inzercia, predaj, predám, bazár

Predám mlynček na mäso.

Kategória: Záhradné grily

Predám mlynček na mäso 10
Predám mlynček na mäso.
Podobné inzeráty
LIATINOVÝ LIS NA MÄSO - DOKONALÉ GRILOVANIE
Predám kvalitný, čisto nový a nepoužitý liatinový lis na mäso. Takmer každý miluje grilované mäso a po pravde povedané, nie je také ťažké ho dobre uvariť, ale dobré môže byť stále o niečo lepšie. Častokrát záleží len na maličkostiach. Pri grilovaní to platí tiež. Tieto maličkosti ovplyvňujú chuť ugrilovaného mäsa, ako dobre sa dokáže ugrilovať, či všade je rovnako prepečené a aké mäkké mäso ostane. S lisom na mäso dokážeme mäso perfektne upraviť, aby ostalo rovnomerné hrubé a tým sa uľahčilo a zlepšilo grilovanie a ako BONUS sú krásne steakové drážky. Prečo je dobré používať lis na mäso? Keď pracujeme s väčšími a hrubšími kúskami mäsa, ktoré na jednej strane veľmi pomaly griluje, na druhej strane sa môžu grilovať rýchlejšie. Môže byť nepríjemné, keď okraj mäsa je dobre ugrilovaný, ale jeho hrubší stred je čiastočne surový. V prípade, že budeme takéto mäso chcieť ugrilovať aj v strede, tak sa nám okraj spáli a tým vznikajú nepríjemné karcinogénne látky... Preto je dôležité mať rovnako hrubé mäso všade a tým sa okraj aj stred ugriluje rovnako dobre. A tento problém môžeme dokonale vyriešiť s lisom na mäso s ktorým rýchlo a ľahko urobíme z nerovnomerne hrubého mäsa rovnako hrubé plátky mäsa a tým aj skrátime čas pobytu na grile a dosiahneme lepší a chutnejší výsledok z grilovania, pokiaľ ide o chute a neposlednom rade o vizuálny vzhľad mäsa. Materiál lisu: liatina, oceľ Veľkosti: dĺžka 22 cm, šírka 14 cm, výška 10 cm Váha: 1,3 kg TOTO JE POSLEDNÝ KUS! Cena lisu na mäso je 13€ Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma! Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na: e-mail: ludrovanpeter@ mobil:
PREDÁM KVALITNÉ LIATINOVÉ KLIEŠTE NA OPEKANIE MÄSA
Predám kvalitné, čisto nové a nepoužité kliešte na mäso. Liatinové kliešte na mäso sú perfektnou voľbou na tradičné opekanie mäsa, slaniny, klobás, chlebíkov alebo čokoľvek iného. Rozdiel medzi klasickým opekaním a opekaním jedál v takomto produkte je ten, že pokrmy sa neopekajú z jednej strany pod vysokou teplotou, no pokrm sa opeká z oboch strán s rovnomerne rozloženou teplotou, vďaka čomu bude pokrm rovnomerne prepečený. Pred prvým použitím je potrebné tieto kliešte, ako aj všetky liatinové produkty vypáliť a starať sa o ne trošku iným štýlom ako o pomôcky na varenie/pečenie. Je potrebné ich vypáliť pred prvým použitím a následne po použití, neutrálnym čistiacim prostriedkom a vodou ich umyť a následne dôkladne vysušiť a tenkou vrstvou oleja natrieť ich celý povrch - liatina ten olej do seba nasiakne a vytvorí sa tým prirodzená ochranná vrstva pred koróziou a aj nepriľnavý povrch. Je všeobecne známe, že čím viac sa liatinové produkty používajú a je o ne správne postarané, tým budú nepriľnavejšie a odolnejšie voči korózií. Materiál lisu: liatina, drevené rúčky Veľkosti: dĺžka 53 cm, plocha na pečenie 12,5 cm Váha: 2,1 kg TOTO SÚ POSLEDNÉ DVA KUSY! Cena 1ks klieštov na mäso je 24€ Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na: e-mail: ludrovanpeter@ mobil:
LIATINOVÁ GRILOVACIA PANVICA S PRIEMEROM 45 CM + ĎARČEKY
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá. K panvici prikladám aj 2 DARČEKY: 1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok. 2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok. V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€ Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY: -> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov -> extrémne dlhá životnosť -> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu -> a ďalšie, čítaj v texte Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici TOTO JE POSLEDNÝ KUS! Cena panvice je 35€. Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma! Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na: e-mail: ludrovanpeter@ mobil:
NEREZOVÁ (ANTIKÓROVÁ) GRILOVACIA PANVICA 55 CM + ĎARČEKY
Predám čisto novú, nepoužitú prvotriednu grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk) v tvare disku s priemerom 55 cm, priemer s uškami je 70 cm. Súčasťou panvice sú šrobovacie nožičky s výškou 35 cm. Hrúbka nerezovej panvice je 2,5 mm. K panvici prikladám aj 3 DARČEKY: 1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok. 2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok. 3. Grilovacie ihly na špíz 6 kusov, 41 cm dlhé - tretí obrázok. PREČO INVESTOVAŤ DO NEREZOVEJ GRILOVACEJ PANVICE? Dôvod je, že nerez: - je odolný voči korózií, vysokým teplotám, dobre vodí teplo, je hygienicky nezávadný - je hygienicky nezávadný -> nie ako liatina/meď/hliník, ktoré by nemali prísť do kontaktu s určitými potravinami, nakoľko nereagujú dobre s tými kovmi. Konkrétne s kyslými potravinami ako víno, paradajky, citróny a iné spôsobujú že pripravované jedlo ničí nepriľnavú vrstvu na panvici, ktorá sa vytvorila a vsiakne do seba metalickú chuť z panvice, čo má tiež dôsledky na zdravie. Táto grilovacia panvica je z nerezovej ocele. Niektorí tento materiál nazývajú ušľachtilá nehrdzavujúca oceľ, iní antikor. Keďže tento materiál je odolný voči korózií, voči vysokým teplotám, dobre vodí teplo a Taktiež je nenáročný na údržbu, zvárateľný a má mimoriadne dlhú životnosť. Je najčastejšie využívaným konštrukčným materiálom pre chemický priemysel, jadrovú techniku, ale hlavne potravinárstvo. Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín. Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu. Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu. Cena grilovacej panvice je 69€. Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma! Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na: e-mail: ludrovanpeter@ mobil:
LIATINOVÁ GRILOVACIA PANVICA S PRIEMEROM 45 CM + ĎARČEKY
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá. K panvici prikladám aj 2 DARČEKY: 1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok. 2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok. V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€ Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY: -> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov -> extrémne dlhá životnosť -> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu -> a ďalšie, čítaj v texte Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici TOTO JE POSLEDNÝ KUS! Cena panvice je 35€. Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma! Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na: e-mail: ludrovanpeter@ mobil: 3
Predám Gril JATA GR559 hnedý
Predám Gril JATA GR559 hnedý -------------------------------- Ponuky čakám mailom. Na cene sa dá dohodnúť. Ponúknite. -------------------------------- JATA GR559 Radi grilujete a chcete získať možnosť bezpečného grilovania aj vo vnútri budov alebo na balkónoch? Luxusný stolný gril JATA s ručne vyrobenou terakotovou platňou vás iste zaujme! Materiál platne dokonale rozvádza teplo, takže mäso bude po celom povrchu perfektne prepečené. Vďaka priestrannej ploche možno, samozrejme, spolu s mäsom pripravovať aj rôzne pochutiny, ako je grilovaný syr alebo zelenina. Grilovacia plocha je nepriľnavá, takže sa nemusíte báť pripaľovania a bez problémov odolá dokonca aj poškriabaniu kuchynským náradím. To znamená, že priamo na ňom môžete mäso aj krájať a nemusíte si špiniť ďalší riad. Praktické funkcie Veľmi potešia špeciálné tepelne izolované držadlá, vďaka ktorým môžete v priebehu grilovania so zariadením manipulovať bez rizika spálenia sa alebo poškodenia okolitých vecí. Poteší tiež možnosť odňať jednotku s termostatom a celú terakotovú platňu vložiť do automatickej umývačky. Tým odpadá jediný nepríjemný aspekt grilovania, a to síce často zdĺhavá údržba grilu.