inzercia, predaj, predám, bazár

Predam nove hrnce - riady berlingerhaus BH-6197

Kategória: Ostatné

Hrnce sú nové , neboli použité. Pošlem aj na dobierku.
Predam nove hrnce - riady berlingerhaus BH-6197
Podobné inzeráty
Hrnce Berlingerhaus
Predám krásne, nové, zabalené hrnce berlinger haus. Hrnce majú krásnu modrú farbu. kompletná sada 18 ks obsahuje: - panvica 28 x 5,2 cm - hlboká panvica 24 x 6,8 cm / 2,3 litra - rajnica s pokrievkou 16 x 8,5 cm / 1,2 litra - kastról s pokrievkou 20 x 10 cm / 2,5 litra - hrniec s pokrievkou 24 x 12 cm / 4,1 litra - kastról s pokrievkou 28 x 12,5 cm / 6,1 litra - 3x kuchynské náčinie, naberačka na polievku, obracačka a naberačka na cestoviny - 3x skladovacie viečko na hrnce i panvice - 2x podložka pod horúci riad Predávam z dôvodu že som dostala ešte jedny hrnce. Kupované v zľave za 150€. Ešte sú v záruke. V blízkosti NO viem priviesť. Cena 140€ T.č. Fotka je z netu, ale v prípade záujmu odfotim, krabica je len otvorená, hrnce nepoužité.
Predam nove hrnce - riady berlingerhaus BH-6197
Hrnce su nove nepouzite. Nevhodny darcek.
BERLINGERHAUS Sada nožov nerez 3 ks
Sada nožov v kazete berlingerhaus. Nové, rozbalene len kvoli foteniu. Vhodne aj ako darček. Povodna cena 27€. Blizsie info: Platba vopred na ucet alebo osobny odber. Na dobierku nezasielam.
Koncern. prostriedok na umývanie riadu DISH DROPS
Dish Drops™ Koncentrovaný prípravok na umývanie riadu ľahko preniká mastnotou a pripálenými zvyškami a všetok riad, sklo, príbory, hrnce a panvice zanecháva trblietavo čisté. Prečo sa vám bude páčiť... Umývanie riadov nemusí byť až taká drina. Vďaka svojej sviežej a povznášajúcej sa citrusovej vôni je umývanie riadov pomocou Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov naozaj príjemné. Tento jemný, ale koncentrovaný čistiaci prostriedok si bez námahy poradí s mastnotou a pripálenými zvyškami jedál a zanechá po sebe čísté riady, panvice, príbory a keramické nádoby. Tento výrobok každodennej potreby obsahuje aloe vera, kyselinu alfa hydroxylovú (AHA) a prírodné výťažky z japonskej byliny perily krovitej. Čistenie s ním je jednoduché, nedráždi pokožku, nevysušuje ruky ani ich nezbavuje hydratácie. Ako sa dá u renomovaných a vysoko dôveryhodných čistiacich prostriedkoch spoločnosti Amway predpokladať, Dish Drops Koncentrovaný prípravok na umývanie riadu obsahuje štyri prísady pochádzajúce z prírodných zdrojov a môže sa bezpečne použiť na všetky kuchynské náradia a dokonca aj na tie najcennejšie predmety z krištáľu a porcelánu. Užitočné tipy... Všestranný vysoko účinný prípravok, ktorý môžete bezpečne použiť na sklo, hrnce, panvice, príbory a dokonca aj na najjemnejší krištáľ, striebro a porcelán. Odstraňuje pachy pochádzajúce z korenených jedál, rýb a iných potravín s výraznou arómou. Vytvára dlhotrvajúcu, účinnú penu. Ruky si po použití umyte a utrite dosucha. Použitie: Do drezu naplneného 5 l teplej vody pridajte 3 ml Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov. Umyte hrnce, riady a príbory a pred usušením ich dôkladne opláchnite. Nalejte 1 diel Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov do Amway Pružnej fľaše s pištoľovým rozprašovačom a zrieďte s 3 dielmi vody. Dôkladne zatraste, premiešajte a použite pomocou hubky na menšie plochy. Používajte na predmáčanie hrncov, panvíc a riadov do rúry, aby ste uvoľnili pripálenú mastnotu a usadeniny.
Koncentrovaný prostriedok na umývanie riadu DISH DROPS™
Da sa použiť aj do ostrekovačov do auta, stačí ho vyše rozriediť. Len ho používajte iba od jary do jesene. Cez zimu mi umrzla voda. Dish Drops™ Koncentrovaný prípravok na umývanie riadu ľahko preniká mastnotou a pripálenými zvyškami a všetok riad, sklo, príbory, hrnce a panvice zanecháva trblietavo čisté. Prečo sa vám bude páčiť... Umývanie riadov nemusí byť až taká drina. Vďaka svojej sviežej a povznášajúcej sa citrusovej vôni je umývanie riadov pomocou Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov naozaj príjemné. Tento jemný, ale koncentrovaný čistiaci prostriedok si bez námahy poradí s mastnotou a pripálenými zvyškami jedál a zanechá po sebe čísté riady, panvice, príbory a keramické nádoby. Tento výrobok každodennej potreby obsahuje aloe vera, kyselinu alfa hydroxylovú (AHA) a prírodné výťažky z japonskej byliny perily krovitej. Čistenie s ním je jednoduché, nedráždi pokožku, nevysušuje ruky ani ich nezbavuje hydratácie. Ako sa dá u renomovaných a vysoko dôveryhodných čistiacich prostriedkoch spoločnosti Amway predpokladať, Dish Drops Koncentrovaný prípravok na umývanie riadu obsahuje štyri prísady pochádzajúce z prírodných zdrojov a môže sa bezpečne použiť na všetky kuchynské náradia a dokonca aj na tie najcennejšie predmety z krištáľu a porcelánu. Užitočné tipy... Všestranný vysoko účinný prípravok, ktorý môžete bezpečne použiť na sklo, hrnce, panvice, príbory a dokonca aj na najjemnejší krištáľ, striebro a porcelán. Odstraňuje pachy pochádzajúce z korenených jedál, rýb a iných potravín s výraznou arómou. Vytvára dlhotrvajúcu, účinnú penu. Ruky si po použití umyte a utrite dosucha. Použitie: Do drezu naplneného 5 l teplej vody pridajte 3 ml Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov. Umyte hrnce, riady a príbory a pred usušením ich dôkladne opláchnite. Nalejte 1 diel Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov do Amway Pružnej fľaše s pištoľovým rozprašovačom a zrieďte s 3 dielmi vody. Dôkladne zatraste, premiešajte a použite pomocou hubky na menšie plochy. Používajte na predmáčanie hrncov, panvíc a riadov do rúry, aby ste uvoľnili pripálenú mastnotu a usadeniny.
Hrnce
Predám tieto dva liatinové hrnce. Menší má priemer 15 cm, výška 6 cm a je s pokrývkou. Väčší má priemer 19 cm, výšku 8 cm a je bez pokrývky. Drevené rúčky sa dajú vyšraubovať, hrnce sa dajú dať do rúry. Hrnce sú kvalitné, neprihára v nich jedlo. Cena za oba spolu je 12€ + poštovné. Píšte na adresu Pozrite si ostatné moje inzeráty kliknutím na meno.