inzercia, predaj, predám, bazár

Predám NEFUNKČNÚ kolobežku Manta MES806

Kategória: Kolobežky

Predám túto nefunkčnu kolobežku Manta MES806, bateria je v poriadku, najskôr bude vadný motor. Kolobežka po odrazeni par sekúnd ide a potom naskočí chyba E02. Na predaj je len samotná kolobežka, bez príslušenstva.
Predám NEFUNKČNÚ kolobežku Manta MES806
Podobné inzeráty
Kolobežka Manta
Ponúkame na predaj minimálne jazdenú kolobežku Manta Pohodlný elektrický skúter/kolobežka Manta Flinstone II je vybavený sklopnou rukoväťou a odnímateľným sedadlom. Medzi ďalšie výhody patrí kôš, kde si môžete vziať svoje nákupy alebo prikrývku a dať si tam piknikový nápoj. Veľké 12" nafukovacie pneumatiky poskytujú dostatočné odpruženie pre pohodlnú jazdu na všetkých povrchoch. Veľká batéria s kapacitou až 8 Ah a 40 článkami vám umožňuje prejsť až 30 km na jedno nabitie. Okrem toho disponuje odpružením zadného kolesa alebo sedadla a o bezpečnosť sa starajú kotúčové brzdy vpredu a vzadu. Vlastnosti Manta Flinstone II Napájanie: 100 - 240 V 50 Hz/60 Hz Batéria: 8 Ah (40 článkov) Výkon motora: 250 W Maximálna nosnosť: 110 kg Maximálna rýchlosť: až do 25 km/h Maximálny dojazd: až 30 km (záleží od hmotnosti vodiča a terénu) Maximálny sklon vozovky: 7,2° Priemer pneumatiky: 12 palcov Osvetlenie: áno, predné osvetlenie Trieda odolnosti voči vode: IPX4 Hmotnosť: 16 kg Prepravný kôš Zadná kotúčová brzda Spätné zrkadlo Zadná odrazka Stojanček Predné svetlo Odpruženie zadného kolesa
Vodotesná taška/vak na kolobežku Scooter Bag  (nová)
Predám úplne novú, ešte nerozbalenú vodotesnú tašku / vak na prepravu kolobežky alebo skútru zn. Wozinsky Scooter Bag. S faktúrou a dokladom o kúpe. Špecifikácia: Značka: Wozinsky Model: WSB5BK Materiál: 420D polyesterová tkanina + polyuretánový povlak Rozmery: 124 x 30 x 40 cm Farba: čierna Najdôležitejšie výhody obalu na kolobežku: - Kolobežku môžete pohodlne prepravovať. Taška má dlhé popruhy, ktoré umožňujú zavesenie na rameno - Ochráni vašu kolobežku pred dažďom, vlhkosťou a nečistotami. Obal je plne vodotesný, vyrobený z odolného materiálu - Pevne ochráni kolobežku pred prachom v jesennom a zimnom období. Ideálne riešenie, keď kolobežku dlhšiu dobu nepoužívate. - Vhodný pre mnoho modelov kolobežiek. Taška sa hodí na menšie aj väčšie kolobežky najobľúbenejších značiek - V zloženom stave zaberá málo miesta. Obal na kolobežku sa ľahko prepravuje. Dokonalá pomôcka pre majiteľov dvojkolesových vozidiel? Vodotesný kryt pre kolobežku Wozinsky WSB5BK z odolného materiálu. Má pohodlné úchyty na prenášanie kolobežky, je odolný proti nečistotám, dažďu a prachu a univerzálny tvar. Tento obal na kolobežku má dva dlhé popruhy, ktoré si môžete zavesiť cez rameno alebo uchopiť do ruky. Vďaka svojim veľkým rozmerom je vhodná pre mnoho modelov kolobežiek - aj pre tie väčšie.
Hoverboard Manta
Ponukam na predaj manta hoverboard s nabijackou a taskou Elado manta hoverboard töltővel és tàskával
E kolobežka Manta
Predám zachovalú málo jazdenú e-kolobežku Manta. Dojazd 20-30 km.
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 + PRÍSLUŠENSTVO ZADARMO
Predám Xiaomi kolobežku: Mi Electric Scooter Pro 2. Je to jeden z najviac kupovaných modelov týchto elektro kolobežiek. Vlastním ju od septembra. Najazdené na nej mám len cca 128km, čiže je ako nová. Mám k nej aj krabicu tá obsahuje aj náhradnú pneumatiku, aj faktúru, takže plná 2 ročná záruka (resp. 15 mesiacov). Má dojazd až 45km, samozrejme to záleží aj od váhy, prevýšenia, poveternostných podmienkach, má nosnosť 100 kg. Maximálna rýchlosť je 25km/h. Stála 542,99€, okrem toho som na kolobežku dokupoval aj pumpu na pneumatiky v hodnote 15,89€ a špeciálny adaptér na dofukovanie v hodnote 9,70€. Ďalej som kupoval cez alzu aj tlmič nárazov v hodnote 5,90€ a ešte aj držiak na mobil v hodnote 18€. Celá ma to vyšlo: 592,48€. Som úprimne sklamaný že ju musím predať, ale som vo finančnej tiesni. Ponúkam ju aj so všetkým opísaným príslušenstvom. Moja cena je 480€. Len osobné vyzdvihnutie Bratislava - Ružinov, najlepšie autom nech ju môžte rovno aj otestovať a ja nemusím celú kolobežku zasa rozkladat a vkladať do tej veľkej krabice.Predám Xiaomi kolobežku: Mi Electric Scooter Pro 2. Je to jeden z najviac kupovaných modelov týchto elektro kolobežiek. Vlastním ju od septembra. Najazdené na nej mám len cca 128km, čiže je ako nová. Mám k nej aj krabicu tá obsahuje aj náhradnú pneumatiku, aj faktúru, takže plná 2 ročná záruka (resp. 15 mesiacov). Má dojazd až 45km, samozrejme to záleží aj od váhy, prevýšenia, poveternostných podmienkach, má nosnosť 100 kg. Maximálna rýchlosť je 25km/h. Stála 542,99€, okrem toho som na kolobežku dokupoval aj pumpu na pneumatiky v hodnote 15,89€ a špeciálny adaptér na dofukovanie v hodnote 9,70€. Ďalej som kupoval cez alzu aj tlmič nárazov v hodnote 5,90€ a ešte aj držiak na mobil v hodnote 18€. Celá ma to vyšlo: 592,48€. Som úprimne sklamaný že ju musím predať, ale som vo finančnej tiesni. Ponúkam ju aj so všetkým opísaným príslušenstvom. Moja cena je 450€. Len osobné vyzdvihnutie Bratislava - Ružinov, najlepšie autom nech ju môžte rovno aj otestovať a ja nemusím celú kolobežku zasa rozkladat a vkladať do tej veľkej krabice. Platné do zmazania.
Hoverboard MANTA
Predam hoverboardy 2ks znacky Manta plne funkcne a malo pouzivane (cena za 1ks 100e)