inzercia, predaj, predám, bazár

Predam novu garnizu vintage

Kategória: Doplnky

Predam novu garnizu krasnu farba bezova so zlatou patinou na velke okno
Dvojradova aj na zaves 2x 160 tyc, da sa skratit , ak treba. Nepouzite.
Predam novu garnizu vintage
Podobné inzeráty
Vintage krbova oblozka , dekoracny krb 110x100x24 cm
Predam jednoduchy Francuzsky provensalsky vintage krb - krbova oblozka / krbova rímsa / dekoracny krb Krb je vo vintage natural prevedeni. Natural make drevo v kombinacii s mdf doskou+ biela vintage natural kriedova farba, nie je lakovana, aby vyzerala natural prirodne a vintage. Krbova oblozka je vyrobenavo Vintage style ! to znamena ze ziadne strojove vyrobenie, striekanie, folia a podobne !Ak mate zaujem o kvaline krbove oblozky od stolara sa predavaju, rucna praca a cenova relacie su od 400 eur do 500 eur za krb. Vintage krb na fotke, si mozete pripadne pretiet na hoci aku farbu bez brusenia , nakolko krb nie je zalakovany. farba: natural vintage biela kriedova zavoskovana. Krbova oblozka je zlozena v krabici na 4 casti, sucastou su srobiky, nikdy nepouzivany krb. Krb Posielam ihned kurierom . Na predaj 4 ks. Celkovy rozmer krbu: 110 x 100 x 24cm (š-v-h) Presny rozmer je : 110x100x23,4 cm vnutorny rozmer krbu : 74 širka x 77vyska Krb posielam len kurierom. cena krbu : 108,90 EUR kurier pre 13kg balik je 11,00EUR (poistenie proti poskodeniu, dobierka a krehke) Krbova oblozka bola vyrobena vo vintage štýle (shabby chic style-vidieckemu štýle). A tento styl sa vyznačuje nedbalou eleganciou, ošúchaným vzhľadom, patinou, špinavým a popraskaným efektom. A to však nie je vada, ani výrobná chyba krbu, preto si to prosim uvedomte pred kupou tohto mojho krbu.
Predám kovovú garnižu Capri priemer 25mm, dĺžka 3200mm
Ponúkam na predaj úplne novú, ešte zabalenú vo fólii jednoradovú kovovú garnižu o priemere 25mm a celkovej dĺžke 3200mm (2x1600mm + spojovací prvok) vo farbe satin. Garnižu si môžete prípadne skrátiť na Vami požadovanú dĺžku. Ku garniži je 3x držiak na 3 skrutky do steny a koncovky Capri ktoré predĺžia tyč o 2x 53mm. Samozrejme spomínaný spojovací prvok a montážny materiál (skrutky,hmoždiny) Po dohode viem dať aj krúžky so štipcami. Jednoradová garniža s povrchovou úpravou - odtieň satin-nikel (matné striebro). Celokovové garniže s kvalitnou povrchovou úpravou - galvanické pokovovanie. Galvanické pokovovanie zabezpečuje vyššiu povrchovú tvrdosť, zvýšenú odolnosť voči poškriabaniu, hladký povrch.
Predam novu garnizu vintage
Predam novu garnizu krasnu farba bledo bezova so zlatou patinou na velke okno Dvojradova aj na zaves 2x 160 tyc, da sa skratit , ak treba. Nepouzite v obale
Predam novu garnizu vintage
Predam uplne novu garnizu krasnu farba bledo bezova so zlatou patinou na velke okno Dvojradova aj na zaves 2x 160 tyc, da sa skratit prisposobit Nepouzite v povodnom obale
Predám garnížu a zavesy
Predáme skoro novú garnížu so závesmi. Používané cca 3 mesiace, závesy raz oprané. Garníža - drevená dvojtyčová, farba dreva šedá, 260 cm s koncovkami (tyč 250 cm) + krúžky 36 ks, pôvodná cena 17 € Záves - polopriehladny atramentovo modrý, s univerzálnou riasiacou stuhou, rozmer 142x230 cm, 2 kusy, pôvodná cena 50 € Predame spolu za 30 €.
Predam drevennu garnižu 3.1m
Predám drevennu lakovanu garnizu, dlzka 3,1m, 27ks kruzkov, 2 koncovky a 3 podpery.