inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nový Masážny prístroj Naipo

Kategória: Ostatné drobné

predám nový masážny prístroj Naipo bol to darček k nákupu a u nás nepotrebný
Predám nový Masážny prístroj Naipo
Podobné inzeráty
Marnur/masážny prístroj/masáž/relax/masážer
OBOJSTRANNÁ FUNKCIA-- Rotácia hlavy masážneho prístroja na krk a ramená je obojsmerná, takže si môžete upraviť jeho smer podľa potreby. Ramenný shiatsu masér môže tiež automaticky upraviť smer, keď ho používate, čo sú 2 smery shiatsu masážneho prístroja: rotácia v smere hodinových ručičiek a rotácia proti smeru hodinových ručičiek, vďaka čomu budete mať viac skúseností s používaním masážneho prístroja na ramená. VYHRIEVANÁ FUNKCIA-- 8 rotačných masážnych hláv shiatsu, ktoré prijímajú teplo, a masážny chrbtový masážny prístroj s tepelným využitím vďaka tepelnému masážnemu prístroju bude priamejší a efektívnejší, aby ste sa uvoľnili a zmiernili bolesti chrbta alebo iné bolesti, ktoré ste stretli TIMER MASSAGER-- Masážny prístroj na chrbát a ramená má 15-minútový časovač a 3 rýchlosti režimov masážneho prístroja pre ramená (vysoký, stredný a nízky), aby vyhovovali vašim potrebám, môžete si vychutnať rôzne zážitky z miesenia na masážnom prístroji shiatsu. HĹBKOVÝ HNETIACI MASÁR SHIATSU--8 uzlov poskytuje masážny stroj s hlbokým miesením, ktorý využíva techniku ​​shiatsu, čo je typ masáže s hlbokým miesením. Pri masáži shiatsu sa na tlakové body na masážnom prístroji aplikuje tlak s masážnym prístrojom na ramená, masáž palcov, masáž rúk, masáž kolien, masáž chrbta, šije alebo masáž chodidiel. VÝKONNÝ MASÁŽER - tento masážny prístroj na krk a ramená je možné nastaviť tak, aby fungoval na všetkých oblastiach tela, poskytuje rovnakú úľavu všetkým vašim unaveným a boľavým svalom, ba čo viac, ramenný masážny prístroj funguje tak, že si ho umiestnite okolo krku a priložíte ruky. v priložených popruhoch platí, že čím silnejšie za ne ťaháte, tým silnejšie sa masírujú
predám masážnu podložku naipo shiatzu
Masážna podložka Naipo oCuzen nevyniká len svojím dizajnovým výzorom, v prvom rade svojimi funkciami na skvelú masáž Shiatsu pre chrbát a krk. Podložka disponuje novou NC technológiou, čo je funkcia automatického prispôsobenia na základe výšky bez nutnosti Vášho zásahu. Na výber máte z 3 masážnych programov. Podložka je univerzálna, keďze ju je možné využiť ako doma tak aj v kancelárii alebo v aute. Pohodlná a praktická, ľahko ovládateľná sú 3 základné body, ktoré spĺňa masážna podložka Naipo oCuzen. Inovatívny ergonomický dizajn v tvare písmena S zabezpečuje najvyšší stupeň pohodlia pri používaní. Podložka je vybavená antibakteriálnou látkou X-Static Fabric, ktorá s využitím striebra potláča rast baktérií a udržuje látku dlho sviežu.
Masážny prístroj Sinbo SMR-4226
Masážny prístroj Sinbo SMR-4226 je šikovný pomocník v boji s celulitídou. Jeho použitie je veľmi jednoduché, vďaka čomu si masáž môžete dopriať v pohodlí domova. Prístroj ponúka voľbu medzi klasickou masážou a masážou s infračerveným žiarením, samozrejmosťou je potom samotné infračervené žiarenie, ktoré kožu príjemne prehreje. Otočná masážna hlavica umožňuje dvojaké využitie, a to buď kozmetické, alebo terapeutické. Držadlo tohto masážneho prístroja disponuje kĺbom, ktorého uhol si môžete nastaviť podľa vlastnej potreby. Súčasťou balenia je päť masážnych nadstavcov rôznych tvarov. Parametre a špecifikácie: Vlastnosti: 3 funkcie (masáž, infračervené žiarenie, masáž s infračerveným žiarením) Otočná masážna hlavica Držadlo s kĺbom a nastavením uhla 270 ° Prekrvuje jednotlivé vrstvy kože Ergonomický tvar Obsah balenia: Masážny prístroj Sinbo SMR-4226 5x masážny nástavec Farebné prevedenie: Bielo / modrá OSOBNÝ ODBER
Masážny vankúš shiatsu beruer
Ako nový - odskúšaný plne funkčný dostali sme ako darček. Popis: Pomocou tohto elektrického Shiatsu masážneho prístroja môžete účinne a bez cudzej pomoci poskytnúť blahodárnu masáž sebe alebo iným osobám. Masáže môžu mať uvoľňujúci alebo stimulujúci účinok a s obľubou sa používajú na ošetrenie svalových napätí, bolestí a únavy. Prístroj s univerzálnym klinovým tvarom poskytuje silnú, intenzívnu hĺbkovú masáž šije, chrbta, dolných a horných končatín. Položený na zemi je možné prístroj okrem toho používať pre vitalizujúcu masáž chodidiel. Vďaka šikovnej veľkosti a nízkej hmotnosti je možné prístroj jednoducho transportovať a pri nepoužívaní rýchlo odložiť. Prístroj je určený iba na osobné použitie, nie na lekárske alebo komerčné účely. Okrem toho vám Shiatsu masážny prístroj prináša nasledujúce výhody: dva voliteľné smery masáže jednoduchú obsluhu odnímateľný poťah, ktorý možno oprať odpojiteľný adaptér. Obsah balenia: Shiatsu masážny vankúš Odnímateľný poťah Adaptér návod na používanie Po dohode viem priviezť PK-BA-SC-TT-ZC alebo zaslať cez PACKETA. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty - TU KLIKNI Vhodné ako darček.
predám masážný prístroj - golier
predám masážný prístroj - golier Naipo
Masážny prístroj Beurer MG 40
Predám masážny prístroj Beurer MG 40 Nepoužívaný (iba raz vyskúšaný), s kompletným príslušenstvom, v originál balení. Bežná cena 30 eur, predám za 10 eur. Iba osobný odber v BA. Popis: Ručný masážny prístroj Beurer MG40 vám sprostredkuje ukľudňujúcu a relaxačnú infračervenú vibračnú masáž.Pre jej zintenzívnenie potom môžete nasadiť na masážne plochu jeden zo štvorice masážnych nástavcov.Kefový nástavec s mnohými zakončeniami na intenzívnu a príjemnú masáž pokožky so stimulujúcim účinkom.Nástavec s veľkými hrbolčekmi na intenzívnu, hlbokú a cielenú masáž po fyzickej námahe.Nástavec s jemnými hrbolčekmi na intenzívnu masáž na uvoľnenie napätia a bolesti svalov.Kužeľový nástavec na cielenú bodovú masáž jednotlivých svalových partií po fyzickej námahe.Bez nástavca sa prístroj používa hlavne na masáž citlivých častí tela a využitie infračerveného tepla.