inzercia, predaj, predám, bazár

Predám novú nepoužitú rezačku na syr.

Kategória: Sklo, keramika

Predám novú nepoužitú rezačku na syr. Rezačka je zo zeleného mramoru a sú k nej dva náhradné drôty. Rozmery rezačky 13 x 20,5 cm, hrúbka mramorovej platne 1,5 cm. Cena 26,- €.

Predám novú nepoužitú rezačku na syr.
Podobné inzeráty
Cibuláková dóza na syr
Predám cibulákovú dózu na syr. Dóza je nová, nepoužívaná. Výska: 11 cm Priemer: 19 cm 45€ + pošta
Starozitna doza na syr cibulak Meissen
Ponukam vynimocnu starozitnu dozu na syr Meissen. Vyrobena v rokoch 1885-86. Je neposkodena, bez chybicky krasy. Je to skvost pre zberatelov stareho cibulaku. Priemer spodného taniera je 19 cm. Osobne v Žiline alebo posta.
rezacku dlažby
predam rezacku dlažby. vymenený novy nôž.
Predám úplne novú, nepoužitú, krásnu Bohemia karafu
Predám úplne novú, nepoužitú, zabalenú, krásnu Bohemia karafu na whisky, alkohol. Predajná cena 49€. Predám ju z dôvodu nevyužitia. Moja cena 40€ + poštovné. Možný je aj osobný odber. Píšte mi prosím na email.
PREDAM NOVU  NEPOUZITU 1 L TERMOSKU EDELSTAHL ROST FREI
PREDAM NOVU NEPOUZITU 1 L TERMOSKU EDELSTAHL ROST FREI ZA 7 € + NOVY, NEPOSKODENY. PRI ODKUPENI VIACERYCH VECI Z MOJE PONUKY ZLAVA. PREFERUJEM OSOBNY ODBER V BA, ZABEZPECIT SI VLASTNY ODVOZ. VECI MOZNO POZRIET V BA V, V CASE 9 – 19 HOD. KONTAKTUJTE MA MAILOM: MON.D@, UVEDENE TEL. KONTAK NEFUNKCNY. INZERAT PLATNY DO VYMAZANIA. RIA
Predám úplne novú nepoužitù kryštáľovú karafu
Predám úplne novú nepoužitù krásnu kryštáľovú karafu Barley z kvalitného bezolovnatého kryštáľu Crystalite Bohemia na whisky.Objem 0,75L.Výška karafy 29,9cm, šírka 11, nepoužitá, rozbalenå iba na dosť ťažká váži skoro 2 kg. Pôvodná cena 49€. Moja cena 40+poštovné.Možný aj osobný odber.