inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nevyužité oblečenie

Kategória: Ostatné

Predám staré nevyužité oblečenie, všetko posielam cez Packetu, buď doručenie na adresu alebo na výdajné miesto (4,50€ na adresu /3,50€ výdajné miesto)

Zimna lyžiarská bunda zn. Spyder, veľkosť XXL = 90€

Sveter Hugo Boss, veľkosť XL = 30€

Sveter Tommy Hilfiger, veľkosť L = 20€

Polokošele a svetre Pierre Cardin, všetko veľkosť L = 5€/ks

Sveter FaF veškosť L = 3€

Polokošela Slazenger, veľkosť L = 5€

Spodné prádlo Jack and Jones, veľkosť L ( ani jedno nebolo oblečené !!! ) = 14€/7ks , predávam ako celok, nie po kuse

Spodné prádlo CalvinKlein, veľkosť L = 15€/2ks, predávam ako celkom, nie po kuse

Spodné prádlo Tommy Hilfiger, veľkosť L = 10€

Predám nevyužité oblečenie
Podobné inzeráty
BALÍK HUMMEL- OBLEČENIE
Zdravím, predám oblečenie značky Hummel. Oblečenie je nové, a samozrejme dá sa dohodnúť na cene. Jedná sa o tieto oblečenie: Kraťasy HUMMEL- Veľkosť M.- 10€ Kraťasy HUMMEL- Veľkosť M- 10€ Mikina HUMMEL - Veľkosť XL- 10€ Nohavice HUMMEL- Veľkosť M- 10€. Samozrejme dá sa kúpiť aj zvlášť. Posielam aj na dobierku. Oblečenie je nové. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom. Tel kontakt je vymyslený. POZRI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY. Poskytnem aj viac info. Darček k balíku. Samozrejme dajú sa aj vymeniť veľkosti. Popis: Veľkosť: M,M,M,XL. Pohlavie: Muži. Stav: Nové. Obdobie: CELOROCNE. Vhodné na: Cestovanie, Príroda,Vonku. Druh: Krátke, Dlhé.
Oblečenie dámske vo velkosti Xs-Xl
Posuniem dámske oblečenie vo velkosti Xs-Xl. Vo velkosti Xs-S je oblečenie ako uzke trička s dlhým rukávom, svetríky, nohavice, tielka Vo velkosti M-Xl oblečenie typu mikiny ktore som mala radšej oversize a široké trička. Oblečenie je z obchodov H&M, Reserved, Sinsay, Bershka, Stradivarius, Benetton, Abercrombie atd… v balíku ja niečo cez 30 kúskov (2,60€ za kúsok) Osobný odber Trnava alebo posielam poštou so zálohou dopredu. Prosím píšte mail alebo spravu pre viac fotiek
ANIME oblecenie
Dobry den, predam moje oblecenie s anime tematikou. Oblecenie je nenosene, nevyuzite. Mam toho trochu viac tak ostatne veci budem musiet dat do druheho inzeratu. 1. hxh mikina, L, cena: 13€ 2. sk8 mikina, XL, cena: 4€ (cosplay) 3. haikyuu dres cislo 10 a 4-Hinata L, cena: 7€ (cosplay) Prosim ak mate zaujem kontaktujte ma pisomne, instagramom ak mate(reallydunbar), alebo whatsapp, nezvyknem zdvihat telefony. Dakujem :)
ANIME+stranger things oblecenie
Dobry den, predam moje oblecenie s anime tematikou. Oblecenie je nenosene, nevyuzite. Mam este nieco tak ak mate zaujem ostatne veci mam v druhom inzerate. 1. NARUTO mikina, M, cena: 27€ 2. stranger stings hellfire club tricko, M, cena: 18€ Prosim ak mate zaujem kontaktujte ma pisomne, instagramom ak mate(reallydunbar), alebo whatsapp, nezvyknem zdvihat telefony. Dakujem :)
ANIME+stranger things oblecenie
Dobry den, predam moje oblecenie s anime tematikou. Oblecenie je nenosene, nevyuzite. Mam este nieco tak ak mate zaujem ostatne veci mam v druhom inzerate. 1. NARUTO mikina, M, cena: 27€ 2. Stranger stings hellfire club tricko, M, cena: 15€ 3. Haikyuu dres cislo 10 a 4-Hinata L, cena: 7€ (cosplay) Prosim ak mate zaujem kontaktujte ma pisomne, nezvyknem zdvihat telefony. Dakujem :)
ANIME+stranger things oblecenie
Dobry den, predam moje oblecenie s anime tematikou. Oblecenie je nenosene, nevyuzite. Mam este nieco tak ak mate zaujem ostatne veci mam v druhom inzerate. 1. NARUTO mikina, M, cena: 27€ 2. Stranger things hellfire club tricko, M, cena: 15€ 3. Haikyuu dres cislo 10 a 4-Hinata L, cena: 7€ (cosplay) Prosim ak mate zaujem kontaktujte ma pisomne, nezvyknem zdvihat telefony. Dakujem :)