inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nástenné zrkadlo

Kategória: Ostatný nábytok

Predám nástenné zrkadlo 130cm. Je nové nepoužité... dôvod predaja pre mňa malé...
Predám nástenné zrkadlo
Podobné inzeráty
Predám veľké nové nástenné zrkadlo, pozri link
Predám veľké krásne zrkadlo zakúpené v xxxlutz. Rozmer:75/175/3,5 cm. Výhody výrobku zvláštnosti: fazetový výbrus, montovateľné zvislo a vodorovne Materiál rámu materiál: kompozitné drevo farba: strieborná Link: Po rekonštrukcii sme zistili, že ho nemáme kam povesiť.. Inak sme naňho čakali 3 mes. Je nové, nevybalené. Osobný odber.
Starožitný nábytok -nástenné vyrezávane zrkadlo
Predám starožitné vyrezávané nástenné zrkadlo prevedenie tmavý orech.Na fotke je bez zrkadla, ale máme k nemu aj zrkadlo. rozmer: v-120, š- 78, kl.7 cm
Zrkadlo s bielym rámom 103 x 73 cm
Toto krásne navrhnuté nástenné zrkadlo s ozdobným rámom vytvorí vo Vašej kúpeľni , šatni alebo spálni výnimočnú atmosféru . Zrkadlo je pripravené na montáž na stenu vďaka predpripraveným háčikom na zadnej doske . Zrkadlo môžete zavesiť vodorovne aj zvislo . Výška – 103 cm , šírka – 73 cm , hrúbka rámu – 5,5 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Predám zrkadlo nástenné BB, ZV
Predám nástenné zrkadlo, rám orech tmavý. Nepoškodené, ako nové. Rozmer zrkadla: 50 x 150 cm Rozmer zrkadla s rámom: 70 x 170 cm K osobnému odberu BB, ZV príp. PD.
Masivne rustikalne zrkadlo nastenne
Predam nastenne rustikalne zrkadlo z orechoveho dreva. Rozmery s/v 65/100. Je to originalny taliansky nabytok, ziadna replika. Osobny odber Bratislava. V pripade zaujmu prosim volat . Cena 60 EUR.
Nástenné zrkadlo
Predám nástenné zrkadlo James Wood. Rozmery zrkadla: šírka/výška/hĺbka: 84/94/4 cm Len osobný odber.