inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nové nepoužité 20r zásobníky na Stribog

Kategória: Ostatné

Predám 3ks nových nepoužitých 20 ranových zásobníkov na Grand Power Stribog 9x19 luger. Nevyužívam ich, len mi ležia v šuflíku. Pošlem aj na dobierku. Cena je za všetky 3 kusy. Inzerát platí do zmazania.
Predám nové nepoužité 20r zásobníky na Stribog
Podobné inzeráty
Stribog
Stribog SP9A3 samonabijaciu gulovnicu Stribog SP9A3 sklopka v razi 9x19 luger zbran je nova bez skrabanca. zbran ma dvojhmotny záver brzdeny pomocou prevodového valčeka a delenej napínacej páky, ktorá pri streľbe ostáva v prednej polohe a nebeha zo zaverom pri strelbe, mechanicke mieridla su sucastou. k zbrani su 2 zasobniky 2x 20 nabojov. vystrelenych cca 10 zasobnikov cca 200 nabojov. je presna a ma minimalny spatny raz. Zbran je nevyuzita... Na zbrani osadeny kolimator HJB 4 vzory mieridiel v zelenej a cervenej farbe + 8stupnov jasu. prepravny kufrik. Nutny ZP a nakupne povolenie, prepis ORPZ Prievidza. 900€ aj s kolimatorom.
ZLATNER spol. s r. o. - PK - Dlabačka VD 20R
Správca úpadcu ZLATNER spol. s.r.o. v konkurze, vyhlasuje dňom 10.02.2023, na základe uloženého záväzného pokynu príslušného orgánu, prvé kolo ponukového konania na speňaženie majetku Úpadcu: Dlabačka VD 20R,značka/model: Houfek VD 20R, rok výroby: 2008, výrobné číslo: 549, stav opotrebovanosti: primerane veku; Súpisová hodnota (aj mena): 1.000,- Eur. Bližšie informácie o tomto ponukovom konaní nájdete na stránke: Podrobnejšie informácie ohľadom Predmetu speňaženia poskytne správca telefonicky na tel. č.: alebo e-mailom na:
Grand Power stribog SP9A2
Zdravim predám zbran značky Grand Power typ Stribog SP9A2 Kaliber 9x19 (9mm) luger Zbran v zaklade orginal kompik a bez pazby len stou zatkou cena 650€ Doplnky extra Kompik 20€ Kolim Vector optics T1 gen2 80€ testovane do kalibru 338. Pazbicka (predny grip) 20€ Redukcia na AR pazbu a pazba s tubusom 50€ Dokopy 800€ Možnosť dokúpiť aj 20ran zásobník cena za kus 15€ mam 4ks nazvys zásobníky su nové Potrebné NP ZP
Grand Power Stribog SP9A1 + kolimátor
Ponúkam na predaj Grand Power Stribog SP9A1 - Kaliber 9x19 - Minimálne strieľaný (cca 350 výstrelov) - možnosť zapísať na skupinu "A" - v cene 3x 20 ranové zásobníky, kolimátor Vector Crossfire CF-RD2, sklopná pažba a úsťová brzda S9. SAMOZREJME NUTNÉ NÁKUPNÉ POVOLENIE A ZBROJNÝ PREUKAZ.
Predám Airsoftovú taktickú vestu
Dobrý deň, rád by som ponúknul taktickú Airsoftovú vestu. Je v olivovo zelenej farbe. Má 4 miesta pre zásobníky + 2 ďalšie miesta na niečo iné. Má taktický opasok ktorý sa dá dať dolu a vo vnútry je priestor pre výplne. K tomu mám aj naviše časti ktoré sú na suchý zips. Jedna naviše časť je pre 2 zásobníky pre samopal, ďalšia je pre 3 zásobníky pre pištoľ, ďalšia je pre broky do brokovnice/CO2 bombičky, ďalšie 2 rovnaké sú tiež pre zásobníky pre pištoľ alebo niečo iné a posledná je pre pištoľ a zásobník pre pištoľ zároveň. Všetky sú na suchý zips. K tomu dostanete zadarmo 3 namieru podomácku robené výpľne. Všetko je v skvelom stave a je to ako nové. (Originálna cena je 50€)
Predám Airsoftovú taktickú vestu
Dobrý deň, rád by som ponúknul taktickú Airsoftovú vestu. Je v olivovo zelenej farbe. Má 4 miesta pre zásobníky + 2 ďalšie miesta na niečo iné. Má taktický opasok ktorý sa dá dať dolu a vo vnútry je priestor pre výplne. K tomu mám aj naviše časti ktoré sú na suchý zips. Jedna naviše časť je pre 2 zásobníky pre samopal, ďalšia je pre 3 zásobníky pre pištoľ, ďalšia je pre broky do brokovnice/CO2 bombičky, ďalšie 2 rovnaké sú tiež pre zásobníky pre pištoľ alebo niečo iné a posledná je pre pištoľ a zásobník pre pištoľ zároveň. Všetky sú na suchý zips. K tomu dostanete zadarmo 3 namieru podomácku robené výpľne. Všetko je v skvelom stave a je to ako nové. (Originálna cena je 55€)