ , historik . Mapa je v ráme za sklom , najlepšie osobný odber , v prípade zaslanie poštou + poštovné - krehké sklo + poistenie + platba vopred na účet . Určite sa dohodneme .
Faktúra, účet r. 1910, Šáhy, Pellikán Ferencz
Predám faktúra, účet r. 1910, Šáhy, Pellikán Ferencz Cena + poštovné (platba vopred)
Mapa Severovýchod Uhorska r. 1789, Prešov, Bardejov, Levoča,
Predám mapu Severovýchod Uhorska r. 1789, Prešov, Bardejov, Levoča, Muráň, Humenné, Stropkov, Spiš. Franz Johann Joseph von Reilly Mediryt, Viedeň, Rozmery: 19,5x31 cm Mierne poškodené Cena + poštovné (platba vopred) alebo osobný odber
NOVÉ - 4D puzzle Game of Thrones - Puzzle of Westeros
Perfektný darček pre fanúšikov Game of Thrones. Deluxe verzia s viac ako 1400 dielikmi. Nerozbalené, v originál celofáne. Pôvodná cena 69€. Už sa nepredáva. Odber možný osobne v BA Dlhé diely alebo poštou/Packetou plus poštovné s platbou vopred na účet. Píšte prosím mail, číslo je vymyslené. Ďakujem. Táto jedinečná skladačka má štyri rozmery - mapu skladačky, mapu topografie, 3D modely a repliky, pričom konečný rozmer predstavuje čas, ktorý predstavuje plagát, ktorý zobrazuje detaily histórie. Vytvorte skutočne interaktívnu puzzle mapu, ktorá vám umožní preskúmať históriu, územie a dôležité pamiatky Westerosu. 1400+ pcs, 65+ detailed buildings Viac info aj s videom tu:
Hololive - Oozora Subaru - Subarudo Duck - Nendoroid (#1798)
Viz. profil pre iné figúrky Predám novú nerozbalenú figúrku Hololive - Oozora Subaru - Subarudo Duck - Nendoroid (#1798) (Max Factory) Pre detailnejšie foto píšte mail, osobné prevzatie v Brne alebo zasielam packetou. anime manga figurka Hololive - Oozora Subaru novela figúrka
predám históriu Uhorska v obrazoch "Osi Erény"
Predám históriu Uhorska v obrazoch uhorských maliarov, litografické tlače vo voľných listoch (v pôvodnom stave). Obrazov je 50 ako je to zrejmé z priloženého obsahu.