inzercia, predaj, predám, bazár

Predám novú kryokomoru

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Z dôvodu zmeny prevádzky predám novú kryosaunu na dusík. Kryosauna je systém na všeobecnú kryoterapiu v ktorých sa sedenia uskutočňujú pri teplote od -110 °C do -190 °C v kabíne. Kryoterapeutické komory vypadajú ako vzpriamené soláriá, do ktorých človek vstúpi a vzduch sa ochladí na prednastavenú teplotu.
Kryoterapia stimuluje imunitný systém a iniciuje regeneračné procesy v tele. Kryoterapia sa bežne používa v modernej športovej medicíne.

Kryoterapia tiež urýchľuje rehabilitáciu po zraneniach. V kozmetickom priemysle sa kryoterapeutické sedenia používajú na zlepšenie krvného obehu, omladenie pokožky, terapiu proti starnutiu a na odstránenie toxínov z tela.

V lekárskej oblasti sú kryo sedenia užitočné pri zotavovaní sa z choroby alebo chirurgického zákroku, liečbe kožných ochorení a zlepšovaní všeobecného blaha.
Predám novú kryokomoru
Podobné inzeráty
Predám novú,nevybalenu klimatizáciu Frost trial.
Predám novú, nevybalenu klimatizáciu zn. Frost trial. Len chladí.Klimatizácia obsahuje tri vnútorné jednotky výkonu 2kw a jednu vonkajšiu jednotku . Každá Vnútorná jednotka má svoj diaľkový ovládač. Klimatizácia je on-of.
NOVÁ PLYNOVÁ GRILOVACIA PLATŇA
Dobrý deň, predám úplne novú nikdy nepoužitú stojacu plynovú grilovaciu platňu, príkon 12KW, celý povrch je hladký, liatina, piezo zapaľovanie, každá polovica platne sa ovláda a reguluje samostatne, zásuvka na tuk. Rozmery platne 80x70cm. Trysky na zemný plyn. Výškovo nastaviteľné nohy. Nikdy nepoužitá, na mieru robená, plne funkčná, bez jedinej chyby! Dôvod predaja - zmena dispozície prevádzky. Najlepšie osobný odber v NMnV. V prípade seriózneho záujmu možný dovoz na trase PN-TN. V prípade akýchkoľvek otázok som k dispozícií na telefóne alebo maili. Prosím len seriózne! Inzerát platný do zmazania. Predávam aj novú plynovú fritézu, pozri moje inzeráty.
Predám pneuservis vyvazovačku vyzuvacku
Predám pneuservisnu techniku Kupoval som ju novú ma 3 roky stala 5800e plne funkčné ne zničené predám ju za 2700e Dôvod predaja rušenie prevádzky
Predám pneuservis - vyvažovačka, prezuvačka
Predám pneuservisnu techniku Kupoval som ju novú ma 3 roky stala 5800e plne funkčné ne zničené predám ju za 2700e Dôvod predaja rušenie prevádzky Inzerát platí do zmazania
Predám počítacku mincí AccuBanker AB410E
Predám novú nevybalenú počítačku mincí ACCUBANKER 410E nova stoji 350 Eur
Predám chladiacu vitrínu
Predám chladiacu vitrínú, novú pol roka používanú - chl.vitrína 200cm + neutrálna vitrína 90cm /dá sa prerobiť na chladiacu/ hľbka 118cm vitrína má vonkajší kompresor. Nové zakúpené za 5800+DPH, cena 1500eur+DPH, dôvod predaja, zrušenie prevádzky