inzercia, predaj, predám, bazár

Predám novú Českú vlajku 15090 cm . Stačí prezehlit. Cena 1

Kategória: Ostatné

Predám novú Českú vlajku 150*90 cm . Stačí prezehlit. Cena 13e
Zašlem alebo osobne v Trnave
Predám novú Českú vlajku 15090 cm . Stačí prezehlit. Cena 1
Podobné inzeráty
Predám novú Portugalsko vlajku 15090 cm . Stačí prezehlit.
Predám novú Portugalsko vlajku 150*90 cm . Stačí prezehlit. Cena 10e Zašlem alebo osobne v Trnave
Predám novú Španielsku vlajku 15090 cm
Predám novú Španielsku vlajku 150*90 cm . Stači prezehliť. Cena 13e Zašlem alebo osobne v Trnave
ALOE VERA SPREJ PRVEJ POMOCI
na rôzne povrchové poranenia kože, odreniny, popáleniny, zapareniny, po holení, po opaľovaní stačí nastriekať ako pleťová voda čistí pleť, vhodná aj na akné a problematické pleť, sťahuje zápaly, pomocou vatového tampónu stačí prejsť pleť ako nosné kvapky, ideálne pri začínajúcej nádche aj akútnej, neleptá sliznicu, tlmí priebeh aj alergickej nádchy - opakovane aplikujte do dutiny nosnej podľa potreby pri bolesti, škriabaní či pálení hrdla je veľmi účinný na zápaly mandlí, opuchnutú sliznicu - vstrekovať priamo do hrdla, môže sa aj polknúť je to prírodné zloženie preto neškodí sliznici, pri bolesti ucha alebo zápalu stredného ucha - opakovane striekať do uší, po depilácií a holení upokojí pokožku a zhydratuje, stačí len nastriekať na lupiny či mastnú pokožku hlavy, striekať priamo na pokožku hlavy a masírovať na pomliaždené miesta, preležaniny, modriny a narazené miesta, nastriekať pomáha pri bolesti zubov, ďasien, po vytrhnutí zuba, vhodný ako dezinfekcia ústnej dutiny, na afty a rôzne poranenia ústnej dutiny stačí nastriekať na postihnuté miesto vhodný tiež na gynekologické ťažkosti a mykózy, stačí nastriekať na postihnuté miesta používa sa tiež na rôzne plesne, stačí nastriekať na postihnuté miesta vhodný na rôzne ekzémy, kožné alergie, herpesy a kútiky, pásové opary, stačí nastriekať vynikajúci pre ošetrenie pleti ako pleťová voda - upokojí a skvele hydratuje pokožku, pomocou vatového tampónu uštipnutie hmyzom, komármi a pod., stačí nastriekať ako úľava pre unavené oči - prikladať navlhčeným tampónom využitie aj u domácich maznáčikov na koži, zapareniny či drobné poranenia na osvieženie pleti stačí nastriekať na tvár, krk a dekolt zo vzdialenosti 30cm pleť okamžite získa sviežosť a príjemný lesk
Predám vlajku Slovenska, rozmery 120 x  80cm, úplne nová
Predám vlajku Slovenska, rozmery 120 x 80cm, úplne nová, cena 50 centov za kus, mám viac kusov, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Teleskopická tyč na vlajku
Predám teleskopickú tyč na vlajku (mávatko). Tyč sa dá nastaviť a max. dĺžka tyče je 160 cm. Cena: 5 eur Posielam aj na dobierku. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
STOŽIAR reklamný IHNEĎ k odberu
Stožiar FORMENTA 12m na banner, pútač, logo, vlajku - 3.4. - 01:29 Predávame tri 12metrov vysoké sklolaminátové stožiare popredného výrobcu Formenta. Sklolaminátové stožiare nekorodujú a sú veľmi odolné aj voči agresívnym dažďom. Majú vnútorne inštalované vedenie lanom (ISS = Internal Security Safety System). Ovládanie lanka je uzamykacie pod krytkou. To ochráni vlajku pred krádežou a vandalizmom. Info.: avmar@ Pri výmene vlajky/pútaču sa NEMUSÍ sklápať celý stožiar. Stožiar je navrchu opatrený otočnou hlavicou. Info.: Otáča sa v smere vetra a tak sa nestane, že sa pútač o stožiar omotá. Pozdĺžne je vlajka či banner uchytený ešte POE úchytkami. Stožiare majú pôvodné (nepoužité) pätky pre kotvenie do zeme. Konštrukcia uchytenia do fasády z nerezoceľe bola dodatočne vyrobená a je na dohodu. Stožiare sú uskladnené a pripravené na odvoz. Cena stožiaru 295 €/kus t.j. 885 € za všetky tri. kontakt ? Pri rýchlom jednaní je možná dohoda.