inzercia, predaj, predám, bazár

Predám napajaci kabel Cable 4 clear 2m

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám napajaci kabel Cable 4 clear dĺžka 2m, vhodny ako k sieťovému filtru, tak aj ku koncovému zosilňovaču alebo integrovanému alebo ostatným komponentom, kúpený minulý rok v marci, je komplet v krabici, stav nového kusu,cena 170eur pôvodná cena o Cable 4 clear:
Predám napajaci kabel Cable 4 clear 2m
Podobné inzeráty
Predám napajaci kabel Cable 4 clear
Predám výborný napajaci kabel Cable 4 clear dĺžka 2m,u mňa nevyužitý,vhodny ako k sieťovému filtru, tak aj ku koncovému zosilňovaču alebo integrovanému alebo ostatným komponentom,je komplet v krabici, stav nového kusu,cena 160eur pôvodná cena o Cable 4 clear:
Crystal Cable speaker cable
Predám špičkový reproduktorový kábel od renomovanej značky Crystal Cable. Jedná sa o Crystal Cable Piccollo Diamond v dĺžke 2×2.5 metra.Kabel je v top stave a vyznačuje sa neskutočnou transparentnosťou a dokonalým 3D zobrazením priestorovej scény!Ponúkam ho za polovičnú cenu za akú som ju kupoval od výhradného dovozcu značky Crystal cable.Cena je 500 euro!!
HIFI napàjací kábel SRS CLEAR POWER
Predám novy napájací kábel SRS CLEAR POWER 3m.
Cardas Clear Reflection Cable
Predám prepojovací/interconnect kábel (pár) americkej spoločnosti Cardas, model Clear Reflection s koncovkami RCA/RCA, 1 m, v mechanickom a vizuálnom stave nového kusa, avšak zahorený, za € 860,-. Ďalšie info: 9
High End  HI-FI Power kabel napájací kábel sieťový kábel
High End HI-FI Power kabel napájací kábel sieťový kábel pre čistý zvuk HI FI zostavy.
Monster Cable Sigma M2 speaker cable
Ponukam na predaj "Monster Cable" model "Sigma M2" reproduktorove kable od firmy ktora to vsetko okolo kablov zacala. Je to ich top model ktory svojim prirodzenym zvukom vynikne v kazdom stereo systeme. Mam na predaj dva sety vo vybornom stave. Kazdy set je dlhy 110cm a je teda vhodny najma na zapojenie monoblokov. Cena 450Eur za set, v pripade kupi dvoch setov cena 800Eur + postovne.