inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nástenné hodiny Prim

Kategória: Starožitnosti

Predám nástenné hodiny PRIM v dobrom stave, chýba predné sklo, ináč kompletné. Funkčnosť neskúšaná
Predám nástenné hodiny Prim
Podobné inzeráty
Stolní hodiny Prim EXPO 58 brusel. Fialové s orig.krabici
Jdoucí stolní hodiny Prim Brusel EXPO 58 fialové s orig.krabičkou!!! Funkční, přesnost a délka chodu neměřena, po natažení jdou. Lehka patina obramování, nápis Prim pěkně výrazny, na ciferniku dvě takove milimetrové světle tečky již od zakoupení. Sklo bez poškrábaní, velmi pěkny kus do vaší sbírky PRIM nebo k dekoraci na váš stůl či do muzea. Vystavuji doklad o vaší platbě, fakturu. CENA 660EUR nebo 15tis.kč JE PEVNÁ, S PŮVODNI KRABICI DNES UŽ NIKDE TYTO HODINY NESEŽENETE. Pouze osobní předání ČR iba 45km od Čadce obec Hnojník za Trincom. Rezervace iba na dojezd. Inzerat platí do smazání. Inzerát platí do smazání. Pozrite si aj nase dalsie inzeraty kliknete níže na "tu dalši zaujimave na predaj".
PREDÁM STAROŽITNÉ HODINY
- štvrťbicie hodiny Beidermeier z obdobia 1840-60, funkčné - nástenné bicie hodiny, funkčné - krbové hodiny John Thomas London s fázami mesiaca,nefunkčné, pravdepodobne praskla jedna pružina - nástenné hodiny,funkčné - nástenné hodiny,funkčné Cenu ponúknite, viac informácií mailom.
KYVADLOVÉ MECHANICKÉ NÁSTENNÉ HODINY AMS 67CM
Ponúkam nástenné hodiny AMS. Sú spojením elegancie a precíznej nemeckej kvality. Do detailu prepracované hodiny AMS sú vyrábané už viac ako 100 rokov v nemeckom Schwarzwalde. Hodiny AMS sú osadzované presnými a spoľahlivými značkovými strojčekmi, ktoré zaručujú spoľahlivý a presný chod. Pre výrobu týchto hodín sú používané materiály a spracovanie tej najvyššej kvality. Luxusné mechanické kyvadlové hodiny s chrómovými žltými detailami. Hodiny sú tvorené kombináciou čerešňového dreva a mosadzného ciferníku. Naťahujú sa 1x za 14 dní. Bim-Bam bicí stroj. V celú odbíjajú počet hodín. Hodiny ponúkajú možnosť nastavenia úderov. Rozmery: 27x67cm Hĺbka hodín: 15cm Materiál: drevo / mosadz Made in Germany Volať na číslo POZRITE AJ ĎALŠIE MOJE INZERÁTY.
Predám nástenné hodiny prim
Predám nástenné hodiny prím info na tel.cisle
Predám nastenne hodiny prim
Predám nastenne hodiny prím funkčné info na tel.cisle
Nástenné hodiny PRIM 1/2bicie
Predám nástenné hodiny Prim polbicie po GO. Cena 80 eur+ poštovné