inzercia, predaj, predám, bazár

Predám motocyklovú reflexnú vestu zn.ICON

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám motocyklovú reflexnú vestu zn.ICON, univerzálnej veľkosti. Nakoľko sa podobá policajnej, máte uvoľnenú cestu.
Predám motocyklovú reflexnú vestu zn.ICON
Podobné inzeráty
Predám bundu Revit Quantum 2 H2O a reflexnú vestu
Predám bundu na motocykel Revit Quantum 2 H2O čierno-červená - Veľkosť : 3XL a reflexnú vestu Reflexná vesta na motorku Icon Mil-spec 2 orange XXL. Podľa realu sú velkosti XL(a to meriam 189cm) Jeden krát oblečená, v záruke, kúpená 10.12.2021. Dám aj faktúru kôli reklamácií, kupená cez Dôvod predaja je predal som na jar motorku,zbytočne držať. Špekulanti nevolať!!Len osobný odber. Cena za bundu 220eur a za vestu 30eur.
Predám použitú motocyklovú helmu
Predám použitú motocyklovú helmu so škrabancami na vonkajšom plaste, ale inak stále použiteľná. Táto helma má zabudovaný, vyklápací štít pre ochranu pred vetrom, ako aj špeciálny slnečný štít pre lepšiu viditeľnosť pri jazde. Helma má typické škrabance na vonkajšej strane z predošlých jázd, ale to neovplyvňuje jej schopnosť chrániť. Táto helma bola vždy starostlivo ošetrovaná a vyčistená a je pripravená na ďalšie jazdy. Je vhodná pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivú a cenovo dostupnú motocyklovú helmu s dobrými ochrannými vlastnosťami. Ak máte akékoľvek otázky alebo ak máte záujem o túto helmu, neváhajte ma kontaktovať na maily. Ďakujem vám za váš záujem!
Predám reflexnu vestu
Predám novú reflexnu vestu veľkosť xl
Honda Forza tričká,mikina,reflexná vesta
Čítaj celú ponuku... Predám dve tričká a mikinu veľkosť L s potlačou HONDA FORZA a reflexnú vestu honda Cena za 2tričká+mikina vel.L 30€ Cena za reflexnú vestu vel.L/XL 20€ Na tričkách treba cez papier na pečenie zažehliť niektoré písmená,mikina bez závady Poštou NEPOSIELAM,iba osobne Lehota/Nitra
ICON DAYTONA KOŽENÁ BUNDA XL - 54
130€ Predám koženú bundu Icon Daytona, veľkosť XL (taká väčšia 54). Kompletné chrániče, otvárateľné vetráky. Odnímateľná tepelná vložka.130€ Predám koženú bundu Icon Daytona, veľkosť XL (taká väčšia 54). Kompletné chrániče, otvárateľné vetráky. Odnímateľná tepelná vložka.
Icon variant XL
Icon variant prilba velkost XL - 14.10. - 16:43 Predám prilbu Icon Variant hard luck. Nove číre plexi, čierne plexi pridám k helme, vnútro vyčistené, aplikovaný motul helmet interiér cleaner, po nefajčiarovi. Veľkosť XL / 61-62cm. Cena: 100€ - bez interkomu F5MC (komplet 180€)