inzercia, predaj, predám, bazár

PREDÁM nový mobilný dom aj s dovozom

Kategória: Domy

Predám nový mobilný dom Super Arktik od firmy Fischer, Ružomberok (očakávané dokončenie - júl 2023).
Cena je vrátane dovozu na pozemok.

Popis:
Rozmery (D × Š x V): 11,7 m × 3,5 m × 3,2 m.
V mobilnom dome sa nachádzajú dve spálne, obývačka s kuchyňou a kúpeľňa s WC.
Podlahy sú plávajúce – Dub Sacramento, v kúpeľni PVC vzor dlažba, okná sú plastové – exteriér orech, interiér biele + žalúzie farba 408 biele a sieťky.
Dom má sedlovú strechu farba hnedá, vrátane stropného infra vykurovania. V mobilnom dome sa nachádzajú rozvody elektriny a vody, TV prípojka, termostat, odpady pospájané do jedného bodu.
Cena je vrátane kuchynskej linky Decodom Lada farba biela, pracovná doska Dub Halifax Tabak a spotrebičov (vstavaná rúra, indukčná varná doska, digestor a drez), interiérových dverí plných - Céder, sanity (vaňa 150 cm, umývadlo so skrinkou 40 cm, WC, 80l el. bojler, predpríprava na práčku 60 cm).
Vonkajší obklad je plastový farba Marshy Oak. Interiérový obklad je z bielej DTD dosky a v kúpeľni biely plastový obklad. K mobilnému domu budú dodané kocky na podloženie.

Poprosím volať, napísať správu cez alebo cez WhatsApp.
PREDÁM nový mobilný dom aj s dovozom
Podobné inzeráty
Nový Mobilný dom 10x3.6m Celoročný
Nový ²mobilný dom na celoročné bývanie Naša ponuka zahŕňa nový celoročný mobilný dom s rozlohou 35 m². Konštrukcia je dobre izolovaná, vďaka čomu je vhodná pre každé ročné obdobie. Mobilný dom je vybavený elektrickou inštaláciou, ktorá umožňuje využívať energiu v každej miestnosti. Mobilný dom má svetlú kúpeľňu, priestrannú kuchyňu a dve útulné spálne. Vďaka úsporným tvarom je domček veľmi praktický a flexibilný z hľadiska hospodárenia s priestorom. Pozývame vás na návštevu nášho chalupárskeho dvora, kde si môžete bližšie pozrieť holandské a anglické domčeky, ktoré ponúkame. CELOROČNÝ MOBILNÝ DOM: Rozmery: 3,50 m - 10 m Plocha: 35 m² Počet spální: 2 Priestranná kuchyňa spojená s obývacou izbou Kúpeľňa so sprchovacím kútom Ponúkame možnosť rýchlej a včasnej prepravy mobilných domov na adresu určenú zákazníkom. Celoročné mobilné domy - pozývame vás, aby Doprava celá SK HU CZ +543 domkimobilnesk@ +925 nás kontaktovali!
Nový Mobilný dom 6.30x3.20m Celoročný
Nový ²mobilný dom na celoročné bývanie Naša ponuka zahŕňa nový celoročný mobilný dom s rozlohou 21 m². Konštrukcia je dobre izolovaná, vďaka čomu je vhodná pre každé ročné obdobie. Mobilný dom je vybavený elektrickou inštaláciou, ktorá umožňuje využívať energiu v každej miestnosti. Mobilný dom má svetlú kúpeľňu, priestrannú kuchyňu a dve útulné spálne. Vďaka úsporným tvarom je domček veľmi praktický a flexibilný z hľadiska hospodárenia s priestorom. Pozývame vás na návštevu nášho chalupárskeho dvora, kde si môžete bližšie pozrieť holandské a anglické domčeky, ktoré ponúkame. CELOROČNÝ MOBILNÝ DOM: Rozmery: 3,20 m - 6.30 m Plocha: 21 m² Počet spální: 1 Priestranná kuchyňa spojená s obývacou izbou Kúpeľňa so sprchovacím kútom Ponúkame možnosť rýchlej a včasnej prepravy mobilných domov na adresu určenú zákazníkom. Celoročné mobilné domy - pozývame vás, aby Doprava celá SK HU CZ +543 domkimobilnesk@ +925 nás kontaktovali!
Predaj, mobilný dom Nové Zámky - IBA U NÁS
Ponúkame Vám na predaj 3-izbový mobilný dom s obytnou plochou 46 m2. Dispozícia: vstup spojený s kuchyňou, jedálňou a obývačkou, detská izba pre dve deti, spálňa, kúpeľňa s rohovou vaňou a splachovacou toaletou. Premena tohto priestoru na nadštandardný mobilný dom bola dokončená v decembri roku 2022. V rámci premeny bola urobená nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, odpad vedený do zbernej nádoby 1 m3 s vývodom do prípadnej kanalizácie alebo trativodu, plastové okná a dvere, vnútorné textilné žalúzie deň a noc, sieťky na oknách, bodové svetlá, rohová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, v izbe rolldor, plávajúca podlaha, na stenách plastový obklad, klimatizácia, komplet zateplené obvodové steny, strecha a podlaha, manuálne výsuvy, konštrukcia spodného úložného priestoru, elektrický bojler 100L, zastrešená terasa. Kúrenie zabezpečuje klimatizácia, ktorá bez problémov vykúri priestor aj v zime, ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler uložený v samostatnom skladovom priestore, plyn je riešený plynovou bombou. K mobilnému domu prislúcha odnímateľná zastrešená terasa 4x1,5m so schodiskom, ktorá sa pri prevoze uskladňuje v zadnej časti návesu. Pri prevoze sa zadná izba a vstupná časť s jedálňou zasúva po svojich koľajniciach do vnútra návesu, pod ktorým je aj úložný priestor. Obytný mobilný náves je vo vlastníctve jedného majiteľa a je kúpou k dispozícii ihneď. Tento mobilný dom je možné obývať trvalo aj rekreačne podľa potrieb majiteľa. Náves sa predáva zariadený ako na fotografiách (okrem televízora, sedačky v obývačke a drobností majiteľa). Pri rýchlom a serióznom jednaní možná dohoda. V cene je zároveň dovoz v rámci celej SR po dohode s majiteľom. Odporúčam obhliadku!!! Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: NZ-61339 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už v
Mobilny Dom/Chata/Investícia
Tohtoročná grilovačka TU! Ponúkam na predaj nový trojizbový mobilný domček 12x3,2 m z našej Prievidzskej dielne. Domček je dokončený a hľadá si nového majiteľa. Nejedná sa o mobilný dom z lodného kontajneru ani o dom s čisto drevenou konštrukciou. Na kvalite a výbere materiálov sme si dali naozaj záležať. Základom stavby je statikom navrhnutý železný opláštený rám s hrúbku stien 22 cm. ✅ Kvalitné rezivo od lokálneho slovenského dodávateľa. ✅ 20 cm stropná a podlahová izolácia. ✅ Kvalitné 6 komorové okenné rámy s trojitým sklom ✅ Každá miestnosť má veľké Francúzke okná s možnosťou vstupu na budúcu terasu ✅ Široké hliníkové dvere ✅ Infra panely s Wifi termostatmi od slovenského výrobcu - EkoSet s.r.o ✅ Rhombus - Sibírsky smrekovec ako drevený obklad na fasáde ✅ Trapézový klik panel ✅ Kuchynská linka ✅ Kompletne sanitou zariadená kúpeľňa.✅ 2x spálňa 1x obývačka s kuchyňou ✅ Toto celé je len zlomok všetkého čo Vám náš domček ponúka. Možnosť doplnenia klimatizácie, peletovej pece, spotrebičov, pristavanej terasy. Dom je určený pre celoročné bývanie, prípadne vhodný na investičné využitie kdekoľvek na Slovensku. Cena konkrétneho domu je 52 000 €. Vrátane prepravy a kompletného osadenia. Odber je možný ihneď. V prípade záujmu Vám spravíme domček na mieru alebo konkrétne z našich projektov. Viac informácii v správe, prípadné obhliadky na tel: Domček sa predáva bez zariadenia. Foto so zariadením slúži len pre inšpiráciu. (podobné ako: Mobilný dom, Modulárny dom, Tiny house)
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Rodinný dom Bohdanovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bohdanovce MEGA realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Bohdanovce. Rodinný dom je dvojpodlažný, s rovnou strechou, a krásnym pozemkom. Dom ktorý Vám ponúkame má rozlohu 125 m2 na prízemí a 125m2 na poschodí, dom je celý podpivničený (125m2) 2x balkón.  Rodinný dom ponúka možnosť prerobenia na dvojgeneračný.  Pozemok na ktorom stojí rodinný dom má rozlohu 1045 m2.  Šírka pozemku je cca 28 - 21m a dĺžka pozemku je 41-56m.  Výhodou je pôvodný stav pri ktorom si nový vlastník vie zrekonštruovať nehnuteľnosť podľa svojich predstáv.  Materiál z ktorého je postavený je tehla.  Rodinný dom má plastové okná cca 6r., plechovú strechu v dobrom stave, nový bojler. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom ale aj kotlom na tuhé palivo.  Dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu, plyn je taktiež zavedený v dome.  Dom má na pozemku vlastnú studňu. Dom je celý podpivničený a dispozične pozostáva z 3 spální, kúpelne a kuchyne na prízemí a z 3 spální, kúpelni a kuchyne na 1 podlaží. Rodinný dom sa po rekonštrukcií môže ponúkať ako 2 generačný nakoľko izby sú priestranné a poskytujú dostatok miesta pre veľkú rodinu. Dom je vhodný na kompletnú rekonštrukciu pri ktorej je možná zmena využívania RD (napr. 4 bytové jednotky). Nehnuteľnosť je potrebné odvetrať. Dom nie je v stave okamžitého obývania, vyžaduje si rekonštrukciu interiéru.  Ak Vás naša ponuka zaujala prosím, kontaktujte Mgr. Osmolská Patrícia  patricia.osmolska@   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 250 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Balkón: áno - 2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno