inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nové odvzdušňovacie valčeky na nivelačné hmoty

Kategória: Vybavenie dielne

Predám nové odvzdušňovacie valčeky na nivelačné hmoty - liate podlahy. Iba osobný odber! Inzerát je platný do zmazania! Cena za 1kus!
Predám nové odvzdušňovacie valčeky na nivelačné hmoty
Podobné inzeráty
Pracovný a upínací stôl
Ponúkam na predaj pracovný a upínací stôl. Vysokokvalitné dosky z lisovanej drevnej hmoty so stupnicou v mm/cm/palcoch pre exaktnú prácu. 4 premiestniteľné plastové upínacie čeľuste. Popis Na pevné, rýchle a praktické upnutie obrobkov Vysokokvalitné dosky z lisovanej drevnej hmoty so stupnicou v mm/cm/palcoch pre exaktnú prácu 4 premiestniteľné plastové upínacie čeľuste Komfortné ručné kľuky Robustný podstavec z oceľovej rúrky s praktickým držiakom na náradie Úspora miesta vďaka zloženiu Upínací rozsah: max. 235 mm Rozsah zovretia: max. 85 mm Max. nosnosť: 150 kg Dekorácia nie je súčasťou balenia Materiál MDF, oceľ Q195, polypropylén Rozmery Rozložený: cca 60,5 x 79 x 63 cm (Š x V x H) Zložený: cca 60,5 x 94,5 x 15,5 cm (Š x V x H) Hmotnosť cca 6,3 kg Je to tento typ:
Krizovy stavebny laser Bosch GCL 2-15 Professional
Predam raz pouzity kombinovaný laser Bosch GCL 2-15 Professional + držiak RM1 V zaruke do 09/2024. Samonivelačný kombinovaný krížový + čiarový + bodový laser pre všetky nivelačné práce na krátke vzdialenosti. Vlastnosti: Vodorovné a zvislé laserové čiary a ďalej dva stredové kolmé body s optimálnou viditeľnosťou. Laserové čiary možno umiestňovať okolo stredových kolmých bodov. Flexibilné použitie s otočným multifunkčným držiakom RM1 Professional pre vyrovnávanie laserových čiar a mnohostranné možnosti upevnenia. Aretácia pre bezpečný transport. Jednoduché ovládanie jednou rukou a intuitívne užívateľské prostredie. Možnosť ľubovoľného zvolenia čiarového a bodového režimu. Horizontálna a vertikálna samonivelácia do ampplusmn 4 .
Krizovy stavebny laser Bosch Professional GCL 2-15
Predam kombinovaný laser Bosch GCL 2-15 Professional + držiak RM1 V zaruke do 09/2024. Samonivelačný kombinovaný krížový + čiarový + bodový laser pre všetky nivelačné práce na krátke vzdialenosti do 15m. Vlastnosti: Vodorovné a zvislé laserové čiary a ďalej dva stredové kolmé body s optimálnou viditeľnosťou. Laserové čiary možno umiestňovať okolo stredových kolmých bodov. Flexibilné použitie s otočným multifunkčným držiakom RM1 Professional pre vyrovnávanie laserových čiar a mnohostranné možnosti upevnenia. Aretácia pre bezpečný transport. Jednoduché ovládanie jednou rukou a intuitívne užívateľské prostredie. Možnosť ľubovoľného zvolenia čiarového a bodového režimu. Horizontálna a vertikálna samonivelácia. Kvalitný hliníkový statív Bosch BT 150 ponúka použitie krabicovej libely a čiarového či bodového lasera. Je možné s ním ľahko manipulovať a jeho pracovná výška je od 55 do 157 cm. Cena 45€. Cena za cely set so stativom 150€ Kontakt , Whatsapp, alebo mail.
Predam valceky na dopravnik
S loziskami, oska sa da stlacit. Kus za 2€. MAM VIACERO INZERÁTOV, SKUSTE SI ICH POZRIEŤ. VOLAJTE
Predam valceky na dopravnik
Maju posuvnu osku. Kus za 2€. MAM VIACERO INZERÁTOV, SKUSTE SI ICH POZRIEŤ. VOLAJTE
Dopravníkový pas
Ponúkam na predaj: Valčeky na výrobu dopravnikového pásu Rozmery cca 6cm širka dlžka 2,80m - 3m Mám na predaj viac kusov prikladám foto ako vyzera pas. Cena za kus je 20€