inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Masážny chodníček

Kategória: Fitness, jogging

Rozmer 138x34 cm
Masážny chodníček je skvelá domáca pomôcka pre prirodzenú masáž chodidiel! Ak potrebujete prekrviť nohy alebo máte problémy s plochými chodidlami, prechádzka po umelých kamienkoch vám len prospeje! Tento druh masáže navyše efektívne odbúrava pocit ťažkých nôh a zmierňuje svalové napätie.

Predám Masážny chodníček
Podobné inzeráty
Dyras CLSS-430 MASÁŽNY PRÍSTROJ S VÁKUOVOU TERAPIOu
Predám Dyras-CLSS 430 je to MASÁŽNY PRÍSTROJ S VÁKUOVOU TERAPIOu. Bankovanie , ktoré nevyužíva teplo ale vákuum. Prenosné zariadenie umožňuje rýchlu aplikáciu kdekoľvek, doma, v práci atď. Popis produktu z netu: MASÁŽNY PRÍSTROJ S VÁKUOVOU TERAPIOU Dyras CLSS-430 Farba: biela, Signalizačné svetlo nabíjania Použite Cellucare pre redukciu celulitídy a strií len behom pár minút denne Oddiaľte a zredukujte ovísanie kože bicepsu a tricepsu a znížte množstvo tuku na brušku Použite ho na stehnách, rukách, zadku a bruchu Bezšnúrové napájanie pre pohodlné použitie Používa nabíjateľnú accu batériu, ktorá je šetrná k životnému prostrediu. Funguje super ako nový, originál balenie aj adaptér je k tomu. Inzerát platí do zmazania. Odber v BA III Rača.
Shiatsu masážny šál
Predám masážny šál Shiatsu. Masážný šál uvoľňuje krčné svaly a jemne masíruje krk. Na cene sa dá dohodnúť.
Posilňovací a masážny stroj Spartan
Predám posilňovací a masážny stroj so spevnenou konštrukciou. Pár minút cvičenia denne, zaistí efektívne precvičenie brucha, pásu, posilnenie a masáž chrbtových svalov (päť pohyblivých valcov majú relaxačný aj masážny účinok. - podopiera krk a chrbát, a preto je cvičenie na ňom zdravšie! - zameriava na všetky brušné svaly (spodné, horné, stredné aj bočné). - je vyrobený z ocele ako klasické posilňovacie stroje vo fitness centrách. - je veľmi odolný, nosnosť:100 kg - celková hmotnosť: 5,8 kg Plne funkčný stroj. K odberu ihneď. Prvý kontakt mailom : marsis@
Masážny roller vibračný
Predam novy masážny vibračný roller Môžete si zvoliť rôznu intenzitu na základe 4 vibračných úrovní. Vibračný roller vhodný na regeneračný tréning alebo fitnes. Výborná pomôcka aj na ľahké cvičenie po tréningu. Rýchlejšie zregenerujete, čím sa posúva váš výkon a zároveň znižujete riziko zranenia. Cisto novy, nepouzity, nevhodny darcek. Kupovaný v dec 2022 na SK, mam fakturu, takze aj so zarukou a pod Povodna cena 68€
Masážny šál Shiatsu
Predám masážny šál Shiatsu. Masážný šál uvoľňuje krčné svaly a jemne masíruje krk. Na cene sa dá dohodnúť.
Rolletic- masážny stroj
Predám masážny stroj Rolletic. Je nutné osobné vyzdvihnutie, keďže je dosť takžý. Je to účinný masážny stroj, ktorý pri pravidelnom a správnom používaní dokáže dobre tvarovať postavu, spevňovať svalstvo, odstrániť alebo zmierniť celulitídu, zmenšiť objem masírovaných partií, podporuje prekrvenie, uvoľňuje napätie svalstva a povzbudzuje látkovú výmenu.