inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nohy k stolu

Kategória: Ostatný nábytok

Predám nohy stola, chrómované, nové, zabalené, vhodné na pripevnenie k doske aj so skrutkami a príslušenstvom. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom správy. Ďakujem Tischbeine, nábytkové nohy
Predám nohy k stolu
Podobné inzeráty
Železné , kovove nohy na mieru stolové nohy
Ponúkam výrobu železnych nôh na mieru podľa vašich požiadaviek Foto ukážka mojej práce pre predstavujú Po dohode možnosť dať popráškovat podľa zvolenej farby, odtieňu Pre rýchlejšiu dohodu a cenovú ponuku ak viete pošlite nákres ako by ste si predstavovali tvár nôh atď Možnosť doviesť do Prešova, Vranov nad Topľou , Humenné alebo zašlen kuriérom po dohode Stôl, stolové nohy , nohy na stôl , Železná výroba, Oceľové nohy , železné nohy Stol , stôl , kovova podnoz , stolova podnoz Kovové nohy ,
Masážny prístroj na nohy
Masážny prístroj na nohy - 1 Masážny prístroj na nohy - 2 Masážny prístroj na nohy - 3 Predám masážny prístroj na nohy. Tento prístroj je určený pre účinnú reflexnú masáž chodidiel. Má dve úrovne intenzity a otočné masážne valčeky, ktoré spoločne s vibráciami dokonale namasírujú a uvoľnia vaše chodidlá i uľavia od bolesti a napätia nôh. Používaním podporíte prekrvenie dolných končatín a tým sa zamedzí stagnácii krvi. Pravidelná masáž tiež priaznivo pôsobí na imunitný systém a funkciu všetkých dôležitých orgánov, nabudí sa tiež mozgová aktivita. Hodí sa výborne tiež pre diabetikov.Nekĺzavé gumové nožičky zaistia stabilitu prístroja a zamedzia kĺzaniu pri masáži. Napájanie je riešené 3 batériami AAA Kritka sa mi zlomila takže som zalepila lepiacou páskou. Zohľadnené v cene. Funkčný.
Stolové nohy/Stolova podnož
Kovové nohy na stôl vyrobené z joklovych profilov. Stolové nohy vyrobené z joklu 80/80 ukončené profilom. 120/120 výška 75cm -25€/ks Stolové nohy štvorcového tvaru výška 75cm šírka 75cm z profilu 80/40mm -60€/ks Komplet stolová podnož rozoberateľná, šírka 75cm výška 75cm a dlzka 150cm, z profilu 80/40-180€ Stolova podnož pod PC s poličkou na položenie pc, výška 75 sirka 50 dlzka 120cm z jokloveho profilu 60/40 - 140€ komplet Všetko v povrchovej úprave. Poprípade aj iné podla zadaných rozmerov a požiadaviek. Viac info mail/SMS/telefón.
Podlozka pod nohy k pisaciemu stolu
Predam neopuzivanu podlozku pod nohy pre spravne drzanie tela za pisacim stolom. -veľká nášľapná plocha -protišmykový povrch s masážnymi bodmi -jednoduché nastavenie výšky v 3 možných úrovniach -v každej výške možnosť naklápania nožnej opierky -spodná časť opierky tvorí kovová konštrukcia vybavená protišmykovými koncovkami Povodna cena vid foto. IBA OSOBNY ODBER BRATISLAVA.
KOZMETICKY STOLIK+ STOLIČKA A KONTAJNER
Predám Kozmetický stolík + otočnú stoličku a kontajner. Nábytok je vo vysokom lesku v bielej farbe / drevo so striebornými úchytkami. Nábytok má 4 roky a bol robený na mieru (kvalitné drevo...) Kozmetický stolík 110x76x45cm : 4 menšie šuflíky 30x18 a 1 väčší šuflík 50x13. ( mala vada zafarbene od malovatka). Otočná stolička v bielej farbe a chrómovaný podstavec š:64×v:78×h:69 cm, nosnosť 110 kg. Kontajner k písaciemu stolu so 4 šuflíkmi 35x55x60. Kozmetický stolík+stolička 160€ a Kontajner k pisaciemu stolu 50€.
Šuflíkový kontajner ku kancelárskemu stolu
Predám šuflíkový kontajner na kolieskach ku kancelárskemu stolu IKEA, rozmer šírka 37 x hĺbka 50 x výška 69,5 cm. Nepoškodený, málo používaný.