inzercia, predaj, predám, bazár

Predám na zberateľské účely kombinézy polícia colna sprava

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám na zberateľské účely kombinézy polícia,colna sprava
Predám na zberateľské účely kombinézy polícia colna sprava
Podobné inzeráty
Nepremokave oblecenie
Predám zánovne v top stave goretex oblečenie veľkosť M, Polícia, len na zberateľské účely. Suprava je nepremokava vhodná do zlých klimatických podmienok zelenej farby..Polícia nadpis na chrbte ostatné je na suchy zips.
Odolné nepremokavé oblečenie (XL, L)
Predám nepremokavé oblečenie s označením POLÍCIA, vo veľkosti XL alebo L. Oblečenie vo veľkosti XL je označenie POLÍCIA možné skryť suchým zipsom a môže ho používať na verejnosti aj civilná osoba. Oblečenie je odolné voči pretrhnutiu pri pohybe medzi krovinami a vetvami. Možný osobný odber alebo zaslanie poštou (+ 3 Eurá). Cena za jeden set je 37 Eur.
Gore-Tex bunda tmavozelena Policia - XL
Predam originalnu nepremokavu GoreTexovu (nezateplenu) bundu tmavozelenu s nasivkou policia so skryvacou kapucnou, vyroba Gemor Fashion, vo vybornom stave, ako nova, vhodna pre policajta alebo po odparani napisu na bezne pouzivanie (vyhoda je, ze sa da odparat). Velkost 52 cize ako XL.
Odolné nepremokavé oblečenie (XL)
Predám nepremokavé oblečenie s označením POLÍCIA, vo veľkosti XL, označenie POLÍCIA je možné skryť suchým zipsom a môže ho používať na verejnosti aj civilná osoba. Oblečenie je odolné voči pretrhnutiu pri pohybe medzi krovinami a vetvami. Možný osobný odber alebo zaslanie poštou (+ 3 Eurá). Cena za uvedený set je 37 Eur.
takticka baterka na zbran 1050lm
Ponukam vykonnu baterku na polovne i takticke ucely. Ma osadeny original cip OSRAM s vystupnym vykonom 1050lm. Dosvit ma 986m s minimalnym rozptylom. Luc drzi svoj ostry bod i na velke vzdialenosti. Velkost tela je 14cm,priemer reflektora 4,5cm a vaha 180g. Je to jedna z najmensich bateriek s najvacsim dosvitom vobec. Cip OSRAM potesi polovnikov a nadsencov ktory strielaju na velke vzdialenosti. Podme si v skratke povedat podla coho si na polovne ucely vybrat baterku. Urcite nie podla lumenov.Ak hladate baterku ktora dosvieti na velku vzdialenost,tak zrovna ta ma tych lumenov to tym,ze cip stavany na velke vzdialenosti sustreduje luc do jedneho bodu. Naopak baterka co ma niekolko tisic lumenov nezvlada obrovske vzdialenosti,ale pokryva velku plochu. Ak by ste teda strielali na upalujuceho zajaca,alebo krdel kacic,je lepsie vybrat priestorovu baterku.(napr.na brokovnicu).Na velke vzialenosti je lepsia bodova baterka. Najdolezitejsia hodnota je dosvit.Znamena to rozplynutie svetla v mesacnom svite. Na polovne ucely sa deli na polovicu. U tohto modelu je to 986:2 = 493m. Baterka je priamo urcena na ostre zbrane i s velkym spatnym razom. Odolnost voci vode IP68. Obsah balenia: -baterka -dialkova spust -nabijatelna bateria 18650 -nabijacka -montaz na puskohlad Baterka nie je seriovka..ma vymeneny cip i napajaci obvod s dlhou zivotnostou. Prekvapi i velmi narocneho polovnika.. Poslem aj na dobierku. Tel:
takticka baterka na zbran 1860lm
Ponukam vykonnu baterku na polovne i takticke ucely. Ma osadeny original cip Luminus SST-40Gen.2 s vystupnym vykonom 1860lm. Dosvit ma 686m s velkym rozptylom. Velkost tela je 14cm,priemer reflektora 4,5cm a vaha 190g. Cip Liminus SST-40Gen.2 patri medzi najlepsie vyladene cipy,kde svetlo vrha do velkej dialky i s velkym rozptylom. Baterka s tymto cipom je vhodna na gulovnicu a taktiez na rychlu sportovu strelbu. Priaznivcov si najde i pri vykonnych PCP vzduchoviek,perkusnych zbrani ci strelba z kuse. Podme si v skratke povedat podla coho si na polovne ucely vybrat baterku. Urcite nie podla lumenov.Ak hladate baterku ktora dosvieti na velku vzdialenost,tak zrovna ta ma tych lumenov to tym,ze cip stavany na velke vzdialenosti sustreduje luc do jedneho bodu. Naopak baterka co ma niekolko tisic lumenov nezvlada obrovske vzdialenosti,ale pokryva velku plochu. Ak by ste teda strielali na upalujuceho zajaca,alebo krdel kacic,je lepsie vybrat priestorovu baterku.(napr.na brokovnicu).Na velke vzialenosti je lepsia bodova baterka. Najdolezitejsia hodnota je dosvit.Znamena to rozplynutie svetla v mesacnom svite. Na polovne ucely sa deli na polovicu. U tohto modelu je to 686:2 = 343m. Baterka je priamo urcena na ostre zbrane i s velkym spatnym razom. Odolnost voci vode IP68. Obsah balenia: -baterka -dialkova spust -nabijatelna bateria 18650 -nabijacka -montaz na puskohlad Baterka nie je seriovka..ma vymeneny cip i napajaci obvod s dlhou zivotnostou. Prekvapi i velmi narocneho polovnika.. Poslem na dobierku. Tel: