inzercia, predaj, predám, bazár

Predam na wapku nilfisk napenovač a nadstavce

Kategória: Ostatné

Predam na wapku nilfisk Napeňovač a trysku cena dohodou ponuknite
Predam na wapku nilfisk  napenovač a nadstavce
Podobné inzeráty
Napeňovač MJJC na Parside wapku
Predám používaný MJJC napeňovač (foam lance) na aktívnu penu na vysokotlakový čistič Parkside. Vytvorí hustejšiu penu ako pôvodný/originál Parkside napeňovač. Už ho nevyužijem. Na SMS neodpovedám. V prípade nezastihnutia na mobile, napíšte email. Inzerát je platný do zmazania.
Nilfisk príslušenstvo
Ponúkam na predaj Kvalitný a základný čistič plôch Nilfisk Compact Patio pre stroje Nilfisk, kefu na čistenie auta a nadrzku na saponat.
Wapka nilfisk
Predám wapku nilfisk poškodenú, nefunkčnú. Je tam nový stopventil, ale stále pulzuje a zapína sa. Teleso čerpadla aj samotný motor je funkčný. Na diely.
Nová nepoužitá vapka Nilfisk agua 1200 2.B
Predám komplet so všetkým novú mé použitú vapku Nilfisk agua 1200 2.B kúpenú v Hornbach.Cena je 65euro.Bratislava.Prosim treba mi volať sms mi nepíšte a najlepší osobný odber ale po dohode viem zaslať aj postov pri platbe vopred aj s postovnym
Napeňovací nsdstavec NILFISK
Predám napeňovací nadstavec Nilfisk dá sa nadstavovať množstvo peny a aj šírka nástreku + fľaša z objemom 1L Len Volať!!!
Tryska Nilfisk
Predám plnefunkčnú trysku Nilfisk.TurboHammer Plus nástavec W11 rovný s rotačnou tryskou 0350,L-950mm Len volať! Dôvod predaja kúpa iného stroja!