inzercia, predaj, predám, bazár

Predam NOVY joystick Dualsense na playstation 5

Kategória: Ostatné

Predam uplne novy joystick dualsense na konzolu Sony playstation 5 bielo čiernej farby. Joystick je uplne novy este neovoreny.

Cena je 50e.

Idealne osobny odber v BB (v pripade potreby poslem aj na dobierku). Inzerat plati kym ho vidite.
Predam NOVY joystick Dualsense na playstation 5
Podobné inzeráty
Predam originalny joystick na playstation 3 a xbox 360
Ponukam na predaj originalny joystick Dualshock na playstation 3 od Sony. Joystick je plne funkcny. Dostupny je bud v cervenej alebo bielej farbe. Okrem toho ponukam aj originalny bezkablovy joystick na xbox 360. Farba cierna alebo biela. Cena za akykoľvek joystick z ponuky: 25€. Osobne v BB alebo dobierka (+4e).
Predam originalny joystick na playstation 3 a xbox 360
Ponukam na predaj originalny joystick Dualshock na playstation 3 od Sony. Joystick je plne funkcny. Dostupny je bud v cervenej alebo bielej farbe. Okrem toho ponukam aj originalny bezkablovy joystick na xbox 360. Farba cierna alebo biela. Cena za akykoľvek joystick z ponuky: 25€. Osobne v BB alebo dobierka (+5e).
Dualsense joystick
Predám náhradne joysticky na dualsense ps5 ovládač 5€/kus
REZERVOVANE - DualSense wireless controller - PlayStation
Predam PS5 controller DualSense - nový, nepoužitý, zabaleny. Ovládač mi bol vymeneny v ramci reklamacie za nový kus v Alze.
PS 5 DualSense Wireless Controller + EA SPORTS FIFA 23
PS5 - Predam FIFA23 (Game voucher+digital content bundle) + DualSense Wireless Controller for PS5
Playstation 3 a bezdrôtové ovládače a hry
KONTAKT ▲ ▲ marko.inzeraty@ Zdravím. Ponúkam na predaj hernú konzolu Playstation 3 (PS3) ■ Konzola aj ovládače sú plne funkčné, zánovné. Na požiadanie viem poslať fotky/videá akéhoľvek typu. ■ Do určitej vzdialenosti môžem doniesť alebo môžem poslať na dobierku. ■ Všetky otázky rád zodpoviem. ----------------------------------------- ■ Playstation 3 (s kompletnou kabelážou) = 60€ ■ Playstation 3 (s kompletnou kabelážou) + 1x bezdrôtový ovládač = 85€ ■ Playstation 3 (s kompletnou kabelážou) + 2x bezdrôtový ovládač = 110€ ▬ Konzola je dodávaná bez hier na fotkách. ► Možnosť kúpiť hry (odkaz na inzerát -> V cene je zahrnuté: > Zdarma osobná donáška do okruhu 10km od Prešova (ďalej podľa dohody) > Bezplatné mesačné poradenstvo pre konzolu (cez telefón, sms, email alebo osobné stretnutie) > Prvotné spustenie, nastavenie konzoly a ukázanie všetkého potrebného pre skvelý herný zážitok (voliteľné) ----------------------------------------- ▬ Po kliknutí na meno "Marko" budete presmerovaní na stránku so všetkými inzerátmi *Cena je platná pri osobnom stretnutí. Pri odbere cez poštu sa cena navýši o poštovné a balné. --------------------------------------------- KONTAKT ▲ ▲ marko.inzeraty@