inzercia, predaj, predám, bazár

Predám novú klimatizáciu a odvlhčovač QUADRO PAC-260 ESKIMO

Kategória: Ostatné - biela

Predam novu nerozbalenu klimatizáciu kupovanu na alze a samozrejme v záruke QUADRO PAC-260 ESKIMO, ktorá funguje aj ako sušička. Odsaje za deň zo vzduchu 19l vody.

Cena pevná. Inak stoji 280 plus 12e pošta.
Viem priviezť po trase Senec zvolen
Predám novú klimatizáciu a odvlhčovač QUADRO PAC-260 ESKIMO
Podobné inzeráty
Odvlhčovač zn. Comfee
Predám málo používaný odvlhčovač značky Comfee. Detailné info napr. tu: Odvlhčovač je celý nakompletku vyčistený. Iba nádržka je trochu zájdená a nejde vyčistiť. PC: ~320€ Len osobný odber Nová Baňa. Komunikácia cez mail.
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91010 Ionic + Carbon Filter
Predam odvlhcovac Rohnson R-91010 IONIC, pouzivany cca 1 rok. Kupovany december 2021. Este stale v zaruke. Prestahovali sme sa a uz ho nepotrebujeme. K odvlhcovacu davam aj fakturu o kupe a aj navod na pouzitie. Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91010 Ionic + Carbon Filter je tu pre tých, ktorí chcú zbaviť svoje interiéry vlhkosti a zabrániť rastu plesní. Navyše toto zariadenie dokáže uľaviť symptómom alergie a astmy. Umiestnite ho kamkoľvek, kde sa potrebujete zbaviť vlhkosti – je vhodný pre priestory do 45 m2. Spotrebič ponúka 2 rýchlosti ventilátora (nízka/vysoká), spánkový režim, úsporný režim alebo funkciu detského zámku. O prehľade úrovne relatívnej vlhkosti v izbe informuje farebná svetelná indikácia (modrá, zelená, červená). Výkonné a tiché odvlhčovanie Aj cez menšie rozmery sa kapacita, čiže výkon odvlhčovania, pohybuje okolo 10 litrov za 24 hodín. Ergonomický systém prúdenia vzduchu pre zníženie hluku ručí za to, že spotrebič bude pracovať pri nízkej rýchlosti na úrovni iba 36 dB. Odvlhčovač vzduchu odvlhčí veľkosť miestnosti 45 m2 odvlhčovacia kapacita 10l/deň objem nádoby 2 l hlučnosť 36 dB regulácia výkonu časovač Anti-Freeze displej automatické vypnutie ionizačný filter systém „Turbo“ na sušenie bielizne indikácia plného zásobníka uhlíkový filter a dotykový panel hmotnosť 11kg
Odvlhčovač zn. Comfee
Predám málo používaný odvlhčovač značky Comfee. Detailné info napr. tu: Odvlhčovač je celý nakompletku vyčistený. Iba nádržka je trochu zájdená a nejde vyčistiť. PC: ~320€ Len osobný odber Nová Baňa. Komunikácia cez mail. Dohoda možná.
Predám Mobilnú klimatizáciu PAC 7000
Predám Mobilnú klimatizáciu PAC 7000 kúpenu v Lidli v lete použítá asi 10 dni je noá v záruke Príjemná teplota a optimálne podmienky kdekoľvek 3 v 1: chladenie, odvlhčenie a ventilácia Vhodná do miestností veľkosti do 25 m2 alebo 70 m3, Chladiaci výkon: 7 000 BTU/hod cena 99 Euro
Mobilná klimatizácia delonghi pac a85
Predám mobilnú klimatizáciu de’longhi pac a85. Funkčná. Nepouživame ju. Len osobný odber v KE.
Prenosná klimatizácia TROTEC PAC 2010 E
Predám párkrát použitú prenosnú klimatizáciu Trotec pac 2010 e. Pôvodná suma bola 330e, teraz 140e.