inzercia, predaj, predám, bazár

Predam NOVU Mtb prilbu Abus MOTRIP 54-58cm

Kategória: Horské bicykle

Predam NOVU prilbu Abus MOTRIP velkost M 54-58cm s
odnimatelnou prednou časťou...

Farba: iced mint

Dovod predaja: nevhodny darcek
Predam NOVU Mtb prilbu Abus MOTRIP 54-58cm
Podobné inzeráty
Abus City Chain Granit 1060/85
Predam zamok na zabezpecenie bicykla od firmy Abus Granit City Chain 1060 s dlzkou 85cm. Zamok kupeny uz davnejsie, ale ostal nevyuzity v skrini. Je k tomu 2x kluc z toho jeden svietiaci + karticka na nahradne kluce. Momentalne potrebujem dlhsiu retaz. Najnizsia cena na Heureke v eshopoch 160€. Jedna sa o zamok s navyssou urovnou zabezpecenia od Abusu. Popis od ABUSu: - 10 mm hrubá reťaz v špeciálnom látkovom obale chráni proti poškriabaniu laku - patentovaný ABUS Power Link System ponúka uzavretie koncov reťaze priamo do uzamykacieho mechanizmu - telo zámku je odolné proti brutálnym metódam otvorenia zámku - reťaz a telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele - ABUS X-Plus uzamykací systém pre najvyššiu ochranu proti nežiadúcej manipulácii - uzamykací systém je chránený voči nečistotám a korózii - bezpečnostná karta s kódom - dva kľúče (jeden svietiaci) Moja cena - 70
Mongoose ROCKADILE AL 20" BOYS
Predám značkový detský bicykel Mongoose ROCKADILE AL 20" BOYS. Bicykel je vo výbornom stave, má pár škrabancov. Nebol moc jazdený, kedže deti toho veľa nenajazdia. Ideálny na učenie bez pomocných koliesok. Vhodný pre dieťa 5-9 rokov, 105-135 cm. Farba aj konštrukcia vhodná ako pre chlapca, tak aj pre dievča. Cena: 200€ Prvý kontakt mailom, telefón je vymyslený. Inzerát platí do zmazania. Rám: Mongoose MTB Kids 20" Aluminum Hardtail Vidlica: Suntour M2025 w/30mm Travel Ráfiky: Alloy 36 Hole Náboje: Alloy bolt-on 36 Hole Plášte: Innova MTB, 20 x 2.0 Pedále: Plastic Platform with reflector Kľuky: Steel, 40t Stredové zloženie: Cartridge Reťaz: KMC Z50, 7-speed Kazeta: Shimano Tourney, 14-28t, 7-speed Prešmyk: Shimano Tourney Prehadzovačka: Shimano Tourney Revo Radenie: Steel MTB, 25.4, 30mm rise Riadítka: Steel MTB, 25.4, 30mm rise Predstavec: Alloy MTB, 25.4 Hlavové zloženie: Threadless, 1 1/8" Brzdy: Promax Alloy V-Brake Brzdové páky: BRAKE LEVERS t Alloy Sedlo: SADDLE u Mongoose MTB Kids Sedlovka: SEATPOST v Steel, 27.2 x 300 Gripy: Mongoose Trail Grips (Also includes kickstand)
Predam U-zamok Abus Granit 470
Predam velmi kvalitny U-zamok znacky Abus Granit Plus 470/150HB230+EaZy KF, vratane dvoch original klucov a bezpecnostnej karty. Cena v obchode 86 €. Svetlost oka 230x109 mm. Specifikacia: -12 mm parabolické oko zámku - dvojité istenie oka v tele zámku - veľká odolnosť voči vytrhnutiu a úderom - oko a telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele - uzamykací systém ABUS Plus pre vysokú ochranu proti nežiadúcej manipulácii - uzamykací mechanizmus je chránený voči špine a korózii - kvalitna ochrana pre bicykle, elektrobicykle, elektrokolobezky a ine. Neposielam postou, kupa je mozna iba osobne v okrese Poprad (Svit). Prosim telefonovat, na sms neodpovedam.
Predam kvalitny U-zamok Abus Mini
Predam kvalitny zamok Abus U-mini 40 vratane 4 original klucov. Nakupna cena bola 45 €. Popis: Zámok zo série U-mini 40 na zabezpečenie bicykla. Vlastnosti: 14 mm oko zámku s inovatívnym, jemným povrchom - dvojité istenie oka v tele zámku - ergonomický tvar tela zámku - oko a telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele - veľmi kvalitný uzamykací systém ABUS - mimoriadna ochrana proti manipulácii - štyri kľúče. Level zabezpečenia: 11/15. Hrúbka oka: 14 mm, svetlosť oka: 143 x 80 mm, hmotnosť: 980 g. Farebné prevedenie: Yellow Mimoriadne kvalitna ochrana pre bicykle, elektrobicykle a elektrokolobezky . Neposielam postou, predaj je mozny iba osobne v okrese Poprad - vo Svite. Poprosim telefonovat, na sms neodpovedam.
Cyklisticka prilba - ABUS Moventor QUIN
Predám prilbu ABUS Moventor QUIN, farba neon yellow, veľkosť 55-58cm
Cyklistická prilba Abus Moventor Quin
Predám prilbu Abus Moventor Quin farba Neon Yellow veľkosť 55-58cm Kompletné špecifikácie - Špičková technológia Quin: Integrovaný snímač pohybu Q-senzor, ktorý je schopný zistiť, keď je jazdec v nebezpečnstve. Q-senzor využíva komplex algoritmov merajúcich rôzne faktory ako náraz, zmeny rýchlosti, otrasy mozgu, rotačné a lineárne zmeny pohybu. V prípade pádu alebo nebezpečenstva upozorní kontaktnú osobu a udá polohu. - Mimoriadne bezpečná vďaka ActiCage a zosilnenej štruktúre integrovanej do EPS - In-Mold: pre pevné spojenie vonkajšej časti a materiálu prilby absorbujúcej nárazy (EPS) - Vynikajúce odvetranie prilby vďaka 5 vstupným a 7 výstupným odvetrávacím otvorom - Plastový polkruh pripojený k nastavovaciemu systému - Prilba poskytuje dodatočnú ochranu pred vonkajšími vplyvmi vďaka zníženému dolnému okraju - Navyše v prilbe je štruktúrovaná výstuž (sieťka), ktorá je integrovaná vo vnútri EPS pre ešte väčšiu pevnosť, kompaktnosť a stabilitu materiálu prilby, tzv. ActiCage - Vhodná aj pre ľudí s dlhými vlasmi, vrkoč sa zmestí do prilby - Zoom Ace: Jednoduchý nastavovací systém s praktickým ovladaním pre individuálne nastavenie - Kompatibilná so smartfónom Na stiahnutie Návod k senzoru Quin Vyhlásenie o zhode