inzercia, predaj, predám, bazár

Predam menič diafilmov na diaprojektor Medi

Kategória: Ostatné

Predam menič diafilmov na diaprojektor medi.
Predam menič diafilmov na diaprojektor Medi
Podobné inzeráty
Diaprojektor Meopta Medirex H s diafilmamy a príslušenstvom
Predám diaprojektor Meopta Medirex H s diafilmamy, príslušenstvom a pôvodným balením. Projektor funguje ako má. Vhodné pre retro zberateľa. Predávam iba v celku. Pri záujme je dohoda možná. -Diaprojektor Meopta Medirex H -pôvodná krabica -2 nadstavce -2 súbory diafilmov pre výučbu ruského jazyka na ZDŠ s 18 diafilmami -10 knižiek s diafilmami o Turkménsku, Gruzínsku, Rusku, Tadžikistane, Litve, Kazachstane, Uzbekistanu, Ukrajine, Bielorusku a Kyrgyzstane -8 knižiek s diafilmami ruských osobností, 2 sú isté -16 ďalších diafilmov Pozrite si moje ďalšie inzeráty.
Prepis videokaziet, 8 a 16 mm filmov a diafilmov
Máte videokazety (VHS, S-VHS, VHS-C, S-VHS-C, miniDV, Video8, Hi8, Digital 8)? Máte 8 mm alebo 16 mm celuloidové filmy ? Máte 35 mm diafilmy alebo negatívy ? Ich dôležitý a vzácny obsah časom nadobúda pre Vás stále väčší význam a historickú hodnotu. Naopak materiál, na ktorom sú uložené starne, časom stráca svoje potrebné vlastnosti. Hrozí riziko poškodenia až úplnej straty vzácneho obsahu na videokazetách a filmoch! Ponúkam Vám možnosť uchovania a archivovania videokaziet ich uložením na DVD, USB, SD, externý disk, internetové úložisko. Na prepis videokaziet na DVD používam značkový DVD rekordér, nie počítač. Ponúkam Vám možnosť uchovania a archivovania 8 mm, 16 mm celuloidových filmov, 35 mm diafilmov a negatívov ich uložením na CD, DVD, USB, SD, externý disk, internetové úložisko. Z cenníka: - prepis záznamu z videokazety na DVD ................................... 0,04 EUR / 1 min. - DVD médium + plastový obal + text (menu) ........................... 1,50 EUR/ ks - ale maximálna cena za prepis 1 ks videokazety na DVD ........ 7,50 EUR, to znamená, že spoplatňujem prepis Vašej videokazety len do dĺžky záznamu 150 minút,ďalšie minúty sú ZADARMO. - prepis záznamu z videokazety do formátu MP4 ...................... 0,05 EUR/1 min. - uloženie záznamu na ext.disk, USB, SD kartu, úložisko .......... 2,00 EUR V rámci mesta Košice je možný osobný odber. Viac na: Meno: Ing. Peter Kolesár - pEtEkO Telefon: E-mail: peteko.peteko@
Stará premietačka diafilmov Stereoskop 3 CCCP.
Stará premietačka diafilmov Stereoskop 3 CCCP. K tomu 3D diafilmy múzeum Ermitaž. Nálezový stav (viď foto) , funkčná. Dobierka možná. Pri platbe vopred na účet poštovné 2,30€.
Prepis videokaziet, 8 a 16 mm filmov a diafilmov
Máte videokazety (VHS, S-VHS, VHS-C, S-VHS-C, miniDV, Video8, Hi8, Digital 8)? Máte 8 mm alebo 16 mm celuloidové filmy ? Máte 35 mm diafilmy alebo negatívy ? Ich dôležitý a vzácny obsah časom nadobúda pre Vás stále väčší význam a historickú hodnotu. Naopak materiál, na ktorom sú uložené starne, časom stráca svoje potrebné vlastnosti. Hrozí riziko poškodenia až úplnej straty vzácneho obsahu na videokazetách a filmoch! Ponúkam Vám možnosť uchovania a archivovania videokaziet ich uložením na DVD, USB, SD, externý disk, internetové úložisko. Na prepis videokaziet na DVD používam značkový DVD rekordér, nie počítač. Ponúkam Vám možnosť uchovania a archivovania 8 mm, 16 mm celuloidových filmov, 35 mm diafilmov a negatívov ich uložením na CD, DVD, USB, SD, externý disk, internetové úložisko. Z cenníka: - prepis záznamu z videokazety na DVD ................................... 0,04 EUR / 1 min. - DVD médium + plastový obal + text (menu) ........................... 1,50 EUR/ ks - ale maximálna cena za prepis 1 ks videokazety na DVD ........ 7,50 EUR, to znamená, že spoplatňujem prepis Vašej videokazety len do dĺžky záznamu 150 minút,ďalšie minúty sú ZADARMO. - prepis záznamu z videokazety do formátu MP4 ...................... 0,05 EUR/1 min. - uloženie záznamu na ext.disk, USB, SD kartu, úložisko .......... 2,00 EUR V rámci mesta Košice je možný osobný odber. Viac na:
Solarny ohrev vody Ohrev vody FV panely fotovoltaicky menic
Predám nový kompletný menič na ohrev vody BEL 4kW Zostava obsahuje 4kW menič napätia z FV panelov Max 430V DC na 230V AC pre klasickú špirálu v bojleri ,istenie, aktívne chladenie, meranie vyrobenej el. Energie Všetko v jednom rozvádzači Možnosť pripojiť elektro kotol Infra. panely každú odporovú záťaž na 230V do 4kW Menič pracuje už od 70V DC z FV panelov. Max. 430V DC Výstup AC je možné nastaviť od 0 po 250V AC Menič nepotrebuje externé napájanie zo siete všetko je napájané z FV panelov. Jednoduchá montáž stačí pripojiť plus a mínus z FV panelov a dva vodiče od špirály. Menič je nastavený a pripravený ohrievať vodu. Prípadne poradím ako zapojiť panely atď. Pozor! novinka meranie vyrobenej energie dostupné cez aplikáciu v mobile Pri 4 člennej rodine je úspora na energiách cca 2000kWh ročne na ohrev TUV vody. (testované pri použití 7ks 450Wp FV panely) vodu dokáže ohriať aj keď je zamračené! Návratnosť zariadenia je 1 rok Menič ma DC výstup na ktorý premostí napätie z FV panelov po nahriati vody v bojleri. Na tento výstup je možné pripojiť napríklad hybridný menič a tým využiť energiu z FV panelov ešte viac. Možnosť pripojiť dva bojleri menič sa môže použiť už v jestvujúcej FV inštalácií. voľný posledný 1ks - rezervované Možnosť zakúpenia kompletnej FV elektrárne (panely, kabeláž, nosná konštrukcia, atď.) V prípade záujmu navrhnem vhodné riešenie.
Hybridný menič 1600/2000W
Predám kombinovaný menič napätia na 230V z nabíjačkou zo siete, z fotovoltaických panelov, menič napätia z baterií na 230V.Výborný kombinovaný ostrovné menič napätia , so zálohovaním z verejnej siete , nabíjačom batérií a PWM solárnym regulátorom nabíjania. Konfigurácia je možná cez displej alebo pomocou PC. Hlavné vlastnosti výrobku: - Výstupné napätie je čistá sínusoida - Je možné nastaviť nabíjací prúd batérií zo siete (10,20,30,40,50 A) - Pomocou LCD je možné nastaviť prioritu AC alebo solárneho vstupu - Kompatibilný s napätím verejnej siete alebo generátora = frekvencie a fázy meniča aj pri napájaní z batérie je zhodná s frekvenciou a fázou AC vstupu, čo dovoľuje použiť 3 identické meniče s kontrolným relé pre napájanie 3-fázových systémov a zaisťuje plynulý chod spotrebičov pri prepnutí - Automatický reštart po odznení preťaženie alebo prehriatie - Ochrana proti preťaženiu (pri preťažení od 110% do 200% sa prepne na bypass) - Ochrana proti skratu (menič sa vypne) - Ochrana proti vybitiu batérií (po dosiahnutí nastaveného napätia batérií sa menič prepne na bypass) - Šikovný nabíjač batérií pre predĺženie ich životnosti - Studený štart pre postupný rozbeh záťažou - Nízka spotreba v standby režime (menej ako 10W) - Nízka vlastná spotreba pri malej záťaži (menej ako 25W) - Solárne nabíjanie (PWM) - napätie panelov musia byť volené vhodne k napätiu batérií, napr 30Vmpp panelov k 24V batérii. Vhodné pre max 4 kusy FV panelov. Vyšší výkon možno obslúžiť iba s pomocou externého MPPT regulátora, ktorý bude nabíjať priamo batériu, PWM solárne vstup môže ostať nezapojený. Menič bol odskúšaný je ako nový ešte v záruke. Možná dohoda na cene.