inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nerozbalenu detskú cestovnú postieľku

Kategória: Ostatné

Predám nerozbalenu detskú cestovnú postieľku modra , zelena, 100% nylon, 120x60x74 cm
Predám nerozbalenu detskú cestovnú postieľku
Podobné inzeráty
Cestovna postielka Caretero Simplo + matrac
Predam zachovalu cestovnu postielku Caretero Simplo. Rozmer 60x120. Sucastou postielky je hneda podlozka. K postielke je dokupeny skladaci matrac Caretero-hrubka 4,5cm, vid foto. Postielku sme brali na dovolenku, ale nakoniec nam vzdy dali cestovnu postielku, tak bola vzdy iba rozlozena a nasledne zlozena. Syn v nej lezal asi 5 minut, lebo ju chcel vyskusat. Matrac je skladaci, baleny v praktickej bielej taske s usami. Postielka sa sklada tak, ze sa v tej hnedej taske da tahat. Nezabera vela miesta, je velmi prakticka. Predavam spolu postielku s matracom, cena spolu 60 eur. K postielke pribalim zdarma 2 bavlnene plachty. Mozem predat aj postielku samostatne bez matraca za 40 eur. Matrac samostatne nepredavam. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte mailom, dakujem :-) Osobny odber v Bratislave.
Predám detskú cestovnú skladaciu postieľku
Predám detskú cestovnú skladaciu postieľku. Cena 40 €. Osobný odber Šelpice, prípadne Trnava.
Predam detsku cestovnu postielku
Predam detsku cestovnu postielku. Postielka je po jednom dietati.Nie je poskodena a bola malo pouzivana.Ma dve vyskove polohy. Rychlo rozoberatelna aj skladatelna, zaberie malo miesta a je lahka. K postielke je aj matrac.
Predám detskú cestovnú postielku aj s matracom
Predám detskú cestovnú postielku aj s matracom.
Predám  detskú cestovnú postieľku - nová
Predám novú detskú cestovnú postieľku, nikdy nebola rozbalená modra , zelena, 100% nylon, 120x60x74 cm
Predam detsku cestovnu postielku
Predam detsku cestovnu lahka, lahko rozoberatelna. K postielke je aj matrac, nie je poskodena, bola malo pouzivana. Postielka ma dve polohy.