inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nerezové kvalitné hrnce

Kategória: Ostatné

Predám nové zabalené antikorové hrnce Z.P.T.R. 4 ks+4 pokrievky. Veľkosť 1,5l-2l-3l,-4litrové hrnce sú z vysokokvalitnej nerezovej ocele určené pre všetky typy sporákov a s dvojitým dnom. Majú znázornenú mierku vo vnútri hrnca. Cena 27€
Predám nerezové kvalitné hrnce
Podobné inzeráty
Hrnce Berlingerhaus
Predám krásne, nové, zabalené hrnce berlinger haus. Hrnce majú krásnu modrú farbu. kompletná sada 18 ks obsahuje: - panvica 28 x 5,2 cm - hlboká panvica 24 x 6,8 cm / 2,3 litra - rajnica s pokrievkou 16 x 8,5 cm / 1,2 litra - kastról s pokrievkou 20 x 10 cm / 2,5 litra - hrniec s pokrievkou 24 x 12 cm / 4,1 litra - kastról s pokrievkou 28 x 12,5 cm / 6,1 litra - 3x kuchynské náčinie, naberačka na polievku, obracačka a naberačka na cestoviny - 3x skladovacie viečko na hrnce i panvice - 2x podložka pod horúci riad Predávam z dôvodu že som dostala ešte jedny hrnce. Kupované v zľave za 150€. Ešte sú v záruke. V blízkosti NO viem priviesť. Cena 140€ T.č. Fotka je z netu, ale v prípade záujmu odfotim, krabica je len otvorená, hrnce nepoužité.
Hrnce
Predám tieto dva liatinové hrnce. Menší má priemer 15 cm, výška 6 cm a je s pokrývkou. Väčší má priemer 19 cm, výšku 8 cm a je bez pokrývky. Drevené rúčky sa dajú vyšraubovať, hrnce sa dajú dať do rúry. Hrnce sú kvalitné, neprihára v nich jedlo. Cena za oba spolu je 12€ + poštovné. Píšte na adresu Pozrite si ostatné moje inzeráty kliknutím na meno.
Nové nerezové hrnce značky Delimano
predám úplne nové nerezové hrnce, nevhodný svadobný dar, ešte neotvorené posuniem za prijateľnú cenu treba volať
nerezové riady
Predám nerezové nádoby do sterilizátora a nerezové hrnce s teplého pultu
Predám staré hrnce
Predám staré hrnce. Hrnce sú v zachovalom stave.
Predam hrnce a panvice
Predam hrnce a panvice na klasicky a plynovy sporak. Dovod predaja:kupa indukcnej elektrickej dosky, na ktoru niesu vhodne taketo hrnce a panvice. Cena za kus dohodou od 5 eur.