inzercia, predaj, predám, bazár

Predám mosadzný luster

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám mosadzný luster kombinácia drevo, viď foto. Inzerát platí do zmazania.
Predám mosadzný luster
Podobné inzeráty
Retro mosadzny luster
Ponukam starozitny mosadzny luster , s krásnymi ornamentami je to ručná práca .Luster je funkčný a originálne všetko , konštrukcia je mosadz a spodok drevo a mosadz .Železné reťaze sa daju skrátiť az do 20 cm .Posielame poštou dobre zabalené aj možnosť osobny odber okres Mi.
Mosadzný starožitný luster
Predám mosadzný ručne vyrobený luster z Rakúska
Luster Mosadzný Unikat
Predám nádherný mosadzný luster. Ručná práca.5 ramenný 100% funkčný, nič nieje poškodené ako nový. Ma svoju prirodzenú patinu a dlhu životnosť. Vhodný aj na chatu, chalupu alebo poľovnícky dom. Po dohode pošlem, celá SR
Mosadzný luster
Predám mosadzný luster z čias Rakúsko-uhorska s orlicou. Viac info emailom. Cena na vyžiadanie tiež emailom Tel číslo neplatné
Mosadzný luster so zlato-hnedými sklenenými lupeňmi
Ponúkam na predaj mosadzný luster so zlato-hnedými sklenenými lupeňmi (viď obrázok). Dekorácie nie sú obité ani inak poškodené. Na predaj 2 kusy.
Rustikálny 6 ramenný a Drevený retro luster.
Predám rustikálny 6 ramenný elektrický sviečkový luster. 2 obvody., 6 ramenný sviečkový luster na reťazi. Zachovalý, plne funkčný. Káblovaný na 2 nezávislé obvody, 3 + 3. Kompatibilný s LED žiarovkami. Mosadzné časti, medzikusy. Závesný. Výška 30 cm bez závesnej reťaze, priemer 50 cm. Luster nesie známky použitia. Všeobecne dobrý stav. Cena: 50 eur ......................................... Drevený retro luster, lampa, svietidlo. Rozmery 45 cm x 40 cm. Kompatibilné s LED žiarovkami. Cena: 20 eur. Platí do zmazania. Inzerát platí do zmazania.