inzercia, predaj, predám, bazár

Predám morské akvárium Blau Gran Cubic 366l

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám morské akvárium Blau Gran Cubic 366l s komplet vybavením a životom.
Rozmery: 122x60x130cm

Akvárium je zabehnuté viac ako pol roka a celé technické vybavenie je nové.
Techniku zahrňuje: ventilátor, prúdové čerpadlá, osvetlenie, dopĺňač odparu, výtlačné čerpadlo, roll filter, odpeňovač + dávkovač.

Predávam LEN ako KOMPLET a život NEROZPREDÁVAM. V prípade vážneho záujmu pošlem viac fotiek.
Predám morské akvárium Blau Gran Cubic 366l
Podobné inzeráty
Akvarium set 13 l Blau Cubic s prislusenstvom
Predam akvarium zn. BLAU CUBIC, rozmery 31x18x24 cm. Objem 13l.svetlo Lumina 9, filter Dennerle Nano s ochranou proti nasavaniu krevetiek, dve krycie skla a aj original vonkajsi filter k setu zn. blau(ten je uplne novy, nepouzity). Zakupene v mesiaci jul 2022, cize uplne nove. Vyhladavacie nastroje: akvarium, nano akvarium, krevetarium, bojovnica. Tel. je neplatny, prvy kontakt emailom.
Akvarium set 13 l
Predam akvarium zn. BLAU CUBIC, rozmery 31x18x24 cm. Objem 13l.svetlo Lumina 9, filter Dennerle Nano s ochranou proti nasavaniu krevetiek, dve krycie skla a aj original vonkajsi filter k setu zn. blau(ten je uplne novy, nepouzity). Obstaraviacia cena bola 129 e. Vyhladavacie nastroje: akvarium, nano akvarium, krevetarium, bojovnica. Tel. je neplatny, prvy kontakt emailom.
Akvarium set
Predam akvarium zn. BLAU CUBIC, rozmery 31x18x24 cm. Objem 13l.svetlo Lumina 9, filter Dennerle Nano s ochranou proti nasavaniu krevetiek, dve krycie skla a aj original vonkajsi filter k setu zn. blau(ten je uplne novy, nepouzity) plus uplne novy substrat JBL Manado Dark 3 l. Obstaraviacia cena bola 140 e. Vyhladavacie nastroje: akvarium, nano akvarium, krevetarium, bojovnica. Tel. je neplatny, prvy kontakt emailom.
Predám morské akvárium Nuvo Nano 16 (60L) s technikou
Morske akvarium pozostava z : Nádrž 60 l (ultra číre sklo, krycie sklo, komorová filtrácia za prepážkou - 5 komôr, stojanček na vyrovnanie) filtračné koše s médiami Morské svetlo : Chihiros A601M 60 cm max 39w, WiFi ovládanie, používané na 0-80% s postupným stmievaím a len modré spektrum ( spotreba svetla 26W, tj denne do 0.2kwh) Odpeňováč na 130L(Sera, nový, nepoužívaný) Výtl čerpadlo Eheim 1000 (10w) Doplň. Odparu - Tunze nano osmolator Ohrievač 25W ( nepoužívaný ) Čierna skrinka pod akvárium ( po dohode aj iné skrinky ) Prúdové čerpadlo 2000l/h (5w) +Nejaké drobnosti Denná spotreba Elektriny len cca 5centov (do 0.5kwh). Akvárium sa predáva prázdne bez morského života, bude vyčistené. Môžem poskytnúť živú vodu na zábeh z mojich ďalších akvárií. Môže byť s kľudom použité aj ako sladkovodné akvárium ( vtedy netreba doplň. odparu -> nižšia cena).
Akvarium set 13 l
Predam akvarium zn. BLAU CUBIC, rozmery 31x18x24 cm. Objem 13l.svetlo Lumina 9, filter Dennerle Nano s ochranou proti nasavaniu krevetiek, dve krycie skla. Zakupene v mesiaci jul 2022, cize uplne nove. Vyhladavacie nastroje: akvarium, nano akvarium, krevetarium, bojovnica. Tel. je neplatny, prvy kontakt emailom.
Morské akvárium komplet
Predám 7mesiacov zabehnuté morské akvárium s komplet príslušenstvom a životom. Akvárium ma 60litrov a používa externú filtráciu cristalwater jbl e-702 s lilly pipes privodom a vytokom. O tento reeftank bolo tvrdo pečovane od samého začiatku.. Všetka technika bola a je pravidelne čistena a vďaka tomu všetko vyzerá ako nové, sklo nemá žiadne vady ani menšie škrabance (pravidelne čistene) Drevená tyč v strede skrinky sa dá jednoducho odstrániť. O prevoz a inštaláciu do nového domova sa vám ja postarám a vysvetlím všetky kroky (knowhow). V akváriu sa nachádza 21 koralov, 2 sasanky ktoré sú symbiózne späte s nemami (ocellaris clownfish). V akvariu sa nachádzajú 2 nemovia (ocellaris), V akváriu sa nachádzajú 2 krevety ktoré napomáhajú čisteniu akvária a vyjedajú zvyšky a nečistoty zo skaly. Vďaka prúdového čerpadlu jebao sow-4 majú koraly a nemovia dostatočný prúd a vlnovitie na hladine akvária. K osvetleniu dam aj časované špínače ktoré su nastavené na 10h/deň svietenia, jedno osvetlenie sa vypína o 20:00 a druhé o 21:00. V sete je aj komplet chémia a doplnky a výživy pre koraly. Pre viac info sa kľudne pýtajte na otázky. Myslím že človek by sa nemal báť vlastniť morské akvárium, je to jednoduchšie jak sa zdá, a výsledok stojí zato. Pre viac fotiek alebo videí písať na whatssap. Pri serióznom a rýchlom jednaní možnosť menšej dohode na cene.