inzercia, predaj, predám, bazár

Predam MINI Looper switch box Bypass

Kategória: Strunové nástroje

Predam MINI Looper switch box Bypass, vhodny ako A/B box, ef slucka a pod. cena 15eur, peter
Predam MINI Looper switch  box Bypass
Podobné inzeráty
Looper MLP-2 groove loop
Predám looper MLP-2 Nikdy nehraný !!! Kupovaný 7/2022. Prešiel som na vyššiu radu . Pedálový efekt MLP 2 Groove Loop spojuje do jednoho kompaktního těla Micro Looper a bicí automat Micro Drummer z produkce čínské značky Mooer. Oba efekty (looper a bicí automat) lze používat samostatně i v simultánním modu, kdy se stopa looperu automaticky synchronizuje s groovem bicích. Sekce bicího automatu nabízí šestnáct různých rytmických doprovodů, ve stylech pop, funk, blues, fusion, rock, metal, jazz a reggae, jejichž tempo nastavíte pomocí tlačítka s funkcí tap tempo. Looper disponuje tradičními funkcemi nahrávání, playbacku, nekonečným vrstvením stop a jejich mazáním. Maximální délka nahrávky je 20 minut. Ovladače Looper a Drum určují hlasitost playbacku looperu a bicího automatu.
TC ELECTRONIC Ditto Looper
Predám Ditto Looper gitarový efektový pedál: 70€. Elektronika tohto pedálu, je zapojená spôsobom true-bypass, aby nijako neovplyvňovala signál, keď nie je aktívny. Nastavenia sa vykonávajú len pomocou potenciometra, ktorý určuje hlasitosť nahrávanej slučky. Všetky ostatné príkazy, t. j. spustenie nahrávania, zastavenie nahrávania, krok späť alebo vpred a vymazanie slučky, sa vykonávajú pomocou rôznych príkazov prostredníctvom nožného spínača - krátkeho stlačenia, dlhého stlačenia alebo dvojitého stlačenia. Pamäť zariadenia Ditto dokáže zaznamenať až 5 minút slučiek. Ich výhodou je, že zostávajú v pamäti aj po odpojení a vypnutí napájania. Samozrejme, môžete overdubovať, t. j. vrstviť slučky, koľkokrát chcete. Ditto Looper je pedál s veľmi intuitívnym ovládaním, dobrými funkciami a skvelým zvukom. Je to ideálna voľba na prácu v slučke, či už začínate, alebo máte dlhoročné skúsenosti. Vlastnosti Typ: Looper Ovládanie : Loop Level Vstupy: 1x Mono Výstupy: 1x Mono Typ efektu : N/A Vstup na SD: Nie Nahrávací čas: 5 minut Počet smyček: 1 Počet stop: 1 MIDI: Nie USB: Áno TC ELECTRONIC Ditto Looper
TC ELECTRONIC Ditto Looper
Predám Ditto Looper gitarový efektový pedál: 70€. Elektronika tohto pedálu, je zapojená spôsobom true-bypass, aby nijako neovplyvňovala signál, keď nie je aktívny. Nastavenia sa vykonávajú len pomocou potenciometra, ktorý určuje hlasitosť nahrávanej slučky. Všetky ostatné príkazy, t. j. spustenie nahrávania, zastavenie nahrávania, krok späť alebo vpred a vymazanie slučky, sa vykonávajú pomocou rôznych príkazov prostredníctvom nožného spínača - krátkeho stlačenia, dlhého stlačenia alebo dvojitého stlačenia. Pamäť zariadenia Ditto dokáže zaznamenať až 5 minút slučiek. Ich výhodou je, že zostávajú v pamäti aj po odpojení a vypnutí napájania. Samozrejme, môžete overdubovať, t. j. vrstviť slučky, koľkokrát chcete. Ditto Looper je pedál s veľmi intuitívnym ovládaním, dobrými funkciami a skvelým zvukom. Je to ideálna voľba na prácu v slučke, či už začínate, alebo máte dlhoročné skúsenosti. Vlastnosti Typ: Looper Ovládanie : Loop Level Vstupy: 1x Mono Výstupy: 1x Mono Typ efektu : N/A Vstup na SD: Nie Nahrávací čas: 5 minut Počet smyček: 1 Počet stop: 1 MIDI: Nie USB: Áno V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ NA TEL. Č. TC ELECTRONIC Ditto Looper
Delay TC Electronic Flashback 2
Predám gitarový delay&looper pedal TC Electronic Flashback 2. - 7 typov delays - looper - 40s - 3 Tone prints presets - vlastné custom nastavenie a uloženie zvuku Možnosti nastavenia: - Level - úroveň delay - pomer medzi dry a wet gitarovým signálom - Delay - time, čas zpoždenia - Feedback - počet opakovania - Prepínač subdivision - 3 druhy nastavenia opakovania vrátanie obľúbené varianty Dotted notes - MASH technológia - reaguje na množstvo tlaku vyvíjané na nožný spínač - hlbšia editácia a možnosť uloženia ďalších svojich vlastných presetov vo svojom zariadení pomocou aplikácie TonePrint Editor - pripojenie cez USB mini - USB kábel - aplikácia funkčná na iPad, iPhone, Mac, Android, Windows - mono vstup a výstup - 1x 6.3 mm jack na vstupe a 1x 6.3 mm na výstupe alebo - stereo vstup a výstup - 2x 6.3 mm mono jack na vstupe a 2x 6.3 mm na výstupe, - Tap Tempo / Mash - volba fukcie nožného spínača cez aplikáciu - možnosť pripojenia aj externého spínača pre tap tempo - jednoduché uloženie zvuku, ktorý máte pripravený v mobile bezdrôtovo priložením mobilu ku snímaču gitary uložíte do TP1 až TP3 na delay efektu - možnosť 9V batérie, alebo adaptéru - True bypass, alebo Buffered bypass - Pekný zvuk, nešumí Veľmi málo použitý, stav ako nový. Dôvod predaja je prechod na vyššiu radu produktu od TC Electronic. Osobný odber, alebo packeta + 5€.
Suhr Riot Distortion Pedal
Predám Suhr Riot Distortion Pedal za 190€. Riot je všestranný high-gain distortion pedál so zvukovou charakteristikou a citlivou odozvou vysoko kvalitného 100 wattového elektrónkového zosilňovača. Riot premení čistý zosilňovač na autoritatívny rockový tón, ktorý inšpiruje všetky vaše obľúbené riffy. Ovládanie: DIST: Upravuje množstvo zosilnenia pridané k vášmu tónu, čím sa dostanete z klasického crunch k vysokým gainom. LEVEL: Nastavuje výkon pedálu. Riot poskytuje dostatočnú úroveň na to, aby stlačil predný koniec akéhokoľvek lampového zosilňovača do prirodzeného overdrive. TONE: Formuje celkovú tonálnu odozvu pedálu, od hladkých a teplých až po rezavé lead tóny. Voicing Switch Vľavo: Vytvára prirodzený, organický tón, ktorý dynamicky reaguje na ovládanie hlasitosti gitár. Stred: Umiestňuje vás do oblasti s vysokým gainom s pevným stredným pásmom a úzkym low-endom. Vpravo: Vytvára vintage odozvu s vysokým gainom s vynikajúcim rozlíšením. Unikátne vlastnosti True Bypass: Riot je skutočný bypass cez relé. Táto funkcia umožňuje diaľkové prepínanie a funkciu monitorovania batérie. Relé produkuje menšie praskanie pri zapínaní a vypínaní pedálu. FX Link: Konektor FX Link umožňuje ovládanie funkcie prepínania pedálu z externého spínača, pedalboardu, prepínača slučky alebo akéhokoľvek iného užívateľského rozhrania. FX Link tiež poskytuje možnosť zapnutia v on/off stave. Monitoring slabej batérie: Riot obsahuje jedinečný monitoring batérie, ktorý upozorňuje používateľa na stav vybitej batérie. Okrem toho monitoring batérie automaticky prepne pedál do režimu True Bypass, ak je napätie batérie príliš nízke na to, aby obvody správne fungovali. V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ NA TEL. Č.
Predam  True Bypass Box Mini
Predam true bypass box MINI vhodny ako A,B box a , ef. Slucka a pod.... 20eur PETER