inzercia, predaj, predám, bazár

Predam mobilnu pieskovacku

Kategória: Náradie

Predam mobilnu pieskovacku, nova, plati do zmazania

Predam mobilnu pieskovacku
Podobné inzeráty
Predam mobilnu pieskovacku
Predam mobilnu pieskovacku, nova, plati do zmazania
Predam mobilnu pieskovacku
Predam mobilnu pieskovacku, nova, plati do zmazania
Pieskovačka plne funkčná
Predám pieskovačku, plne funkčnú zn, Parkside, technické údaje na foto. Pošlem dobierkou. Je to na vzduch. Cena 25.-€ + dobierka. Komplet ako je na foto, ešte v krabici.
Pásová brúska HOLZ-HER 2410 s brúsnym rámom Festool
Predám profesionálnu pásovú brúsku HOLZ-HER 2410 spolu s novým brúsnym rámom Festool. Brúska je prakticky identická s pásovou brúskou Festool BS 75, keďže firma Holz-Her bola predchodcom značky Festool. To znamená, že aj prípadné nahradné diely alebo spotrebný materiál pasujú na túto brúsku od značky Festool. O zhodnosti oboch brúsok svedčí aj fakt, že sa na brúsku dali namontovať originálne nové konzoly od Festool potrebné na zasadenie do brúsneho rámu. Pásová brúska je plne funkčná, vo veľmi dobrom stave, brúsny rám je úplne nový, ešte nepoužívaný. Súčasťou brúsky sú aj originálne hliníkové konzoly pre použitie brúsky ako stacionárnej a adaptér na odsávanie prachu Festool. K brúske priložím aj praktický univerzálny kovový kufor na náradie. Popis a technické údaje: - Neunavujúca práca vďaka vyváženej polohe ťažiska pozdĺžne uloženého motora - Hospodárna práca vďaka vysokému výkonu motora - Brúsna podložka z grafitu zaručuje najlepšie výsledky brúsenia. - Bezpečné brúsenie veľkých plôch ( S brúsnym rámom nasadíte brúsku BS 75 na povrch bezpečne a jemne. Náradie sa nevzprieči a vďaka pruženiu kief sa vedie ľahko a presne. Výška povrchu obrobku sa môže plynule nastaviť. A jedným pohybom môžete pásovú brúsku nadvihnúť o 4 mm do odkladacej polohy.) - Stacionárne použitie (pomocou hliníkových stacionárnych konzol okamžite zmeníte mobilnú pásovú brúsku na stacionárnu jednotku. Optimálne tak možno obrábať malé obrobky. - Motor a guľôčkové ložisko sú chránené ložiskovým mostíkom tlmiacim vibrácie, pásový kryt je vyrobený z odolného hliníka vytvoreného tlakovým odlievaním. Vďaka tomu je pásová brúska HOLZ-HER 2410 dlhodobou investíciou aj pri intenzívnom používaní. Technické údaje: - Príkon  850 W - Rýchlosť pásu v záťaži 380 m/min - Dĺžka x šírka pásu 533 x 75 mm - Brúsna plocha 135 x 75 mm - Ø prípojky na odsávanie prachu 27/36 mm - Dĺžka kábla 4,00 m - Hmotnosť výrobku 4,80 kg
Náradie značky Parkside
ponúkam nové alebo iba málo poúžité kusy náradia v top stave značky LIDL: - PARKSIDE Multifunkčné náradie PMFW 310W / multitool / renovator použitý asi 1krat. PC 35€. Predám za 25€. - The renovator multitool 250W Predám za 15€. plus príslušenstvo: Nová sada nástavce k multifunkčnému náradiu (podlahové a montážne práce) nová PC 6€. Predám za 4€. - Elektrická spájkovacia pištol 100W (nová) PC 35€. Predám za 15€. Nová súprava forstnerových vrtákov do dreva PC 6€. Predám za 4€. Nová Pomôcka na rezanie uhlov (vodiaca uhlová lišta na pílenie) PC 12€. Predám za 8€. nová PARKSIDE Súprava sekáčov a vrtákov pre vŕtacie kladivá PGBS 2 B2, 11-dielna Obsah balenia: 9 vrtákov pre vŕtacie kladivá, 1 plochý sekáč, 1 ostrý sekáč. PC 15€. Predám za 10€. nová PARKSIDE Digitálne posuvné meradlo/Digitálny uhlomer/šublera. PC 12€. Predám za 10€. PARKSIDE Univerzálne lano, 30 m. ø cca 9,5 mm. nosnosť: max. 110 kg. PC 7€. Predám za 5€. (Bloky k záruke nemám) Osobný odber pri Trnavskom mýte. Pošlem aj poštou v prípade úhrady poštovného vopred na účet. Mám v ponuke aj iné veci - pozri moje inzeráty.
Náradie značky Parkside
inzerat este dokoncujem!!! ponúkam nové alebo iba málo poúžité kusy náradia v top stave značky LIDL: 1. Aku vŕtacia brúska Parkside PFBS 12 A1 Top stav iba chýba 1 nastavec. popis tu: PC 20€. Predám za 12€. 2. Nástroje rotačné, súprava 99 ks Rotačnými nástrojmi opracujem čokoľvek. Top stav iba chýba 1 nastavec. PC 12€. Predám za 7€. Mam 2 kufliky v ponuke. Plus male nastavce cena dohodou. 3. PARKSIDE Multifunkčné náradie PMFW 310W / multitool / renovator použitý asi 1krat. PC 35€. Predám za 25€. 4. The renovator multitool 250W Predám za 15€. 5. Elektrická spájkovacia pištol 100W (nová) PC 35€. Predám za 15€. plus príslušenstvo: Nová sada nástavce k multifunkčnému náradiu (podlahové a montážne práce) nová PC 6€. Predám za 4€. Nová súprava forstnerových vrtákov do dreva PC 6€. Predám za 4€. Nová Pomôcka na rezanie uhlov (vodiaca uhlová lišta na pílenie) PC 12€. Predám za 8€. (Bloky k záruke nemám)