inzercia, predaj, predám, bazár

Predam menič pre fotovoltaiku SolarEdge SE4000H

Kategória: Ostatné

Predam nepoužitý inverter pre fotovoltaiku SolarEdge SE4000H

1-fázový inverter SolarEdge 4000 H Wave je malý, kompaktný a kompletne pripravený na batérie. Je dobre kompatibilný s batériou Energy Bank a ľahko sa inštaluje prostredníctvom aplikácie SetApp. Inverter sa dodáva so zabudovaným ističom jednosmerného prúdu, integrovaným rýchlym vypnutím a štandardnou 12-ročnou zárukou výrobcu. Tento 1-fázový striedač môže fungovať len s optimalizátorom SolarEdge.
Predam menič pre fotovoltaiku SolarEdge SE4000H
Podobné inzeráty
Fotovoltaika SOLAREDGE
Minulý rok v apríli mi zo ZSE montovali Fotovoltiku komplet na kľúč. Tento rok som ju rozširoval, no už cez inú spoločnosť o ďalších 20 ks. Pôvodný menič s optimizérmi od SolarEdge sa však už nedal použiť. Prešiel som na menič a optimizéri od Huawei. Menič aj optimizéry predávam z ohľadom na cca 10 mesačné používanie s 55% zľavou. Aktuálnu cenu od ktorej som sa odvíjal som si dnes zistil na nete. Menič pôvodná cena - 1115€ (613€ po zľave), Optimizér pôvodná cena - 60€/1ks ( 33€/1ks po zľave). Ide o tieto typy: - Sriedač SolarEdge SE4000H HD Wawe - Výkonový optimizér SolarEdge P370 ( mám ich 13 ks ) Bývam v Častej, okres Pezinok.
Optimizer P 401 Solaredge pre FVE.
Predám na FVE – fotovoltaiku: Optimizer SolarEdge typ P 401 (10 ks) – cena 40 EUR / ks Doporučený pre výkon panelu: do 400 Wp Tech dáta: Komponenty sú po 9 mesačnej bezproblémovej prevádzke. Menené z dôvodu zmeny na vyšší výkon. Kontakt:
Solarny ohrev vody Ohrev vody FV panely fotovoltaicky menic
Predám nový kompletný menič na ohrev vody BEL 4kW Zostava obsahuje 4kW menič napätia z FV panelov Max 430V DC na 230V AC pre klasickú špirálu v bojleri ,istenie, aktívne chladenie, meranie vyrobenej el. Energie Všetko v jednom rozvádzači Možnosť pripojiť elektro kotol Infra. panely každú odporovú záťaž na 230V do 4kW Menič pracuje už od 70V DC z FV panelov. Max. 430V DC Výstup AC je možné nastaviť od 0 po 250V AC Menič nepotrebuje externé napájanie zo siete všetko je napájané z FV panelov. Jednoduchá montáž stačí pripojiť plus a mínus z FV panelov a dva vodiče od špirály. Menič je nastavený a pripravený ohrievať vodu. Prípadne poradím ako zapojiť panely atď. Pozor! novinka meranie vyrobenej energie dostupné cez aplikáciu v mobile Pri 4 člennej rodine je úspora na energiách cca 2000kWh ročne na ohrev TUV vody. (testované pri použití 7ks 450Wp FV panely) vodu dokáže ohriať aj keď je zamračené! Návratnosť zariadenia je 1 rok Menič ma DC výstup na ktorý premostí napätie z FV panelov po nahriati vody v bojleri. Na tento výstup je možné pripojiť napríklad hybridný menič a tým využiť energiu z FV panelov ešte viac. Možnosť pripojiť dva bojleri menič sa môže použiť už v jestvujúcej FV inštalácií. voľný posledný 1ks - rezervované Možnosť zakúpenia kompletnej FV elektrárne (panely, kabeláž, nosná konštrukcia, atď.) V prípade záujmu navrhnem vhodné riešenie.
EASUN SMG II 5.6KW-WIFI fotovoltaicky menic
Predám hybridný MPPT menič s WIFI Easun na fotovoltaiku s výstupným výkonom 5,6Kw s čistým sínusom, s Wifi a paralelnou kartou vďaka ktorej môžete spájať dva meniče na výkon 11,2Kw alebo spojením 3 kusov dosiahnete 3-fazove zapojenie s výkonom až 16,8Kw. VHODNÝ AJ NA STARÉ DVOJKÁBLOVÉ ROZVODY ELEKTRIKY (spoločný nulak so zmenením) Výborne funguje napojený na sieť ale aj v čisto ostrovnej prevádzke (off-grid). Nerobí žiadne prietoky do siete! Vysokorýchlostne prepína na sieť v prípade nedostatku energie so slnka alebo batérie a po dobití sa prepína späť. Spotrebiče prepínanie vôbec neregistrujú nakoľko trvá len 0,01 sekundy. V prípade dostatočnej batérie môžete mať väčšinu roka spotrebu zo siete 0 W. Hybridný, ostrovný menič, solárna energia, fotovoltika, fotovoltaika Výstup: 230V/50 Hz/ 5600W Batérie: 48V / 80A nabíjanie FV vysokonapäťový vstup: max 500 VDC, MPPT pracuje od 120 do 450V DC, max FV 5600W (vhodný pre 6-15 panelov, záleží od ich výkonu a napätia) Nízka vlastná spotreba, okolo 20W. MAX AC prúd nabíjanie 80A, MAX nabíjanie 80A Rozmery: 482x290x113 mm váha 11 kg, prevádzka od 0 - 50 stupňov Jedná sa o multifunkčný invertor/nabíjačku, ktorý kombinuje funkcie meniča, solárnej nabíjačky MPPT a nabíjačky batérií a ponúka tak neprerušené napájanie spotrebičov. Menič ma prehľadný LCD displej a ľahko dostupné ovládanie pomocou tlačidiel, ako je nabíjací prúd batérie, priorita AC/solárnej nabíjačky a prijateľné vstupné napätie na základe rôznych aplikácií. Vlastnosti: *čistý sínusový solárny invertor * Vysoký rozsah vstupného napätia PV *Vstavané MPPT, pre čo najvyššie solárne zisky * Tichá prevádzka, použiteľné v interiéri *Podpora spojenia až 9 jednotiek paralelne * WIFI vzdialené monitorovanie Možnosť vopred nastaviť podľa požiadaviek a poslať kuriérom (+5,-Eur) Menic bol len odskusany, pripojeny na bateriu, elektricku siet. Menic funguje aj bez baterie.... Výkon 5,6kW pri 230V (čistý sínus) Vhodný pre akumulátory Pb, LifePO4 48V. Komunikačný port RS485/RS232 Viac info je na foto stitka z menica V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.
Hybridný menič 48V 5600W fotovoltaika + Wifi modul
Predám Hybridný menič pre fotovoltaiku OFF GRID nedodáva do siete. Pár týždňou používaný plne funkčný ako Nový. Prechod na vykonovo silnejši menič. Menič pracuje s batériami 48V Inteligenstné nabíjanie batérii Litium, AGM, LiFePo4. Pripojenie zo siete alebo z generátora. pri nedostatku energie z panelov a vybitej batérie menič automaticky prepína na AC IN sieť alebo pripojený generátor Funguje aj bez pripojenia na sieť len z baterí a Fotovoltaických panelov. AC vstup: 230V 50Hz/60Hz 40A AC Výstup: 230V 50Hz/60Hz 24.4A 1fazový sínus DC výstup: 48V 127A Nabíjanie baterí z fotovoltaických panelov max 80A prípadne kombinaciou zo siete 110A. Maximalne napätie panelov (VOC): 500VDC Minimaplne napätie panelov: 120VDC MPPT meniča pracuje od 120V do 500V Maximalný prúd z panelov ktorý dokaže menič odoberať je 18A Možné pripoji až 9 jednotiek k sebe. Pri pripojené 3 menočov možno dosiahnuť plnehodnotnu 3fazovú sústavu na výstupe. K meniču je Wifi modul cez ktorý je možné sledovať parametre meniča.