inzercia, predaj, predám, bazár

Predam NOVU sklenenu sadu Walther Glass

Kategória: Sklo, keramika

nova, nepouzita v povodnom obale
Predam NOVU sklenenu sadu Walther Glass
Podobné inzeráty
Misa Walther Glass
Predám veľkú misu Walther Glass - Miranda Satin Rose, Germany. Výška 12cm, priemer 37,5cm, top stav. Cena 22€ + poštovné. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Bratislave.
Misa Walther Glass
Predám veľkú misu Walther Glass - Miranda Satin Rose, Germany. Výška 12cm, priemer 37,5cm, top stav. Cena 20€ + poštovné. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Bratislave.
Miska s motívom tulipánov-Walther Glas-17,5cm-nová
Predám úplne novú, nepoužitú sklenenú misku-tanierik o priemere 17,5cm. Je to originál, nemecká značka Walther Glas, s motívom tulipánov z veľmi kvalitného skla. Vhodná ako darček-doplnok k stolu pre každú príležitosť. K cene treba propočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Sklenená misa Walther Glas
Predám sklenenú misu Walther Glas Nemecko v tvare srdca, kvietky sú zospodu 3D, výška 4cm, šírka 16cm, dĺžka 15cm, top stav. Cena 10€ + poštovné. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Bratislave.
Sklenená misa Walther Glas
Predám sklenenú misu Walther Glas Nemecko v tvare srdca, kvietky sú zospodu 3D, výška 4cm, šírka 16cm, dĺžka 15cm, top stav. Cena 5€ + poštovné. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Bratislave.
Sklenená misa Walther Glas
Predám sklenenú misu Walther Glas Nemecko v tvare srdca, kvietky sú zospodu 3D, výška 4cm, šírka 16cm, dĺžka 15cm, top stav. Cena 2€ + poštovné. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Bratislave.