inzercia, predaj, predám, bazár

Predám maskáčovú bundu vz.97

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám použitú maskáčovú vz.97 bundu veľkosť 3/47= 180/94 cm.
Cena je 35 eur.
Predám maskáčovú bundu vz.97
Podobné inzeráty
Predám maskacovu vojenskú košeľu
Predám maskacovu vojenskú košeľu. Je úplne nová!!!! Veľkosť 2/43 Cena dohodou
Maskačove kongo
Predam maskačove kongo nove cena 60eur Predam maskačovu bundu do -30 nova cena 130eur
Poľovnícke oblečenie
Predám poľovnícke oblečenie - nohavice, pulóver, vestu a maskáčovú bundu na výšku 180 cm, veľkosť XXL
Bunda - kabát
Predám zimnú používanú maskacovu bundu nový vzor. veľ. XXL, obvod hrudnika 158cm. Je zachovala,.. Nosena iba pár krát. Je k nej aj odopinacia kapucňa
Maskáčová čiapka vz.95
Ponúkam novú nenosenú maskáčovú čiapku vz.95. Veľkosť pozri foto. Zašlem poštou po platbe vopred.CENA + POŠTOVNÉ.Prvý kontakt cez formulár.
Kuša Jaguar Camo 175 lb, puškohľad, 3x šíp, puzdro, TOP cena
Ponúkam na predaj za TOP cenu: - reflexnú maskáčovú kušu Jaguar s puškohľadom - napínacia sila 175 lbs (80 kg) - poistka tetivy - rýchlosť šípu cca 75 m/s - mierený dostreľ cca 60 m - dĺžka kuše 90 cm - šírka kuše 68 cm - váha 4,5 kg - kuša je reflexná (neobsahuje kladky) a natiahnutie tetivy vyžaduje väčšiu silu - súčasťou je popruh, tri šípy (52 cm), puškohľad - ku kuši darujem maskáčové transportné puzdro v hodnote 25 eur - kuša je ako nová, vystrelených max. 10 šípov - bežná cena v obchode cca 165 eur - cena za kušu s puškohľadom je len 140 € - možnosť dobierky, cena poštovného je 10 € (platené dopredu na účet) - pri platbe na účet, cena poštovného je 5 € Predaj od 18 rokov! Možná platba dopredu na účet. Možná dobierka. Po dohode možný osobný odber v Banskej Bystrici. Inzerát platný do zmazania! Pre viac informácií ma kontaktujte na Telefonicky až po prvom kontakte cez mail. Volať len po dohode cez mail s uvedením vášho telefónneho čísla. Nevolajte v sobotu a nedeľu! Neposielate mi SMS, neodpisujem!