inzercia, predaj, predám, bazár

Predám med - posielam aj kuriérom

Kategória: Potraviny

V ponuke 2 druhy: jarno/letný ako ovocné stromy + púpava + agát a druhý je letný, tmavší lesný. Cena je 8 eur za 950 g. Darčekové balenie ako na obrázku je 430 g za 5 eur. Posielam aj cez kuriéra. Cena za prepravu je 5 eur, balík 7 veľkých medov v jednom balíku, to je max množstvo v jednom balíku aby sa nerozbili, preprava za 3 eurá, to je balík 3 veľké fľaše medu v jednom balíku. Mám to už odskúšané ako je najlepšie posielať, aj množstvo že koľko maximálne kusov v jednom balení aby sa nerozbil med a tiež aj dobre to zabaliť. Posielam cez prepravcu Packeta. Viem poslať aj cez Poštu, ale tam je drahšie poštovné. Včelárim na východe SVK. Som aj vyučená včelárka, mám ukončenú včelársku školu a tiež mám urobený certifikovaný rozbor medu. Snažím sa včeláriť ekologicky, bez nadbytočných liečiv a prípravkov, používam najmä prírodné prostriedky.
Predám med - posielam aj kuriérom
Podobné inzeráty
Včelí med
Č.ev.: 191/2017 Predám včelí med Lipový 9 Euro/ 720 ml Medovicový med 12 Euro/ 720 ml Agátový med 9Euro/ 720ml Med je plnený do nových pohárov, nie dáka výmena použitých pohárov, použité patria do popolnice pre ZS.. Včelí med je od našich včelstiev ktoré boli umiestnené v Lese.. Lipový med a Agátový med je z lesa pohoria Tríbeč. Cena medu je pevná, do obchodov nedodávam!
Včelí med
Č.ev.: 191/2017 Predám včelí med Lipový 9 Euro/ 720 ml Medovicový med 12 Euro/ 720 ml Agátový med 9Euro/ 720ml Med je plnený do nových pohárov! Včelí med je od našich včelstiev ktoré boli umiestnené v Lese.. Lipový med a Agátový med je z lesa pohoria Tríbeč. Cena medu je pevná, do obchodov nedodávam!
Vceli med, včelí med
Predám včelí med z vlastnej včelnice, repkový 6 €, kvetový 7 € a slnečnicový 6 € - je to minuloročný med, tohtoročný ešte nie je. MED NEBOL ŽIADNO TEPELNE UPRAVOVANÝ! Med je balený v nových umytých pohároch a viečkach. Posielam i poštou i zásielkovňou (+ suma za odoslanie), náklady za dodanie sú nižšie ak je platba vopred na účet.
Predám domáci med
Predám pravý včelí med z vlastnej produkcie. Zákazníkmi je hodnotený ako extra chutný. V ponuke mám: Tmavší jarný kvetový med - bezrepkový (foto) Tmavý kvetovo-agátový med Tmavší letný kvetový med Predávam v 720ml facetových pohároch - váha 1kg. Cena je totožná pre všetky druhy 8€. Med viem doviesť na trase Nová Baňa - BB
Včelí med
Predám včelí med z vlastnej rodinnej včelnice.Prírodné a poctivé včelárenie podľa spôsobov našich predkov.Garantujem 100%bioprodukt.Ponúkam med JARNÝ(zmes lúčnych kvetov,kvetov ovocných stromov a repky)cena 9 e a med AGÁTOVÝ cena 10e.Med je balený v gravírovanom včelárskom pohári(0,7 L.)s originálnym vrchnákom s včelárskou tématikou.Takto balený med je vhodný aj ako darček ktorý vždy poteší.Dovoz mesto Senica a Malacky je v cene.
Ponúkam med priamo od včelára
Ponúkam na predaj kvalitný med. Mám certifikát pravosti spĺňajúci normu ""SLOVENSKÝ MED"". Ponúkam posledné zásoby z minulého roku, preto mám k dispozícii už len slnečnicový med tekutý (skryštalizuje cca do 2 mesiacov (prirodzená vlastnosť pravého medu)), slnečnocový med skryštalizovaný, repkový med pastový. Len osobný odber. Na fotke zľava: slnečnicový tekutý, slnečnicový tuhý, repkový a repkový